Bokrecension

Så här i sommarvärmen vill man helst bara ligga i hängmattan, dricka lite kallt vatten med några hallonbitar i samtidigt som man läser en bra bok. Gärna ute på landet, där fåglarna kvittrar och lugnet infaller sig. Håller du inte med? Men hur svårt är det inte att hitta den där perfekta, lättlästa boken som man inte behöver anstränga sig för att läsa? Det är då det är bra om man kan hitta bokrecensioner eller om man har en kompis som ar lite böcker att låna ut. Då blir det dessutom billigare. Eller varför inte ta en sväng till det bibliotek som ligger närmast? Det är ju det billigaste alternativet.

Så här kommer en recension av mig på boken Bara en gång blommar hjärtat skriven av Lavyrle Spencer. Detta är en underbar lättläst bok som man inte kan lägga ifrån sig. Det är en riktigt kärlekssaga där man inte vet om de får varandra eller inte. Perfekt att läsa i hängmattan!

Den handlar om Tess som är en berömd countrysångerska, hon har missunnat sin familj framför sin karriär. Men när hennes mamma ska höftoperera sig för andra gången tvingas hon, av sina systrar, att åka hem till mamman och ta hand om henne. Väl där träffar hon den gammla klasskamraten Kenny, som hon, när de var små tyckt varit töntig. Hon mobbade honom samtidigt som han var förtjust i henne. Nu träffas de på nytt och en ny relation växer fram tack vare Kennys dotter Casy.


Foto: jag 2009

En oerhört läsvärd bok! Se så, ut i hängmattan och läs nu.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Boktips: Lyckans Café av Judi Hendricks.

2009-06-23 @ 22:21:25

Kommentera inlägget här:

Ingen reklam, tack! Annars, skriv vad ni vill

Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback