Få en gratis fotobok från Fujifilm

Det är snart dags för att ta de där riktigt fina höstbilderna med nedfallna löv och hundratals varma färger. Eller att en mörk kväll koka en kopp te, krypa under filten och titta igenom bilderna från sommaren. Kanske funderar du på att framkalla bilder, och sätta in dem i en fotobok. Då har jag en idé! Varför inte kombinera alla dessa saker? Gå ut och fota något vackert, kryp upp i soffan och gå igenom alla foton och välj ut de bästa bilderna att sätta i en alldeles egengjord fotobok.

Det är nämligen så att Fujifilm har ett erbjudande till oss som har en blogg eller egen hemsida. Skriver du en text på minst 100 ord om själva fotoboken och publicerar det på din blogg, får du en gratis fotobok av dem. Ett erbjudande du absolut inte kan missa!

 

I en fotobok kan du skriva texter, sätta in bilder och göra layouten, precis som du vill ha det. Och det är enkelt. Det enda du behöver göra är att ladda hem ett program som finns på Fujifilms hemsida. Sen är det bara att börja experimentera med dina bilder och texter. Behöver du beskära bilderna eller redigera dem på något sätt går det också bra. Du avgör helt själv hur det ska se ut. Skulle du ha idétorka så har de massor av bilder på sin hemsida som ger den inspiration du behöver. Eller varför inte ta en design som kommer med i programmet du laddar hem?


När du väl är färdig. Då har du din alldeles egna fotobok som du kan titta i de där mörka decemberkvällarna då du bara vill drömma dig bort.

Intresserad? Klicka här så kommer du direkt till ansökan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ingen reklam, tack! Annars, skriv vad ni vill

Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback