Nu har jag tröttnat på det här!


Bild: Jag
ored.

Jag är fruktansvärt uttråkad. Så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Känner mig fruktansvärt lat och skulle helst av allt ta en tur på gymmet. Men det är det inte att tala om. Ska snart ta några alvedon till. Har ni några tips på hur man kan roa sig på ett stillsamt vis så tas de tacksamt emot! (Förutom tv-tittande och bokläsande). Men om jag hoppar in i duschen kanske jag kan ta död på några minuter. Och sen... Sen, är ett senare problem.

Kommentarer
Postat av: Bitta

spela spel på datorn, lägg pussel, arrangera garderoben i färgordning (krävs energi), knyt ihop alla kenneths skosnören i varann, gör en stoooor kopp te men nå gott till, svep filten om dig och lös korsord. hmm.. återkommer när jag fått fler idéer!

krya på dig gumman!!! kramkram

2009-09-12 @ 16:17:50
URL: http://ensmulahumor.blogspot.com
Postat av: Bitta

Det var så lite så gumman, jag vill ju att du ska bli frisk! Har tyvärr inga fler idéer på lager, åkte med gylfen öppen hem och med handbromsen i så, min hjärna har för länge sedan checkat ut!

Sov gott iaf =)

2009-09-12 @ 23:01:38
URL: http://ensmulahumor.blogspot.com
Postat av: johanna.o

Om du orkar, ta en liten promenad å ta lite kort. Sedan sitt å redigera dem och lägg upp dem här! Rätt mysigt å fixa med bilder ändå. Och en kopp te vid sidan om datorn såklart :)

2009-09-13 @ 00:46:10

Kommentera inlägget här:

Ingen reklam, tack! Annars, skriv vad ni vill

Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback