Fredag hela veckan lång

Nu sitter jag här hemma, det är alldeles tyst och skönt. Sambo och våran nya inneboende är inte hemma. Jag njuter av tystnaden och stillheten. Men mest sitter jag och fryser och pluggar. Skulle jag i alla fall göra, plugga alltså. Men jag sitter ännu mer och drömmer mig bort och tänker på framtiden. Allt känns mycket bättre nu fast ändå inte. Det börjar ordna upp sig i tankegångarna, nu hoppas jag bara att allt går att ordna.
 
Ska snart börja förbereda mig för trippen in till stan och fotandet. Ska sätta på mig långkalsonger, tjocka strumpor, minst tre par tröjor, en jättestor halsduk, jacka, mössa, två par vantar och ett par varma skor. Det är ju vinter här nu... Snön ligger i ett tunt tunt lager på gräsmattorna i alla fall. Men mest är det slask... Som vanligt.

Kvällen bjuder på mörkerfotografering (redan vid halv fem, men då är det ju mörkt!), matlagning, allmänt mys och trevligt sällskap. Hela den här dagen har inte varit så pjåkig ändå. Lite förhoppningar har den invigit.

10 "bli varmare och göra tips"

Efter önskemål om en "bli varmare och göra lista", så kommer det en här:

- Drick en kopp/kanna te (men ha en tanke på alla de toalettbesök det kommer leda till)
- Drick varm choklad (lite mindre toalettbesök)
- Ta ett varmt bad, eller duscha... länge
- Ta på en tjocktröja, mysbyxor + raggsockor, gärna pälsmössan om du bor i ÖBO hus
- Använd hårtorken, den funkar för stunden
- Tänd ljus, lägg dig i badet och sätt på någon bra musik. Finns inget badkar - duscha, dock inte med boken!
- Bädda ner dig i soffan/sängen med täcke och kuddar och läs en bra bok
- Sätt på lite musik och gör lite situps och grejer (då blir du varm och tränar samtidigt)
- Spring några vändor i trapphuset
- Baka någonting (ungen är ju varm)


Ps. listan är för dem som inte har en varm famn att krypa in i...

Jag ser Snö

SNÖ of sweden - otroligt vackra smycken.


 
Designer: Lena Jonsson Näslund

jag har en dröm

Ganska nyligen hem kommen, igen. Denna gång ifrån J:s place. En underbar lägenhet har du! Och tack så mycket för en behövd pratstund och trevligt sällskap. Vi gjorde också upp planer för fredagen, så nu ska jag plugga som en tok så vi kan börja tidigt :) Stadsfotografering i mörker, matlagning, tvtittande, massa prat och mys. Något att se fram emot denna vecka, nu när jag är sjuk och inte kan träna...

Resten av veckan bjuder på tentaplugg, tentaplugg och åter lite härligt tentaplugg.

Flitig student

Nu är jag hemma ifrån 4 timmar på biblioteket. Tro det eller ej men det är ganska mysigt där. Man känner sig så härligt kreativ när man sitter där i sitt lilla bås och har papper och böcker över hela bänkytan. Man behöver ju inte nämna att man inte förstår mer än hälften av det man läser. Men några ljusa stunder har det faktiskt blivit idag. *Stolt*.

Nu sitter jag och planerar för morgondagen. Tänker nog sitta på bibliteket imorgon igen. Same procedure as last year... Same procedure like every year (läs tenta) james. Efter mina spenderande timmar där ska jag nog ta mig in till stan och shoppa lite. Behöver en mössa och någon baströja... Nej nu ska jag få något i magen innan jag ska ta mig över till Norrgatan och besöka en av de boende där

Små lätta moln ser jag på din himmel....

Då var man åter nere på jorden igen. Eller det har jag varit hela helgen, men jag har i alla fall gått med lätta steg emellan åt. Min älskade har alltså åkt hem nu. Därmed försvann mina lätta steg och ersattes med tunga steg, kan också bero på ryggsäcken med alla böcker till tentan (och att han åkte såklart). Alltid lika jobbigt.

Helgen har i alla fall varit underbar. Massor av mys och uppmuntrande ord hela tiden. Känner mig riktigt bortskämd faktiskt. Men någon gång ska man väl få känna sig det också.   ♥

Nu känns det bara tungt. Har konstant pluggning att se fram emot under tre veckor nu, tre tentor på g. Plus att det är massor av annat som inte alls känns bra. Allt kom på en gång och jag hann liksom inte med. Det känns som jag står bredvid och tittar på. Vinkar lite åt problemen när de flyger förbi. Men de är förstora för att jag ska orka hålla kvar dem. De rinner iväg, och flyger vidare. Om och om igen...

Svar på kontaktannonsen

Jag har fått ett svar på min kontaktannons. Det var skönt att veta att det finns någon annan, precis som jag i denna hårda värld.

"Finnes - sönderstressad vän som känner precis som du. Bor halvvägs till helvetet, till vänster efter rondellen precis innan man kommer fram. Går på droger som gör världen en gnutta sned. Kontaktas på msn! hälsningar/ "hata anatomi/fysiologi"".

Sökes - positiv anda som gillar omtentamen...

... och som gärna bor i närheten av helvetet där jag befinner mig.

Nu börjar jag bli trött, jävligt trött! Hela denna fucking vecka är emot mig! Fans jävl...pip pip PIP, för fan! Kan ingenting gå som jag vill, vara enkel, eller underlätta, eller helt enkelt bara försvinna djupt i en dimma. Jag vet inte ens vad jag ska skriva här, för att jag är så trött, arg och uppgiven.

Ryggont!

Igår var vi på Pilates, det var fan inget för mig! Varken för min mage, rygg eller mina knän. Min kommentar efter (som jag redan hade glömt bort - minne som en guldfisk!) har sambo turligt nog citerat på sin blogg. "Magen kan jag träna på coren och andas kan jag göra när jag sover". Sammanfattat och bra om Pilates av mig! Nej, det var ungerfär lika roligt som när jag provade på Falun Gong, fruktansvärt tråkigt alltså!

Så efter en ganska sömnlös natt så vankas det föreläsning på bästa tiden på dagen, 13-17. Det finns ingen värre tid tror jag! Hela dagen är förstörd. Ännu bättre med dagens ämne, Njurar, syra och bas. Yippie!!

Smörhelvete!

Ett bevis på sambos och min smarthet! Vi åker hem efter en skön helg i Nora. Ska hoppa in på konsum och köpa smör till frukosten. In glider vi på konsum, plockar ner ett antal frukostvaror. Betalar 125 :- i kassan och åker hem. När vi kommit hem, precis innanför dörren utbrister sambo "tror du inte att vi glömde smöret". Yeees! 125 :- på konsum UTAN smör! Vart fan är våra hjärnor någonstans!?

Trevlig helg!

Nu åker jag till Arboga och går på födelsedagskalas. Sen är jag bort hela helgen.
Ha en trevlig helg allihopa!!
Har ni tråkigt kan vi väl lyssna på denna låt och bara va.

Britney Spears - Womanizer


 Give it to me, aha, aha, aha!!

Give it to me baby, and I am yours!


U... U... U för fan!!

Stort U på mig! Det gjorde min dag, inte!

Dagen har genomlidits med blandade känslor, dock mest negativa. Tror det är därför jag börjar bli sjuk. Jag har nedsatthörsel, så jag hör knappt ingenting när någon pratar med mig. Vilket somliga tycker är otroligt roligt, min sambo och hennes lover ska inte ta åt sig! Jag har tinnitus. Jag ser dåligt. Sambo fick ställa sig precis framför mig och säga "hej" jättehögt (när jag mötte henne i skolan), för att jag ens skulle reagera och se henne. Sen är jag trött, har precis insett att jag är blek som få (måste försöka sola i helgen!). Detta resulterade i en jävligt tråkig föreläsning i 3 ½ timme! Till det ska tilläggas att läraren trodde att hon undervisade för dagisbarn. Man behöver inte hoppa upp och ner som en hyperaktiv överkörd ekorre, för att få våran uppmärksamhet. Nej jag är inte bitter!

Dock kom vi fram på fikarasten, att vissa trivs att vara "lammkött" och andra trivs att vara "kadaver". Så givande samtalsämnen har vi. Vi disskuterade ålderskillnader mellan par, då B säger att hon trivs med att vara lammkött. I kollar på henne och utbrister att hon inte alls vill vara lammkött... utan mer som ett kadaver! A roadkill kadaver!

Jag tror jag trivs med att vara lammkött...


Måste bara få tillägga att grannen under har haft samma låt på repeat i en kvart nu, skapligt irriterande!

Tänk om

Nu är jag så upprörd att jag inte vet vad jag ska göra. Egentligen ska jag sitta alldeles stilla på den här stolen och plugga fram till klockan 20.00 men det är så mycket annat som lockar. Till exempel att diska (tro det eller ej), kolla lönepapper, läsa lite annat, plocka upp på mitt rum, sjunga högt till alla bra låtar, som jag inte ens vet vad de heter!

Idag ringde min far, för första gången sen jag "flyttade" tillbaks hit efter sommaren. Det första han säger är "hörde du vad som hände med yettan igår?" För er som inte vet så är det min pärla (bil) som har stått stilla ett bra tag, på grund av ett dunkande ljud under. Som vi hela tiden trott varit ett löst avgassystem. Så klart hade jag inte hört nyheten, och det hela (dunkande ljudet) visade sig vara att framdäcket inte satt fast. Någon person har alltså skruvat på bultarna på däcket, eftersom det har suttit kvar där vi kört. Vi har vridit och vänt på det i förhoppning om att det inte är så. Men bilen gick igenom besiktningen och de kollade däcken, allt var bra. Tyvärr är det alltså så, att någon har varit på däcket. Och här har jag kört i full fart fram och tillbaka, skjutsat folk, raceat och sen får man veta vad som har varit fel, man blir lite skakis!! Pappa skulle nämligen köra in bilen till jobbet för att sätta fast avgassystemet, då hela framdäcket flyger av (i 90km/h) förbi bilen och över till den andra filen. Tack och lov så kom inge möte och pappa lyckades stanna bilen lugnt. Men tänk om! Tänk om det hade kommit möte, vad hade hänt då? Tänk om bilen hade voltat eller åkt av väggrenen, vad hade hänt då? Tänk om jag hade åkt i den, eller om jag hade skjutsat någon, vad hade blivit följderna av det? Eller tänk om mamma som skulle låna bilen (det var därför han skulle fixa "avgassystemet"), hade kört den?

Det finns så många "tänk om" saker hela tiden och när man tänker på det ännu mer så blir man snurrig i huvudet och helt galen! Tänk om jag gjort si, tänk om jag gjort så... Men egentligen, tänk om!

Sexy!

Jag säger bara:

Sexy
Lovers
Try
Positions
That
They
Can´t
Handle

... det är våra 8 ben i handflatan!

Äntligen fredag!

Nu är det fredag! Med egen trubadur, lite att dricka och en glad sambo så ska nog även denna kväll ordna sig. Hoopas ni får en bra fredagskväll! Puss från mig

Nästan fredag

Nu äntligen är det kväll! Dagen har gått i full fart hela tiden. Har pluggat några timmar, men med så mycket latin vi har kan man inte plugga hur länge som helst innan man spyr över det. Istället har jag och min sambo städat, rensat och rensat oss själva. Städning av lägenhet, rensning av alla saker över allt i hela lägenheten (till och med balkongen fick sig en körare!), sen har vi rensat oss själva med CORE, orbitrek och slutligen en dusch. Att hela grejen med städningen blev av är nog därför att sambos kärlek kommer imorgon och hon har inte sovit, hyperventilerar och kan inte sitta still i två sekunder. Detta innebar att hon kunde fokusera på städning och jag följde med i fotspåren för att kunna få bort allt jag så länge har velat få bort (dvs dagarna efter vi flyttade in). Så nu är lägenheten som ny (så ny som det går i alla fall)! Vi kom också fram till att vi har bott här i över ett halvår, tänk vad tiden kan gå fort!!

Morgondagen bjuder på en härlig föreläsning 08.30-12.00 om endokrinologi. Sen är det hem som gäller, för att sedan åka och hämta sambos kärlek på stationen. Han kommer åka på godkänande och inspektion, banne mig. Ska bli kul att träffa den person som har fått min sambo att sväva på rosa moln, jag är så glad för din skull! Sen ska vi alla tre handla mat, shoppa skor och kläder och sen åka hem igen. Kvällen innebär utgång och dans!!


Nu är klockan 21.26 och jag är hungrig som en varg! Nu får frugan komma ut ur duschen så jag får någon mat i dag!

Tisdag hela veckan!

Nu sitter jag hemma. Utslagen. Trött. Hängig och tom. Åkte från Malmö och min älskling 07.14 imorrse, tyvärr. Efter en bra jävla åktur med tåget skyndade jag mig på stadsbussen, kom hem, kastade i mig en macka, åkte ner till skolan med sambo, hade föreläsning 4 timmar om cirkulationsystemet, slutade klockan 17.00, sen spurtade (nästan i alla fall) hem och lagade mat. Nu sitter jag här trött och gnällig och orkar inte göra någonting. Ska renskriva mina anteckningar så att B och E ser vad det står på dem imorrn sen ska jag duscha. Sen, Tv-tajm! Desperate hosewives tonight!

Måste bara få lägga upp en dialog som utspelade sig i dag innan föreläsningen hade börjat.
Bakgrundsfakta: Klasskompis 1 har gjort slut med sin pojkvän, som har varit väldigt elak mot henne.
Klasskompis 1: Jag ska lägga ner killar fullkomligt, de är idioter hela bunten!
Klasskompis 2: Jaså, du får väl bli lesbisk istället då!?
Klasskompis 1: Haha, nej. Men jag måste köpa en till dildo!!
Klasskompis 3: Nu hängde jag inte riktigt med...?
Klasskompis 1: Ja... Den gammla påminner så mycket om honom, om ni förstår?
Efter det utbröt ett stort skrattanfall av de minst 10 klasskompisarna som följde utvecklingen. Skön dialog!

En resumé av helgen: Underbar, mysig, vacker, härlig, busig, glad, vad mer kan man säga? Som alltid tillsammans med dig älskling - som en bal på slottet!

Denna vecka är ganska lugn men fruktansvärt jobbig känns det som (kan det vara mitt humör just nu som spökar?). Imorrn är det föreläsning från 08.30-17.00, ska försöka gymma också. På torsdag är jag ledig (läs PLUGGA!) och på fredag är det skola och utgång med sambo och hennes pojkvän! Weeiii...

Nej, duschen ropar mitt namn, bye!

kort update

Dagen har spenderats på stan, där bagybyxor och partyklänning inhandlats. Nu är vi hemma i lägenheten och älsklingen ligger och sover (du är underbar!), medans jag börjar förbereda mig för kvällen. Tre rätters middag på restaurang!

En komplett uppdatering kommer inmorgon, då jag är hemma.

Malmöö

Här kommer uppdatering från Malmöö. Gick upp klockan 04.15 imorrse, tåget gick 05.53. Yippie!! Sen  hade jag en sex timmars tågresa att se fram emot, med uppehåll i gbg. Men nu är jag äntligen här. Tvingade upp stackars sambo imorrse också, bussarna gick inte så tidigt på morgonen, så det var bara upp och hoppa för hennes del. Hon var oerhört pigg måste jag få lov att säga! Tack för skjutsen!

Nu ska jag hjälpa älsklingen med maten!

Muskler - give me!

Idag var första föreläsningen om muskler och skelett. In genom dörren kommer en man i svart, tajt tröja och ett par snygga jeans. Kroppsformen var det absolut inget fel på, man kan ju säga såhär: - Han passade verkligen till föreläsningen om muskler. Oh my god! Han visade hur musklerna spännde sig och hur det går till när man böjer armen osv. Inget snack om saken, jag vill gärna veta hur musklerna sitter!!!! Sen berättade han om gruppövningarna vi ska göra lite längre fram, då vi ska vara beredda att ta av oss kläderna för att, på varandra, klämma och känna för att lära oss vart allt sitter. Armarna är helt okej, men byxorna?

Nu har jag precis gjort klart allt för morgondagen, ska nog ta och gå upp vid 04.15, då hinner jag göra iordning mig. Hade velat följa med ut på kåren idag, men jag kände att jag verkligen inte orkar om jag ska upp så tidigt. Synd, för de verkade ha väldigt kul (när man väl förstod vad E skrev på msn, haha!).

För övrigt är sambo inne på sitt andra glas vin och jag måste stå ut med Danny, på skansen, live, iförd i rosa solglasögon. Och vore det inte nog med det så sjunger sambo med i låten! My god! Säger jag bara ;D

Torsdag 2 oktober

Dagen har bestått av att göra stan osäker och tränat den där magen som man har... På framsidan av kroppen, under brösten och ovanför de där otroligt läckra benen. Magen ni vet!? Den som ibland (läs oftast) inte är som man vill ha den. Nu är den i alla fall tränad, och för hoppningsvis så blir det ordning på den också tillslut!

Dagens inköp består av en mascara (extra extra volym och längd, hej kom och hjälp mig bambi!), ett par örhängen och lite strumpor till pumpsen. Sen fikade vi på Bara vara, underbart att träffa två av mina bästa vänner på en gång!

Onsdagskväll

Klockan 21.17 - Nu har vi städat, mottagit söta sms, handlat, tvättat, gymmat, handlat än en gång (choooklad), duschat, fixat tånaglarna. Detta belönas med att krypa ner under en filt i soffan, ha tända ljus, äta mörk choklad och se på Grey's anathomy. Mycket trevligt. Klockan 21.54 - Nu dricker vi te, Grey's anathomy tog just slut och en dokumentär börjar alldeles strax. En riktig myskväll blev det, väl behövligt. Sen ska jag krypa ner i en nybäddad säng, det finns inget som går upp mot det! Kvällens lät som går på repeat är: Christina Aguilera - Save me from my self. Wonderful (se två inlägg ner), både personen och låten.

Morgondagen bjuder på stan och fika med S. Sen blir det CORE för hela slanten! 

Choklad choklad choklad

Choklad choklad choklad, säger jag bara! Är fruktansvärt chokladsugen, men det verkar inte som om jag ska få någon choklad ändå. Var och handlade på Willys, slänger i en 70 % chokladkaka i vagnen, betalar och åker hem. Tror ni sambon fick i den i kassen? Nope! Och vi som var så fruktansvärt sugna!!! Nu tvättar vi och efter det ska vi gymma, sen ska vi till konsum och köpa CHOKLAD!! :D Det ska bli myskväll ikväll. Choklad + Grey's anathomy.

Uppdatering ikväll (om jag inte sitter fast i konsums godishylla, ni kan ju kolla om jag lever sådär vid 22.00)