And don't ask me why I love you


där satt den... inte!

Min bra dag förstördes just.

Idag när jag o B skulle ha pluggat, satt vi och pratade om framtiden. Lägenheter, löner, framtida jobb, någon att bo tillsammans med etc. etc. Det var skönt att ventilera tankarna och prata med någon som är inne på samma spår som en själv. Tänk! Om två år är jag färdigutbildad. Då tar jag nästa trappsteget upp för trappan, att få en legitimation inom yrket. Jag har just klivit upp på trappsteget med studen och 1 år på universitetet, nästa är eximinationen. Det är något jag ser fram emot. Jobb/pengar, lägenhet... men allt känns just nu väldigt långt borta.

framtiden...

Update:
Sambo mötte upp mig efter träningen, har saknat den tjejen! Du gjorde min kväll bra igen! Känns så skönt att allt är bra med dig och att du är så lycklig :) Det känns så kul att höra, och han verkar vara underbar! I alla fall efter alla sms man har läst! Om två veckor blir det granskning av pöjken, spännande!! :D

Summering av mitt liv och inte liv!

Ytterligare en helg har passerat, tentan närmar sig ytterligare med några dagar, trippen till Malmö närmar sig oerhört fort (men ända alldeles för sakta för att vara bra!) och min tid bara rinner iväg känns det som. Helgen har varit bra, släktmiddag, plugg, fotografering, plugg, bussåkande, plugg, plugg och åter plugg. Men ändå inte lika mycket plugg som skulle behövts. Jag har redan gett upp hoppet. Jag i ett nötskal känns det som!?

Har så mycket som jag skulle vilja slänga ur mig, men det orkar ni aldrig att lyssna på! Tar bara dagens händelser: Skola, resurs tid till tentan. Våran lärare är mycket märklig. Hon frågar efter om vi har några frågor att ställa. Våran klass är lite trögstartad så det var ingen som direkt tog initiativet. Hon blev märkbart irriterad. Men när vi väl kom i gång kom det massor av frågor, och då blev hon istället irriterad på de frågor som vi gav henne. Hon tyckte tydligen att vi borde kunna allt redan! Jösses, vi är bara människor! Senare när tiden var slut gick jag och B och inhandlade morotskaka och en LOKA Jordgubb med guava (otroligt god! Prova!!). När vi väl satt oss ner gick brandlarmet. Först händer det inget med oss studenter, men efter några sekunder då ljudet blir alldeles för högt, reser sig alla och går sakta ut. Väl ute tystnar larmet efter en stund och vi går tillbaka in, då slår skiten på igen och vi suckar, går ut och går hem till B istället. Där spenderade vi 4 timmar, varav 2 timmar pratade vi skit och två timmar pluggade vi! Honör till oss!

Nu sitter jag här hemma, väntar på sambo som kommer vid 20.00, funderar på vad jag ska göra för mat och vad step-up innebär egentligen.

Veckans to do:
Idag: Step-up
Tisdag: PLUGGA! Träffa B?
Onsdag: Tenta, gymma, tvätta
Torsdag: Plugga, göra stan osäker, CORE
Fredag: Skola, gymma, makeover!
Lördag: 05.53 går tåget till Malmö
Söndag: Myyys!

Håll i hatten!

Onödigt skrivande.

Igår åkte sambo till gbg och jag pluggade och var på stan. Brände 2000 kronor tror ja, men det blev mycket inhandlat också! Bl.a ett par jeans, två t-shirtar och massor av undisar. Så nu känner man sig nästan som ny! Skulle bara behöva ta en tripp till frissan också. Dock har jag ingen längre och vet inte alls vart jag ska ta mig någonstans :/

Nehe, dags att plugga vidare! (helt onödigt inlägg, jag vet!)

Good day!

Idag är det en bra dag! :)

... Om man bortser från ett bryskt uppvaknande i form av hammarslag, vill slå tillbaks någon dag! Så många mornar de har förstört min skönhetssömn nu. Morr säger jag bara!

Åter till den bra dagen. Mina bra saker listade:

1. Har suttit på biblioteket med B och lyckats bena ut en, eller i alla fall två saker till tentan. Kanske man har blivit något klokare, vad vet jag! Kanske gav det resultat i att sitta och plugga till 1 igår natt.

2. Jag och sambo har blivit kattgudmorsor till J:s blivande katt. Har också redan planerat en helg att vara kattvakt också. Det ska bli otroligt roligt, saknar katterna i mitt liv nu när jag bor i lägenhet. Det är faktiskt en ganska stor omställning om man har bott och haft katter i hela sitt liv, och sen en dag plötsligt inte ha den där gosiga, kurrade katten i knät. Sambo är ju inte så liten att man bara slänger upp henne i knät och klappar lite på, inte spinner hon heller. Hennes melodi är nog att fräsa i så fall! ;)

3. Min kamera har kommit! Snabbleverans, banne mig! Beställde den i tisdagskväll och imorrse, vid halv 11 plingar min telefon och där står det att den finns att hämta ut på konsum. Den är brun, liten och brun... och väldigt vacker! Jag älskar den redan (har inte hunnit använda den bara).

4. I dag är det torsdag, då är det alltså fredag imorgon! En dag närmare tentan (suck!!) men det innebär också att om jag pluggar hårt imorgon, så belönar jag mig själv med att åka till stan och shoppa! I love! Tror jag ska skriva en lista så jag inte glömmer något viktigt. Risken finns att den blir öändligt lång... tyvärr.

5. Den sista grejen som är bra idag är att det är CORE ikväll! Härligt med lite träning!

Over and out!

klockan är nu läggdags! Om ca 1-2 h i alla fall....

Jaha... då sitter man här och har en lite paus. Har pluggat sen 19.00 (med untantag från att springa ner till tvättstugan och fixa med tvätten). Nu är klockan ungefär 23.30, och jag har precis lagt ner studiehandledningen för att göra något roligare: skriva klart labbrapporten! Tyvärr känner jag inte att jag har lärt mig något, har haft några ljusa stunder men de har snabbt tyngts ner av den massa fysiologi är! Pluggandet har också inneburit ett glas yoghurt (någon ny variant, Yoggi & 3 korn, inte så god, men helt ok), litervis med vatten, en vinare, och satsumas (ÄNTLIGEN finns de i butikerna igen, och är sådär härligt sura!). Nu måste jag bara inflikna att sambo står och gör varma mackor och har inte en tanke på att lägga sig verkar det som. Hon ska föresten överge mig i helgen. Vilket nog ska bli ganska skönt, eftersom min tenta är på onsdag och jag inte känner att det kommer gå bra. Nu har hon också hittat chokladsåsen i vårat kylskåp!!

Helgen erbjuder annars plugg, plugg och åter plugg. En middagstur hos mormor (kanske) och en fotograferingstur med syrran, kanske också J? Känner redan nu att jag kommer få sitta uppe hela nätterna långa! *Suck*

Nu blev det här ett långt inlägg känner jag, men jag behöver få skriva något som är kul för en gångs skull! (OM man bortser från labbrapport och studiehandledning).


                                         

25:e imorrn :/

Jag är totalt kär! Hur underbar är inte denna tröja då!? Ibland är det riktigt dumt att prenumerera på kataloger, och ännu dummar är det att det är den 25:e imorrn!! Denna finns i Elloskatalogen och går för 399:-

Underbar tröja!

I'm a happy happy girl!

Nu är jag glad. Inte för att det varit någon bra dag, för det har det inte. Matspjälkningssystemet och labbrapporter är inte så värstas upphettsande! Det enda roliga som hänt är att syrra nr 2 var förbi en sväng. Men det är inte därför jag är glad heller. Utan det är för att jag har köpt en kamera! Japp!! En digitalkamera, äntligen tog jag mig i kragen och gjorde det! En chokladfärgad blev det, med tillhörande skinnväska och 4GB minneskort :) Så nu ska jag ut och fota i helgen, OM den hinner komma innan *hoppas hoppas*. Nu ska jag bara ragga modell och hitta någon bra plats att vara på... Där kom kruxet, och att jag faktiskt borde vara hemma och plugga på tentan hela helgen!! Suck. Alltid ska det vara något i vägen.

Imorrn är det i alla fall träning, något mer att se fram emot. Och på torsdag är det CORE, ytterligare något att se fram emot :)

J, tänker på dig och hur du sliter vid maskinerna!
Bosse! Släng dig i väggen, här kommer nya tekniklärren (lärarinna).
Och nu har vi faktiskt ingen ursäkt längre, till att varför vi inte kan fotografera tillsammans!
Har du en ledig tid någon stans??

Ps. Jag älskar dig (läs K)
(läs den boken, apbra!)

ostkaka

Ett lite roligt klipp på en papegoja som ska äta ostkaka.

Idag är en lång dag

Idag är ingen bra dag, idag finns jag under täcket!

Fortfarande söndag

Idag har jag pluggat en stund, varit ute och gått en promenix på 7 km med sambo, i samband med det varit på djursafari, lagat mat, beställt böcker, lyssnat ihjäl mig på brolle och nu sitter jag här och väntar på att lillsyrran ska komma och sova över. Fasligt vad mycket det var när jag fick ner det framför mig, själv tycker jag att dagen inte har inneburit något alls... En annan låt som ni måste lyssna på är Electric brid med Sia. Jingeln från Lindexreklamen, är en bit utav den låten, otroligt bra!

Veckan är annars inte så spännande. Morgondagen bjuder på heldag i skolan och dansaerobics. Tisdagen är jag faktiskt ledig, vilket innebär heldag med plugg. På onsdag är det seminarie, sen ska vi gymma och sen ska vi tvätta 19-22. Torsdag ska jag plugga ytterligare och sedan ska vi gå på CORE:n. På fredag är det pluggtajm (känner inte att det upprepas) och sen ska sambo och jag göra stan osäker. Bh och pannband ska inköpas!

Det enda jag ser fram emot är träningarna och shoppingen...

Söndag

Happ, jag känner att jag inte har uppdaterat bloggen tillräckligt bra. Men tyvärr fortsätter jag i samma anda, i alla fall fram tills ikväll. Då kanske jag orkar göra ett vettigt inlägg. För närvarande sitter jag och lyssnar på min favorit Brolle, älskar MQ-reklamen (och lindexreklamen), och så pluggar jag för fullt. Därav inga vettiga blogginlägg. Nej nu ska jag åter dyka ner i nervsystemets biologiska åldrande. Tjoho!


Fredagskvällen

Gårdagen var en otroligt rörig, men fruktansvärt trevlig dag! Det började med en föreläsning om Digestion (så nu kan jag exakt tala om för er hur ni sväljer maten och vad den går igenom hela vägen "ut"). Inte alltför rolig föreläsning kanske, men det är väl viktigt ändå. Sen cyklade jag hem (orkade knappt upp för backen, CORE säger jag bara!) för att typ vända i dörren och ta bilen ner till stan. Där träffade jag C och vi gick tillsammans på Thai-massage, aldrig igen säger jag bara! Och gå absolut inte dit med träningsvärk, de har halft ihjäl kroppen! Nej det var absolut inte min grej, tacka vet jag svensk hederlig olje-massage! Efter det kastade jag mig in i bilen igen, tokkörde hem. Åt en knäckemacka och sedan var det bara för tjejerna att komma!

Vi hade nämligen tjejkväll, med hudvård/smink, lite vin, tända ljus, god mat och alldeles förmycket prat! :) En alldeles underbar kväll som vi måste göra om (en gång i månaden, remember?). Vi har glidit ifrån varandra för mycket, och det måste ändras på!

Mer kommer sen, sambo ser ut som hon väntar på något (det betyder att jag måste lägga upp inlägget och börja plugga igen).

CORE

Ytterligare ett blogginlägg om träning, suck tänker ni, men det är mitt liv och min blogg! Yesbox! Jag har nu varit på CORE för första gången i mitt liv. Och jag säger som jag sagt förut - I love it! Helt underbart pass på 30 minuter. Så nu har jag mina framtida veckor planerade för mig:

Måndag - dansaerobics med Bosse
Tisdag - vilodag
Onsdag - gymma (styrka + kondition)
Torsdag - CORE
Fredag - vilodag
Lördag eller Söndag - gymma (styrka kondition).

Härligt värre! Dock har jag ångest nu, min sköna känsla jag har haft nästan hela veckan är som bortblåst. Tentan börjar närma sig och de latinska orden hopar sig och bildar mardrömmar om nätterna. Skulle behöva en varm famn att krypa tätt intill, men den varma famnen är just nu och länge till hela 50,7 mil bort...

Läs!!

Läs den!

http://jagefrisk.blogg.se/

Jag kan inte säga så mycket mer än, vilken styrka den tjejen verkade ha!

Dokusåpa i min lägenhet! update

Idag har jag kommit på det! Jag behöver inte kolla på tv för att se alla dokusåpor jag följer. För jag är mitt i en, det räcker med att sambon kommer hem så är dokusåpan i full gång. Man behöver inte ens sitta i soffan för att följa det, idag räckte det med att vara i tvättstugan. I denna dokusåpa kan man få följa intriger mellan flickvän-pojkvän, långa mobilsamtal,  "hejdå, min flickvän är arg på dig mail",  alltså allt du kan önska dig av en dokusåpa. Och det bästa utav allt är att det sker här just i min lägenhet!! Eller bästa och bästa (kanske inte alla tycker, sorry sambo) men det är lite spännande!  Nästan så jag ska gå ner till tvättstugan och hoppas på en rysande fortsättning... ;D

Nehepp nu har man blivit hotad, sova på balkongen nästa!!

Update
Nu har jag och sambo (känns som om vi sitter ihop nu för tiden, siamesiska tvillingar here we are!) varit och tränat. Cyklade enbart som uppvärmning, 5 km. Sen blev det styrka som avslutades i en härlig bastu. Vi bestämde att vi ska basta en gång i veckan, och nu på lördag ska jag tokträna och köra slut på mig själv, för att sedan avsluta den i bastun. Härligt!

Läs sambos blogg om ni vill veta vad samtalsämnena rör sig om när man är två tjejer i en stor värld!

Mätt som en pannkaka

Nu är jag mätt som en pannkaka! Mm, för jag har just varit duktig och gjort pannkakor till middag. Mer avancerat än så orkade jag inte. Har labbat idag i skolan, dvs gett B elektriska stötar. Det var fruktansvärt kul och se hur armen och fingrarna regarade när man drog på lite extra, dock tyckte inte B att det var lika kul :P  Annars har dagen inte bjudit på så många intressanta saker... 

En måndag (update)

I dag har det varit en ganska trög dag. Vaknade vid 8 och hoppade in i duschen, åt frukost till Rix morgonZoo som gick på tv. Cyklade ner till skolan (höll på att frysa ihjäl!) där jag, E och B skulle göra seminarieuppgiften. Det tog två dryga timmar att bli "klara" och komma fram till att vi måste gå på föreläsningen på onsdag för att bli klar med sista uppgiften. Nu sitter jag här och fryser (såklart!) och skriver rent uppgiften. Skönt att nästan vara klar med den i alla fall.

Kvällen bjuder på dansaerobic och massor av plugg, jag känner mig peppad, INTE!. Ingen rast ingen ro! (Med en nypa salt)

Update:
Nu har jag varit på dansaerobicsen med Bosse, och det var riktigt roligt, när man väl kom dit. Körde också lite styrka innan vi fick gå hem. Och tänk! Jag har blivit starkare i både ryggen och i magen!! Det du! Anmälde mig och sambo till Core:n på torsdag, hoppas på ett härligt pass! Och du får banne mig se till att bli frisk!

Over and out!


Helgsummering

Som sagt, helgen har varit bra. Men dock alldeles för lite pluggande. Men det var kanske skönt det, om jag bara inte skulle ha sådan ångest nu... Jag har egentligen inte gjort någonting alls. Har fått en härlig höstkänsla och bara svävat på rosa moln och drömt om framtiden. Annars har jag varit ute och plockat svamp, promenerat med hunden, fotat, strosat runt, hjälpt till lite (byggarbetarsidan slog till igen) och lagat mat. Helt enkelt bara tagit det lugnt. Har hunnit tänka igenom ett och annat, vilket har varit skönt.

Men nu är man tillbaka till livet, lägenheten och sambo. Men den damen är jag inte så glad över att träffa, eller glad över att träffa henne är jag men hon har ju gått och blivit sjuker och det har jag absolut inte tid med att bli!! Men jag tycker om dig ändå :P Det enda som jag ser fram emot denna vecka är träningen och fredagen. Fredagen bjuder b.la. på girlsnight med smink och pladder! Behöver en avbrytare från allt nu. Sen ser jag fram emot oktober då jag ska handla massor av saker (äntligen) och sen få umgås hyffsat mycket med min pojkvän också. Det kan inte bli bättre! Sen också mot sambos och min sthlmresa! :) Nej det får räcka för idag, nu ska jag kolla på tv och längta efter dig!En liten blombild

Lördag

I en liten stuga sitter jag i skogen, med en illaluktande hund och en galen familj. Dagen har inte bjudit på så mycket spännande. Har lyckats få fota lite (äntligen!!) och så har jag faktiskt varit ute och plockat svamp. Känner mig som en hel friluftsmänniska! Har hunnit umgås lite med lillsyrran också, lyckades till och med få ihop en välsmakande middag, inte dåligt det inte!

Mer info kommer imorrn!


Plugg

Då sitter men här vid köksbordet, redo att ta itu med dagens göra - plugg! Men för att det ska gå att plugga i den här svinkalla lägenheten (alla som hyr av Öbo vet vad jag menar), så får man göra följande: ta på sig raggsockor, en varm tröja, värma vetekudden och linda en filt runt hela kroppen. Sen så får man ju inte glömma att göra lite te. Så nu när jag har gjort allt och inte har några mer undanflykter, är det bara att börja plugga!! *Suck* Men det ska nog gå bra, ska renskriva alla anteckningar och kompletera lite i från boken.

Så intressant var mitt inlägg, men det kanske kommer mer, vem vet!

Update:

"Denna depolarisering kallas en excitatorisk (stimulerad) postsynaptisk potential, efter som den för membranpotentialen närmare tröskelvärdet för utlösning av en aktionspotential. Synapspotentialens storlek beror på hur många receptorer som binder transmittormolekyler, och därmed på mängden transmittorsubstans som frisatts från nervändslutet"

Sug på den du!

En dag av mensvärk avklarad!

Då har man klarat ytterligare en dag på gymmet. Cykel och styrketräning. Lagom är bra!

När vi gick hem från gymmet så uppmärksammade vi de mattgrejer som finns, om man vill hänga ut mattan och vädra den. Sak samma, vi tänkte prova och bevisa att vi klarade av att dra oss upp i bara armarna när man hänger i den... Ja det slutade med att det enda som hände var att ett samanbitet ljud kom fram mellan ett par läppar. För att inte bevisa våran svaghet bortförklarar vi det med orden: "Äsch, det där har man ju aldrig kunnat... eller när man var barn kunde man ju göra det, för då var man ju väldigt smidig..." Eller så var det helt enkelt så att man var så smidig för att man inte visste var soffan egentligen var till för!

Du är underbar!

Efter en natt med mensvärk och mardrömmar är man ganska trött och inte så positiv till omvärlden. Inte blir det bättre när man måste sätta sig i soffan och ta itu med latinen klockan 10 på morgonen *Suck*. Men tänkt vad dagen och humöret kan vända snabbt ibland. Har man tur räcker det med att man hämtar posten och upptäcker ett stort paket från Elites Ladies som är adresserat till en själv. - Säg inte att det är...! Innuti paketet ligger en guldask med en stor röd dekorationsgrej på. - Det måste vara från... När jag tillslut får upp den, ser jag att hela kartongen är ett presentkort med hälsningen "till någon speciell". - Ha! Ett triumpherande leende spricker upp i ansiktet. - Vad var det jad trodde! Med ett barnsligt leende på läpparna får sig älsklingen en utskällning via sms om att det var onödigt. Men tänk att det var det bästa som kunde hända denna dag. Du gjorde min dag älskling! - Tack!  ♥
Ps. Duffys skiva Rockferry är underbar!

Älskling kom hem!

Dagen har inte bjudit på så mycket mer än en mazarin och mensverk! Härligt värre, imorrn blir det en mysbeklädd pluggdag som avrundas med en tvättid 16-19 och därefter ett styrke- och konditionspass. Som socker på gröten!

...Gnällspik

cerebellum

Dagens lärodom:

Cerebellums (lillhjärnans) olika funtioner är bland annat:
- finsjustera våran motorik
- samordna koordinationen
- styra balansen
- reglera muskeltonus
(Nu till det roliga, eller roligt och roligt, det som är något att ha).

Genom alkoholintag dör cerebellums celler. Detta resulterar i:
- ostabil balans
- har lätt för att snubbla, orkar inte stå upp
- sluddrande tal, artikulationen felar

Ja, nu vet ni varför ni blir som ni blir en rolig fredagskväll!
Pessimistisk, jag? Ursäkta?

Han den där Bosse

Det första vi hör när vi kommer fram till samlingssalen är hög disko/schlagermusik. Dansaerobics tänker vi och kollar på varandra med skräckslagna blickar. "Tänk om den där Bosse är en sådandär schlagersnubbe i 50 bast som står där inne med svettpannband och rosa benvärmare".  Precis efter öppnas dörren och en sådan där disko/schlager gubbe i 50 bast, fast med svart keps bakofram står nu framför våra ögon. OJ! Är den första tanken som far förbi, hur ska det här gå!? När vi kommer in så hälsar vi på varandra och även på sambos klasskompis J som har dykt upp för att utöka skaran till tre. Först fick vi varm blåbärssoppa av honom och hann bekanta oss med varandra innan vi drog igång. Och Aldrig, nej aldrig har jag varit med om något roligare träningspass!!!
En sådan söt och rolig gubbe han Bosse var! Nästa måndag är nästa pass och jag kan knappt vänta!

Men tänk vilka förutfattade meningar man kan ha ibland...

Dagens få aktiviteter

Dagens få aktiviteter har bestått av 2 och en halv timmes pluggande av latin och alla j*vla delar tillhörande hjärnan (vilka inte är få!). Sen har vi också hunnit med ett kondiotionspass på gymmet (cykel+orbitrek) och lite muskelträning som avslutning. Härligt att få röra på sig ordenligt och har man tur så kanske magen försvinner och konditionen ökar, som en liten extra bonus.

Morgondagen består av föreläsning om antanomi från 13.00-17.00. Sen klockan 18.00 så ska vi på ett dansaerobicspass. Resten av vecka är lika mycket planerad den, inte en lugn stud förens på torsdag!!

Nu ska jag dock kolla på starten av "ensam mamma söker" som börjar nu klockan 20.00 på 3:an. Sen måste jag nog duscha... Jag är ju inte vältränad än, om man säger så :P

Silikontuttar med en blandning av basshunter

Silikontuttar och bassshunter. Vad kan bli bättre när man är hemma en lördagskväll? Här går i alla fall basshunters alla låtar på högvarv och datorerna är plaserade i våra knän. Tangentbortet glöder av ansträngning och arbetsiver. I bakgrunden ljuder tv:n med Eurovision dance contest. Tekopparna på bordet är sedan länge tillbaka urdruckna och i botten finns bara en kall blandning av rabarberte och låglaktosmjölk. Bilder på bröstförstorningar blandat med Danny Saucedo poppar upp på våra dataskärmar och diskussioner med lågmälda kommentarer utbyts. Detta är en helt vanlig lördagskväll i september. Inget konstigt med det (!!?).)


Muskelknutte nr 1

Så där, första passet på gymmet avklarat, jag säger bara "I'm in love"! Det här kommer definitivt bli min nya träningsform. Och alla konditionsmaskiner, here I come. Definitivt!! Nej det är bara positiva tankar än så länge, annat blir det väl imorrn när man inte kan ta sig upp ur sängen på grund av all träningsvärk! Men då får man tänka att man i alla fall har gjort något, och tagit sig i kragen.

Nej nu har sambo och jag städat hela lägenheten, nu ska jag bara dyka ner i toaletten och skura den också. Så jag kan hoppa in i duschen snart. Efter det lutar det åt en sväng till IKEA. Alla hundrasjuttioelva par skor som står överallt skulle behöva ha en plats att stå och briljera på.

Syns och hörs!

Fredagskväll... hemma

Dagens föreläsning ledde till en hjärna som kändes helt mosig.
För mycket ord på latin om ryggmärgen och hjärnan helt enkelt!

Efter hemkost till lägenheten och lite uppvilande i form av linsgryta och musik, begav vi ( jag och sambo) oss ner på stan. Där skulle det inhandlas:
- hänglås
- Te (rabarber)
- träningslinne
- träningsbh
- måttband
Efter besök på alla sportbutiker i Örebro utan något positivt resultat, begav vi oss in på Cubus för att leta sportbhåar. Ut kom vi utan sportbehåar men med två linnen var. Våra nya sportlinnen. Jag tog ett rosa linne och ett grönt och min sambo tog ett grönt linne och ett rosa. Ska jag nämna att det var samma linnen men i olika storlekar? Det är i alla fall nu det börjar märkas att vi bott ihop förlänge (!!). Dvs från i söndags, vilket är 5 dagar..... *host host*

Jaja, nu är vi i alla fall mätta och belåtna. Det blev grönsaker i tortilabröd och ett glas äppeljouice (det är ju trots allt fredagkväll).

Det nya livet!

Den 1:a september började det nya livet. Struktur på livet och ändrade matvanor.
Mer grönsaker, mer frukt, inget godis (!!). Mer nyttigheter helt enkelt och mycket mer motion.
De första 4 dagarna har gått kanon! Jag följer schemat till punkt och pricka. Men nu till det som verkligen är det nya (livet). På lördag, den 6 september, klockan 11.00 för att vara exakt så ska jag för första gången i hela mitt liv gymma! Yes baby, du hörde rätt! GYMMA!!

- Gymmet, here I come! (och min sambo, såklart!)

Nu ska jag dock ansluta mig till tv:n och idol.

En i mängden

Här kommer första inlägget på denna blogg.
Denna blogg kommer handla om mitt liv och det jag gör... Precis som de flesta andra
bloggar som redan finns. Alltså är jag bara en i mängden, vilket konstaterar att det är precis
som vanligt!

Håll till godo gott folk!!