Småstad

Nu sitter jag hemma hos pappa i Nora. Otroligt spännande, Inte en kotte finns här omrking. Gatorna är helt toma och det är massor av snö, överallt. Och det är kallt. Helt perfekt, då jag inte har några vinterkläder... Är det nu man ska kalla min stadsbo? Suck. Ska åka till mamma snart, väl där sätter jag väl mig och pluggar och kanske fixar med den nya datorn, det lär behövas! Sen... gör jag nog ingenting.

Imorgon åker jag hem. Tillbaka till verkligheten!


Gubbyxor

Jag har fastnat för det jag så länge befarat. Chinos. Det går inte att hålla emot längre. Mina känslor siprar sakta men säkert ur den burk jag har stoppat dem i. Jag har förväges försökt styra känslorna åt annat håll, men nu är det slut. Jag tycker om dem. De där gubbyxorna, som jag har hånat alla de gånger älsklingen har tjatat om dem. Men nu får jag svälja det sura äpplet. Det går emot mina principer. Men va fan! Det är ju snygga, så sådana ska inhandlas snarast. Kollade på ett par idag, men jag var inte redo att släppa in dem i mitt liv. Men nästa gång jag är på stan ska jag snegla lite närmare på dem. 

Chinos och ett par pumps. M M M!



Dessa Chinos är från Gina tricot. Jag vill ha dem i beige, men grått är också riktigt snyggt. Vi får se vart det hamnar. Får kanske ta med mig älsklingen nästa helg. Han är lite av en expert. Sen är han envis också när det gäller byxor till mig. Jag avskyr att prova jeans mm. Det är det värsta som finns, så då kan det vara bra att ha med någon som trycker på lite.


Positiva vibbar

Är det så här det känns när livet vänder? När livet tar en vändning som man så länge har hoppats på. När allt börjar bli bra igen. Jag hoppas det i alla fall. Det känns så efter den här dagen.

Jag har varit på universitetet på förmiddagen. Varit på stan och shoppat nu på eftermiddagen. Fått positiva telefonsamtal. Fått efterlängtad post. Äntligen kunnat fixa så att tv:n funkar. Ja det känns som om det inte kan hända något negativt idag. Får hoppas att det håller i sig så jag klarar tentan i morgon bitti.

Mina inköp på stan blev fler än jag förväntat mig. Men jag ångrar absolut ingenting.
- En antennsladd, Clas Ohlson
- En skrivarsladd,
- En foundation (den första i hela mitt liv), Kiks
- Ett midjeskärp, Åhlens
- Ett par pärlörhängen
- En kofta, Spirit
- En underbar skjortklänning

Nu har jag köpt ytterligare en klänning. Jag har redan en enorm mängd av klänningar, just för att jag tycker att det är så fint. Dock använder jag aldrig det, då jag känner mig för "uppklädd". Men nu ska jag verkligen ta mig i kragen och använda klänning! Nu har jag ju köpt en ytterligare. En helt underbar, fin och söt klänning.

Nu ska jag nog plugga det sista. Sen blir det en improvisations middag, innehållande bland annat bacon, cremé fraiche franska örter och ris. Sen får det bli det som är hemma.


Förlossningar

Dagen har bestått i grupparbete, godkännande av labrapport och diskussion om förlossningar. Vi hade en väldigt djupgående diskussion idag om förlossningar, på lunchen. Både positiva och negativa, roliga och äckliga tankar och kommentarer dök upp. Ska tillägga att från början var vi tre tjejer som disskuterade, Bitta, jag och min granne längst ner. I slutet av diskussionen var det vi tre och en kille till, M kallar vi honom för. Det hela slutade med att jag och M kommer stanna i entrén när det är dags, och Bitta och min granne åker gladerligen in i förlossningsrummet. Efter allt vi sagt och delat med oss av (uppsnappat från tvprogram), är jag inte alls så pepp längre. Nej usch och fy! Men jag hinner att ändra mig, var så säker.

Imorgon är det metodövningar som står på schemat. Sen är det kopieringsdags för min del. På tal om det ska jag fylla på kopieringskortet i kväll. Efter allt som har med skola och göra ska jag upp en sväng på stan. Antennsladd ska inhandlas och diverse underkläder, om jag har tur. Sen ska jag hem och starta tv:n.


Bra på engelska?

Jag har hämtat ut en av mina böcker som jag har beställt. En liten och nätt bok på 1432 sidor, engelsk text. Det är kul med nya böcker, speiclellt nya nya böcker. Sådana som man själv har köpt. De luktar så gott och det känns så speciellt att bläddra i dem. Dock är det inte lika kul när man hämtar ut en bok och vet att jag ska ha 3 stycken till, lika dana. Som jag ska lyckas använda till mina kommande hemtentor. Det kommer bli en spännande period, där jag får låsa in mig själv för att inte bli tokig på andra.

Jag har förövrigt varit hos doktorn idag. Har tagit massor av prover på dittan och dattan. Dock fick de inte så mycket blod från mig. Jag höll på att svimma (för första gången i mitt liv), det var fruktansvärt obehagligt måste jag säga och jag är skakis än! Sen krympte mina ådror ihop så det tog ett bra tag och några extra nålstick för att få ut tre rör blod. Jag glömde kvar min halsduk där också, men jag mådde så dåligt efteråt att jag vägrade gå tillbaka. Jag använde den ändå aldrig och jag kommer ha glömt den imorgon.

Ikväll får jag min efterlängtade tv! Dock har jag ingen antennsladd så jag får vänta med att titta på den. Suck! Jag tror inget vill som jag vill. Allt går bara emot mig.


Plugg

Jag har skaffat Ica kort nu. Bättre sent än aldrig, och där plockade jag in ett vuxenpoäng till mig. Ica hade också det fantastiska erbjudandet om att "bli medlem i dag och vi bjuder på en after eightask". Ja tack, inte mig emot.

Så nu sitter jag här i min kära soffa, under filten, med de rosa mystofflorna på, och vetekudden i knät och pluggar tillsammans med min after eightask. Jag har i alla fall pluggat i si så där 50 minnuter faktiskt. Det är strongt gjort. Sen pluggade jag i 20 minuter i förmiddags också. Så jag har pluggat lite över en timme, usch nu lät det så lite igen. Jag ska i alla fall plugga i 30 minuter till har jag bestämt.

Nog tjatat om pluggande. Byte av samtalsämne. Nu kände jag bara så där pang bom att jag är trött. Ögonen trillade ihop för en sekund. Läskigt, jag har inte hunnit fundera om jag är trött idag. Jag måste nog skynda mig att plugga. Så jag kommer i säng snarast.

Roligare ämne kommer imorgon, tills dess: blogga!


Grattis siss!

Grattis lillsyrran på 15-årsdagen! Hoppas du har haft och har en bra dag med många fina presenter. Den finaste ska visst anlända på lördag, har jag hört...




Grannbesök

Mitt mål ikväll var att jag skulle plugga i två timmar. Men så blev inte fallet. Nej den här kvällen har bjudit på dusch, plugg, besök hos grannen, plugg, disk, matlagning och den absoluta favoriten: banan och apelsin tallrik. Sen har jag avslutat det med lite pluggande. Och nu tänkte jag nog lägga mig i sängen för att... plugga lite. Ja det låter bättre än vad det kommer sluta som. Det kommer börja med att jag läser några rader, sen ringer älsklingen och då pratar vi en stund sen somnar jag. Så kommer det gå med det.

Mitt besök hos grannen gällde utskriftspapper, jag har inte hunnit köpa och behövde skriva ut några saker tills imorgon. Ska också tillägga att det var min granne längst ner i huset som jag var hos. Hon har 1,5 kvm större lägenhet än mig. Men den kändes mycket större än så. Mycket bättre planlösning och allt, är lite avundsjuk faktiskt. Men min lägenhet kommer bli dubbelt så bra när jag fått upp lite foton och min bokhylla! Så de så.

Men det jag ville säga med det var att när jag frågade om jag kunde få låna skrivaren hade jag precis kommit ur duschen. Dvs inget smink, håret står på ända, myskläder osv. Så när jag skulle ner dit så var jag lite nervös, jag såg ju inte klok ut och hon ser ju alltid så fräsh och snygg ut. Jag kommer skämma ut mig, tänkte jag. Ja jag vet att jag är lite ytlig, men jag kunde ju ha mött folk i hissen på väg ner. Det där lät ju inte bättre! Jag drog i alla fall på mig ett par jeans, satte upp håret i en knut och drog på mig en hoodtröja och så gick (läs åkte) jag ner. Nervös plingade jag på dörren och hon öppnade. Iförd flanellpyjamasbyxor, en myströja och utan smink. Gissa om jag blev glad, även perfekta människor kan gå i myskläder och vara utan smink!

Nej nu ska jag hoppa i säng med min medicinbok.


Vårdcentraler

Jag säger detta och jag vet att många håller med mig, men jag slutar aldrig förvånas tråkigt nog. De personer som sitter i kassan på vårdcentralerna måste vara några utav de otrevligaste personerna som finns, tyvärr. För att förtydliga detta så är det dem som man kommer i kontakt med när man fått en telefontid, jag menar. Vårdcentralens ansikte utåt, och så är de så otrevliga som det bara går utan att behöva få sparken. De måste stå i ansökningspapprena "ju surare och otrevligare du är, dessto bättre passar du för jobbet". Jag har nog nästan alltid fått otrevligt bemötande av de personer jag varit i kontakt med, och det är många vid det här laget. Jag blir också lika trött varje gång. Varför kan de inte ens försöka låta trevliga. Jag som privatsperson ska inte själv kunna ge mig en diagnos, utan det brukar mer vara läkarens jobb.

Men jag ska inte dra alla över samma kam, för jag vet också att det finns många trevliga vårdcentralsreceptionister. Tyvärr verkar de vara alldeles för få.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag plugga!

Tankar

Jag har lyckats plugga i 3 timmar idag. Och hunnit funderat över livet X antal gånger och fantiserat om framtiden. Dagar som denna är det inte så bra att vara ensam, det händer att känslorna rinner över och blir en enda röra.

Men jag vet vad jag vill. Det gäller bara att lyckas och sträva fram emot målet.

Nu är det dags för mig att säga godnatt, ska jag komma upp imorgon vid sju, är det bäst att jag somnar snarast. Heldag på universitetet, 08.30 - 16.30, sen är det bara att ta sig hem och fortsätta plugga. Jag kommer inte ha något liv denna termin.


Tänkande










Mina känslor är blandade...


Sjukdomar högt och lågt

Jag sitter nu nerbäddad i min soffa, redo att fortsätta plugga trots alla sjukdomar. Jag har värmt vetekudden, kokat te och fyllt min termos, hämtat en filt och sist men inte minst, i knät ligger min medicinbok. Nu är jag redo att fortsätta. Hittills har jag lyckats med 40 minuters pluggande. Inte så länge, men bättre än ingenting. Ett yttepytte steg mot ett G i sjukdomslära.

Nu är det bara en sak jag önskar, att älsklingen vore här.


Efterlyses: hjärnceller!

Nu får någon faktiskt ge mig en spark där bak! Jag kommer ingenstans med pluggandet.

(svordom efter svordom)

Ursäkt efter ursäkt. Sen vet jag inte om jag är lat, eller om det faktiskt är sjukdomen som talar. Kanske är det både och, eller en av dem.


Mat

Nu gör jag ett försök till. I går lagade jag en god maträtt, dock kände jag ingen större smak på den. Ja, jag vet att den var god för jag gjort den förut, såklart. Så nu försöker jag igen, att laga en god maträtt. Denna gång är det kycklingfilé med ugnsstekt potatis och morötter. Detta serverar jag med världens godaste kalla sås. Limesås. Så nu hoppas jag på ett mirakel så jag kan få njuta av min matlagning.

Limesåsen består utav:
Turkisk yoghurt
Lime
Honung
Vitlök

I mitt fall hade jag i extra mycket vitlök, i hopp om att känna smak och bli av med denna (svordom) förkylning.

Jag har annars inte lyckats få något gjort alls idag. Jag har varit på Willys och blivit ytterligare 400 kr fattigare, jag har plockat in lite mer grejer i skåpen, jag har nästan gjort klar min systers present och försökt att plugga. Jag lyckades i 40 minuter. Sen har det inte gått mer. Jag har ingen koncentration. Men efter jag har ätit och så, ska jag sätta mig igen och prova. Jag måste ju klara det här!


Miracle

"Jag ställde mig framför spegeln imorse, då jag upptäckte en flicka som stod precis framför mig. Det såg ut som om hon tittade rakt igenom mig. Hon verkade  vara lika lång som mig och våran ansiktsform liknade varandras. Dock var hennes hår var tovigt. Ögonen var rödsprängda och hennes ansikte var uppsvullet. Jag frågade vart flickan kom i från och vem hon var, men hon svarade inte. Utan hon tittade bara med en tom och trött blick mot mig."

Nu ska jag kämpa mig ut och bort till Willys, dels för att få frisk luft och dels för att hitta något som kan pigga upp mig. Jag är så trött i huvudet och i ögonen att det kommer bli en spännande kamp mellan mitt pluggande och min trötthet. Men jag måste plugga. Jag har tenta nästa lördag och jag måste klara den. Hur, vette gudarna! Jag hoppas mest på ett mirakel.


Filmstund

Nu har jag sett klart den. The Notebook. Tårarna rinner ner för kinderna och jag önskar att jag inte vore så ensam ikväll. Jag önskar också att när jag blir gammal, eller om jag någonstin hamnar i den situationen. Så önskar jag att någon gör samma sak för mig. Jag hoppas att jag får samma vackra bemötande som Allie.

Ni som inte har sett filmen borde se den, den ger en tankeställare. Men se den helst inte ensam. Det är många känslor som väller upp inom en själv och det hade varit trevligt att kunna dela dem med någon som man tycker om.


Bildbevis på lägenheten

Efter flera påtryckningar från diverse olika människor runt om i min omgivning, tänker jag nu visa min lägenhet.
I bildform
.

                                                 
                                           


Första bilden är på mitt finskåp. Mina fina vinglas som jag fick i födelsedagspresent av älsklingen bland annat. Andra bilden på vardagsrummet. Tredje är det inte så mycket att säga om. Fjärde bilden - mitt kylskåp, när det är nyshoppat. Femte bilden föreställer mina söta burkar som jag fick av mamma i inflyttningspresent. I love it! Sjätte bilden föreställer ett annat skåp i köket. Där är alla mina fina designmuggar. Älskar dem som är 50-tals insiprerat. Sjunde bilden - mat. Åttonde - vardagsrummet.

Detta är min fina lägenhet! Enjoy.


Bildbevis

Fotografering tillsammans med Johanna den 20 januari.







Full rulle

Tjiii. Nu är jag äntligen hemma. Har suttit i skolan till halv ett, med grupparbete. Tagit mig upp på stan och handlat halva syrrans present. Tagit mig hem. Och nu sitter jag här i soffan helt utpumpad. Jag ska snart börja med att fixa iordning presenten, så jag hinner klart med den tills på tisdag. För övrigt ska jag vänta på mamma som ska skjutsa mig till affären för att storhandla, och sen hämta min skrivare som kommit idag.

Det var allt för stunden. Jag återkommer underkvällen, då bilder på lägenheten förmodligen dyker upp och annat smått och gott!


Jag själv





Foto: Johanna Andersson



Andra dagen i lägenheten

Jag har fått iordning större delen av lägenheten. Det är bara allt som ska upp i bokhyllan som är kvar, och skräp som ska  slängas. Men eftersom jag inte har någon bokhylla än så får det vänta några dagar extra. Det känns i alla fall riktigt skönt, att inte sitta i massor av kartonger och påsar.

Idag har jag varit i skolan, på grund av att det var obligatoriskt. Annars hade jag nog stannat kvar hemma i min sköna säng. Har blivit sjuk och har därför ställt in träningen, igen! Jag blir tokig på det här, jag vill ju komma igång att träna. Men nu är den korta vägen till skolan som ett helt träningspass. I alla fall så hade vi våran första metodövning idag, förflyttningsteknik. Det var väldigt kul, vi har agerat arbetsterapeuter och patienter om vart annat. Riktigt spännande dag faktiskt, och jag hade väldigt mycket gratis från sommarjobbet.

Imorgon ska vi jobba med Case Mia på förmiddagen, hoppas att vi blir klara tidigt. Sen måste jag till stan och köpa en del av födelsedagspresenten till syrran och in på apoteket och länsa förrådet. Helst så ska jag storhandla imorgon också. Eller jag måste handla imorgon för jag har ingen mat hemma, om jag inte vill äta köttbullar och makaroner igen.

Nu blir det fil och fruktstund.


Lägenhet

Ja nu sitter jag äntligen här. I min eftertraktade lägenhet. Och jag måste bara få säga det. Den är underbar! Det är så otroligt fin och mysig. Förstå vilken tur jag hade som fick den här. Jag förstår det knappt själv. Jag sitter här i min soffa medan jag skriver och blickar ut över lägenheten. Rättare sagt: - Jag sitter här i min soffan medan jag skriver och blickar ut över alla kartonger och påsar som står framför mig. Jag har ingen bokhylla så jag kan inte ställa iordning grejerna. Jag har inget köksbord så alla måltider hittills är plaserade i soffan. Men jag har garderober och ett kök som jag kan häva in saker. Om jag bara orkade. Har åkt på någon dunderförkylning idag. Har fruktansvärt ont i hela kroppen, ryggen värker, huvudet bultar, halsen svider, hörseln är nedsatt och jag kan knappt gå. Men jag vill ju få ordning här inne så jag får nog börja med att kravla runt på golvet och packa in sådant jag inte behöver stå att göra.

Johanna och jag var föresten ute och gick igår. En underbar promenad och fika. Bilder kommer, om inte i dag så kommer de i helgen. Tills dess får ni stå ut utan.

Ni får ha det så bra så länge, nu ska jag tampas med kartongerna.


Arbetsterapi

Nu känns det som om jag inte har skrivit här på länge. Hela dagen har varit proppfull av saker, från klockan 07.00 - till nu. Inte nog med det så sov jag fruktansvärt illa i natt. Vet inte riktigt varför, jag somnade aldrig när jag pratat klart med älsklingen, sen låg jag mest och vred och vände på mig. Tillslut när jag somnade vaknade jag av att jag inte hade något täcke på fötterna och kände att det var dags att gå upp. Då var klockan 01.32.

I dag har en ny kurs startat och vi har haft konstant föreläsning från 08.15-16.00. Fy fasen, men det är bara att vänja sig. Vi kommer ha sjukt mycket att göra i vår. Men jag är väldigt peppad på det här. Det kommer bli så kul!!

Nej nu känner jag att jag börjar bli stressad igen. Ska försöka packa de sista lådorna innan jag stupar i säng. Sen om jag somnar är en annan sak, men jag är väldigt trött nu, så det bådar gott.

Imorgon 08.30 börjar mitt nya liv!



Blandad kompott

I dag har jag varit på IKEA, det resulterade i en 1300 kronor fattigare student. Det känns sådär, men man får tänka på det fina som kommer istället. Jag har också hunnit med att se filmen Edward Scissorhands, lite sent ute jag vet. Men vad gör man? Jag lånade den av Johanna igår så det var lika bra att se den direkt, än att vänta ännu längre.

Jag har också packat ner alla köksgrejer och lite annat i kartonger. Så nu är det i stort sett bara bokhyllan och mina kläder kvar att packa. Bokhyllan tar jag nu ikväll, men kläderna får banne mig vänta tills på tisdag då flyttlasset går.

Jag måste föresten tipsa er om sällskapspelet Brainstorm, det är ett fantastiskt roligt spel. Vi spelade det i fredags och det var så himmla kul. Jag måste ta och köpa det sen tror jag. Brainstorm, twister och othello. De spelen skulle jag vilja ha. Men det får väl bli en annan gång. Jag känner att listan med annat börjar bli lång. Har lite kläder och tillhörande grejer som borde inköpas, och sen massor av kurslitteratur. Där lär pengarna segla iväg snabbt.


Den kommer som film!!!

Igår utbytte jag och Johanna tips om böcker och filmer som vi läst och sett. Det resulterade i en väldigt lång lista, men det ska bli spännande och se vad det är för något. Alla verkade väldigt bra, så nu är det bara go for it ! Mina tips som jag gav henne och som ni också borde läsa om ni inte redan gjort det är:

- Sophie Kinsella, (såklart!)
- Martina Haag
- Camilla Läckberg

Alla dessa tjejers böcker är fantastiska och borde läsas!

Men vet ni vad? Det bästa utav all! Sophie Kinsellas bok, en shopaholics bekännelser (confessions of a shopaholic) , har blivit en film! Hur underbart är inte det? Jag ska se den så fort den lanseras här i Sverige! Åh, jag längtar verkligen dit!! Den släps den 13:e januari i USA, dock vet de inte riktigt när den kommer till Sverige. Alldeles för sent enligt mig, men vi får hoppas att de är lite snabba med lanseringen.

Om inte så bjuder jag på ett smakprov från filmen. Verkar den inte underbar, så säg?





Lördag hela veckan lång

Efter en härlig dag ute i den friska luften, nästan i alla fall, sitter jag nu här hemma i soffan. Dagen har tillbringats med Johanna och har bestått av 3 timmars promenad, matlagning, vin, sånger, fruktsallad, körslaget och massor av prat. En underbar dag och kväll helt enkelt. Våra planer vi hade gjort upp förra lördagen utveckaldes och fler idéer grundades. Nu är det bara tid och pengar som saknas. det är så mycket som vi vill göra, och det ska bli spännande och se vad som hinns med.

Nej nu ska jag gå och lägga mig innan jag somnar sittandes. Men innan måste jag bara få säga att våran fruktsallad är nog den godaste jag ätit. Banan, äpple, fruktcoctail, apelsin och hallon. Hallonen var pricket över i:et. Hoppas jag inte glömde någon frukt.

Nej nu är det godnatt som gäller!!




Rea rea rea

Gårdagen bjöd på massor av glädje. Listan kan göras otroligt lång.

- Inflyttningsdatum stämplat
- Mitt IKEA familykort kom lagom tills imorgon
- Solo damp ner i postlådan
- Jag fyndade en så (svordom) snygg väska för halva reapriset, 100:-
- Jag fyndade världens underbaraste klänning på rea, 100:-
- Jag tillbringade dagen med en underbar person
- Jag tillbringade kvällen med flera underbara personer, tack för en härlig kväll!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Allt är bara så bra och jag är så glad. Egentligen borde jag gå och packa ner lite saker här, som ska med till lägenheten. Det är lite tvätt och köksprylar som ska ner i sina kartonger. Ja, jag tror jag gör det tills jag hör något från Johanna. Vi bestämde ju aldrig en plats vi skulle träffas på!


AAAAAAAAHHHHHHHHHHH

AAAAAAAAHHHH! Jag är så glad. Hela den här dagen har flutit på så (svordom) bra!! ÅÅÅH. Jag kan inte säga så mycket mer. Jag springer bara runt i lägenheten och vet inte vad jag ska göra, även om jag har massor av göra. Jag vet inte vart jag ska börja. Det kommer sluta med att jag missar bussen till stan, säkerligen!! Sen när jag vill dela glädjen med Johanna så vägrar hon komma in på msn. Hon loggade in nu, med ursäkten "har sovit". Du är inte ursäktad!! :P

Den här dagen kommer bli så (svordom efter svordom) perfekt! Hela den här helgen kommer bli så bra. Allt kommer bli så bra! Älskar er alla mina vänner. Nu skulle jag kunna göra vad som helst bara för att jag svävar på moln och inte riktigt vet vad jag gör.

Nej jag måste skynda mig nu, så jag inte missar bussen. Har massor att göra innan den går!! Ha en toppendag allihopa, så hörs vi imorgon!!


Helgen

Fullspäckat schema hela helgen, det ska bli så skönt!

Det hela börjar vid 11.49 i morgon då jag ska sitta på bussen ner mot stan för att träffa Bitta. Innan det ska jag ringa mssor av viktiga samtal och dylikt. Sen ska vi spendera minst 4½ timme på stan. Det blir shopping och förhoppningsvis lite plugg, i vårat hörn på cafét. Sen styr vi kosan mot Vivalla där det blir en wii-kväll. Wii & vin i vivalla. Vi har förhoppningar om en skön repris från förra året.

- I bring you peace and vine!




Lördagen spenderas tillsammans med Johanna. Vi ska ut på långpromenad. Bland annat till bra och begagnat. Sen ska vi hem till henne och träna, fota lite (kanske). Sen blir det matlagning. Indiskt om jag får bestämma, får väl se om jag lyckas lura i henne det.  Sen avslutas kvällen framför tv:n.

Söndagen ska tillbringas på IKEA med en del av familjen.

Bildbevis från helgen kommer säkerligen dyka upp någonstans!


Lillsyrran

Jag måste bara få visa er det här. Det är min lillsyrra som har sytt en fantastiskt fin kjol. Jag är riktigt avundsjuk på den. Hon är så duktig tycker jag! Nu väntar jag bara på att hon ska ta emot beställningar av mig. Jag skulle vilja ha en lite egen klänning...
Uppdatering:
Hon har godkänt min förfrågan, nu ska jag bara hitta ett fint mönster, efter vad jag vill ha. Inte lika lätt kanske. Jag ska fundera noga, så hon får något hårt att bita i!

                    

Vi kanske skulle kunna starta ett eget företag tillsammans. Vi har ungefär samma idéer skulle jag tro. Hon ska börja göra en egen klädkollektion och jag är inne på mode jag med. Vem vet vad som händer i framtiden? Här har ni i alla fall hennes blogg om ni skulle bli sugna på att kika. http://sevendaystova.blogg.se/


Tuff brud i lyxförpackning

Nu är det slut på de här sjukligheterna! Inga mer säckiga kläder denna vecka, ingen jagärsjuksminkning ( = inget smink alls), inga mysskor osv. Nej, nu är det friska tag som gäller igen. Läs: det är första dagen utan huvudvärk, och jag har seminarium.

Ja, jag har seminarium idag. Som jag inte ser fram emot. Både för att jag ska stå där och babbla om ett fruktansvärt tråkigt ämne i 30 minuter. Sen också för att jag ska sitta i fyra timmar och höra på, vad jag tror, är lika tråkiga ämnen. Det kommer sluta med att när jag redovisar vårat arbete så kommer jag se att alla ser fruktansvärt uttråkade ut, och då kommer jag bli nervös och hoppa över massor för att snabbt bli klar. Eller det värsta utav allt. Våran lärare lyssnar på när jag ska redovisa! Det är det jobbigaste. Man vet inte riktigt när hon tänker komma in och lyssna, och vi är tvugna att hålla tiderna exakt, så hon får chansen att lyssna på den person hon har bestämt. Fy sjutton!

Men för att återkomma till att det är slut på sjukligheterna, så har jag ett knep. Eller det är ett knep för att lyckas bättre med redovisningen, och på så sätt kan jag inte vara sjuk mer. För att jag ska kunna redovisa bra, måste jag vara trygg i mig själv. Jag vill kunna utstråla självsäkerhet och styrka. Om jag till exempel har på mig ett par byxor som jag inte trivs i, kommer det garanterat lysa igenom min redovisning. Japp, sådan är jag! Jag vill se snygg ut, det får mig att vara säker i mig själv. Jag vill speciellt kunna slappna av när jag ska stå och hålla ett föredrag för massor av människor i 30 minuter.

Så därför har jag idag på mig ett par blåa jeans, en blå-vitrandig "drängskjorta", snyggt smink, pärlhalsband + örhängen, håret uppsatt i en slarvig toffs, och mina snygga svarta skinnstövlar. That´s me!

(Det där lät ytligt)


Top model 11

Nu: Ägg, kex och smör framför tv:n ochTop model 11.
Sen: Sova.

Positiv anda

Nu ska jag skriva ett lite positivare inlägg. Somliga har klagat på mig för att skriva för negativa. Själv tycker jag att jag faktiskt har skrivit mest positiva inlägg. Personen i fråga hade dock inte läst mer än tre inlägg vid detta tillfälle, och dessa råkade just vara där jag klagade över att jag har ont i huvudet. Skärpning!

Jag har i alla fall precis varit och hämtat ut min parfym som jag vann på tradera. Den är underbar! Det gjorde hela min dag, jag har gått och väntat på den sedan jag vann auktionen. Och nu äntligen är den min, bara min! Nu ska jag bara ta tag i mig själv och börja använda parfym, dagligen. Vanligtvis glömmer jag bort att jag har mina små söta flaskor i skåpet. Men nu ska de fasen börja användas.

Kvällen bjuder på plugg, top model 11, mat och kanske en upprensning på rummet. Har jag dålig självdiciplin så kommer jag fortsätta kolla på Borta med vinden, som jag redan har råkat sett 1 timme och 43 minuter på. Fyyy på mig, som Bitta sa. Men förhoppningsvis så ska jag plugga, det beror också på hur mitt huvud mår. Men seminarieuppgiften måste jag göra, eftersom jag ska vara expert inom området autism och musikterapi. I min fantasi kommer jag bli pepprad med massor av frågor som jag inte kan svara på, och lyckas få till det att våran grupp får underkänt. Så känns det nu i alla fall. Men åter till det positiva, jag ska göra mitt bästa!

Ne nu ska jag gå och... plugga.


A walk to remember

Jag har precis sett en så fruktansvärt underbar film. A walk to remember. Har du inte sett den så se den. En underbar kärleksfilm. Helst ska man inte se den själv, jag gjorde misstaget och nu är det fruktansvärt jobbigt med alla kännslor som väller fram.

I filmen sjunger de en underbar låt som nu mer kommer att spelas på repeat på min datorn, konstant. Mandy Moore - Only hope.


Bildbevis



Tänkte bara slänga upp ett bildbevis från min och Johannas fotopromenad i lördags.


Nu ska jag till konsum och köpa mat, sen ska jag gräva ner mig i sängen.


Stolt

Jag är stolt över mig själv. Jag har klarat av det svåra (okej, jag kanske inte har klarat mig helt galant, och de två sista kapitlen lästa jag ut nu på morgonen) att inte läsa ut min bok, första kvällen då jag öppnat den. Jag har försökt att hålla den så länge som möjligt. Jag bestämde mig för att läsa 1 kapitel om kvällen, och inte mer. Okej, jag höll inte det i fredags, det vet jag, men då var det så tråkigt att bara sitta och vänta på let´s dance. Men jag har ändå klarat mig fruktansvärt länge. Säkerligen över en vecka, och det är nog rekord!! Nu måste jag beställa alla andra böcker så jag kan fortsätta att följa Rebecca Bloomwoods otroliga liv.

Det hela har fungerat som en liten belöning. Jag sliter på dagen och belönar mig själv med att läsa ett kapitel på kvällen. Jag har märkt att jag hinner slappna av och inte tänka på plugget lika mycket. Det är något som jag måste fortsätta med, lite tahandomsigsjälvtid kan jag verkligen behöva. Men då ska jag verkligen försöka hålla mig och bara läsa ett kapitel om dagen också! Banne mig!!

I dag är det tredje dagen med bankande huvudvärk, och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Det är inte vätskebrist, så det måste vara en förkylning eller något som vägrar bryta ut. Jag vill ju inte bli sjuk, men den där jäkla huvudvärken kan väl försvinna någon gång? Jag som vill träna idag, men jag vet uppriktigt inte om jag orkar det idag. Den som lever får se om jag orkar släpa mig iväg. Annars ska jag bara tentaplugga har jag tänkt mig. Blää! Men det måste göras, tyvärr.

Nehe, om man ska ta sig i kragen kanske?


Ja det är måndag idag

Nu har jag varit på vattengympa, och denna gång var det verkligen PRO-varning. Den tjejen som brukar ha det var sjuk, alltså fick vi en ersättare. Tjejen som har vattengympan på onsdagar. Tyvärr. Det var rena rama sömnpillret denna gång. Musiken som spelades var bland annat Hansson, det säger sig väl själv? Mmmbop!

Jag är påväg i säng nu. Efter en otroligt lång, seg och meningslös dag med huvudvärk (okej, fikan med Bitta var i och för sig bra) men annars. Nej fy bubblan, jag har suttit i skolan från 08.30-17.15. Jag har haft lektioner i sammanlagt 1 timme och 20 minuter. Resten har varit en evig väntan speciellt på labben (den varade i 20 min) och sen på mötet klockan 16.

Nej jag säger godnatt och adjö huvudvärk!


Det är verkligen måndag

Jag sitter här i min ensamhet och väntar på att klockan ska närma sig 08.00. Jag har varit vaken och uppe sedan två timmar tillbaka, klockan är nu 07.35. Som sagt, tiden går sakta när man väntar. Ännu saktare kommer den gå sen. Jag ser inte fram emot en heldag i skolan, men det är inte så mycket att göra åt. Jag ser faktiskt knappt fram emot träningen ikväll. Den känns mest jobbig och jag skulle hellre vilja dra ett täcke över huvudet och bojkotta denna dag. Dagen kommer vara lång och tråkig, och bestå av föreläsningar, hygienlabbar, möte, träning, plugg. Vad säger man? Jag är inte pepp.

Något tips på uppmuntring?




Tiden går sakta när man väntar

Jag sitter och väntar på att tiden som den väska jag har budat på tradera ska ta slut. Det har varit ett oändligt väntande denna dag. Det känns nästan som på julafton. 19.33, då vet jag om jag fått skönheten eller om jag ska gråta. Om inte annat ska jag ta bilen till pappa och tillbringa resten av kvällen där. Antar att det blir framför tv:n och sen en tidig kväll, för min del. Jag är så trött och har haft ont i huvudet hela dagen idag. Jag måste sova ut, men det får bli på tisdag eller onsdag.

Har suttit och planerat lite över lägenheten idag också, men det har inte gått så bra. Måste ta mig till Ikea snarast för att fortsätta min planering, det får dock vänta tills på söndag. Innan dess är jag strängt upptagen med det som kallas studier, plugg och tjejkväll!!

So long!


Fotografering.

Äntligen fungerar denna jävla sida.

Jag har varit ute i två och en halv timme och gått, med Johanna. Vi skulle ut och fota, men det var så jäkla trist väder att det mesta blev en promenad med massor av prat om allt vi ska göra. Vi kommer bli riktigt äventyrliga när vi hunnit med allt. Jag hade sett fram emot att ta massor av porträttbilder och annat smått och gått, men det får bli en annan gång Johanna. Snart?

Vi promenerade med försiktiga steg ut mot oset där vi förväntade oss att få många och fina bilder. Men tack vare vädret och den storm som uppenbarade sig när vi kommit fram, blev det inte mycket bilder. Det blev några försiktiga steg ut på isen i hopp om bra bilder, och sen snabbt tillbaka för att söka skydd i utkikstornet som stod där. Väl framme i tornet, var det vindstilla och vi njöt av utsikten och mina hallonmuffins jag tagit med. Vi såg ett helt gäng skridskoåkare och konstaterade att de var tokiga som gav sig ut på isen nu.

Våra planer är bland annat att fota. Här runt omkrin Örebro, uppe i norrland, i skåne och överallt annars. Vi har ett speciellt mål. Övergivna hus/byggnader/fabriker etc etc. Det ska bli så spännande. I sommar drar vi upp till norrland. Innan får vi väl öva på saker här runt omkring.

Nehe, nu kanske jag ska börja göra mig iordning. Ska till en klasskompis och äta middag ikväll och spela guitar hero. Sen ska vi vidare på klassfest en snabbis. Känner att jag behöver komma ut och träffa lite folk. Imorgon drar jag till Nora, för vidare fotografering av syrran.

Ha en bra lördagskväll!


Blivande traderafantast?

Jag måste bara få säga en sak. Jag har vunnit min första traderaauktion. Någonsin. Välkommen i klubben tänker väl ni då, den oskulden tog jag för länge sedan. Men det har inte jag, så därför är jag glad nu (igen). Jag har lyckats buda till mig en parfym. Tack vare min goda vän och klasskamrat Bitta. Hon har invigt mig i djungeln av parfymer, signerade Beckham. I am in love. Jag pratar förstås om parfymen (se tidigare inlägg) som jag nämnt. Den lila fina lilla flaskan, Signature. Den kommer göra sig så bra i mitt nya badrumskåp!

Bara för att det gick så bra och för att det var så roligt har jag nu lagt bud på två grejer till. En väska som jag bara MÅSTE ha och en parfym till. Ska jag verkligen nämna att jag inte har ett eget konto, utan använder min pojkväns!? (Han vet inte om de där två sista auktionerna, så säg inget). Jag kanske ska skaffa ett eget konto... Fast det kanske är dumt, jag kommer garanterat att fasta och bli fattig. Nej det är nog bättre att jag "lånar" älsklingens, det är mycket smidigare. Men jag har en känsla av att han snart kommer byta lösenord.... Hmm!!

Nej nu ska jag hoppa i säng och läsa ett kapitel i min bok. Imorrn ska jag upp tidigt och ut och fota med Johanna.
Sov gott och dröm sött alla.


Kväller

Dagen har varit lång. Har odlat baktierier och lyssnat på föreläsningar. Mer behövs inte sägas.

 Ikväll blir det let´s dance och en godispåse.

Glader

Jag är glad. Oerhört glad. Jag har nämligen varit och kollat på min lägenhet nu på eftermiddagen. Jag skrev ju på kontraktet utan att veta hur den ser ut. Dumt kanske ni tycker och ja, kanske det. Men vad skulle jag göra? Jag visste att det är precis nybyggt, så det kan inte vara så slitet. Så det var bara att slå till. Jag var precis påväg till tåget (en fredag) när de ringde och fråga om jag ville ta den, och jag skulle tacka ja/nejpå måndagen.  Så det var bara att tacka ja. Jag kan bara säga att den är underbar. Den är jättefin, fräsh och större än vad jag förväntat mig! Bättre kan det inte bli. Jag är så glad :)

Nu är det nära veckoslutet. Bara fredagen kvar, sen är det heeelg! Imorgon har jag föreläsningar och hygienlabb hela dagen, så det blir en lång dag. När jag kommit hem ska jag baka hallonmuffins och ta med några när Johanna och jag ska ut och fota på lördag. Annars så ska jag ta hem och bjuda familjen. Sen ska jag se premiären av Let´s dance. Jag är så nyfiken på Blondinbella! Lördag består av fotosession med Johanna och efter det ska jag plugga. På söndag åker jag hem till Nora för att fota lite där, och sen ska jag fota med syrran också. Har världens finaste plats med "vattenfall" som bara är is i alla möjliga former. Funderar på om jag kan tvinga på henne en klänning, eller låta henne har varma kläder. Hon är ju förkyld...

Fullspäckat schema!


Dröm vidare!

Egentligen så har jag planerat att plugga hela dagen, men nu kan jag inte slita tankarna från shopping och fotografering. Det måste vara den där jäkla bokens (som jag började läsa igår), fel! Men den serien av böcker är ju så himmlans bra och den påminner så mycket om mig, vissa perioder, och hur jag också vill kunna spendera pengar på allt (dock vill jag inte ha hennes skulder).  Oj vilken lång mening. Nu skulle inte min gammla svenskalärare vara glad på mig. Skitsamma! Boken jag pratar om är såklart Sophie Kinsella - en shopaholics bekännelser. Jag har läst nån bok förut och har börjat igen. Jag kan inte slita mig ifrån den. Men jag har bara en bok än så länge, så jag har bestämt mig att jag inte får läsa mer än 1 kapitel om dagen, helst på kvällen innan jag somnar. Det gjorde jag igår kväll, och jag vet inte hur länge sedan jag gjorde det sist. Men vad skönt det var! Dock drömde jag om shopping i natt och vaknade med ett stort shoppingbegär! Farligt.

Det är så mycket som jag skulle behöva, okej som jag vill ha. Jag erkänner. Men det får nog vänta... Kanske. Jag måste ju spara pengar till flytten och till min nya lägenhet. Försöka spara. Tvinga mig att spara. Ingen shopping för min del. Punkt slut! Kanske att jag kan shoppa lite när älsklingen kommer hit igen, det är om en månad, och jag har faktiskt fått pengar i julklapp och födelsedagspresent. Nej! Aja baja! Inga sådana tankar. Flyg iväg med er. Tänk istället på all sjukdomslära som du ska plugga in idag!! Uhuhuhhh.

För att göra det lättare byter jag samtalsämne (kanske passar bättre med skrivämne!?). Fotografering är jag också sugen på. Har kommit på värsta bra idén till foton som jag kan förstora och ha på min blivande vägg i lägenheten. Mer om det säger jag inte, så ingen snor min idé! Haha. Jag måste dock komma på ett väldigt bra motiv, kanske flera. Det är lite svårare, så länge får jag väl skissa upp idén så jag inte glömmer den. Illa vore det annars. Fota ska jag göra på lördag med Johanna, men då blir det inte någon sådan fotografering. Utan då ska vi fotografera utomhus, vid oset ungefär. Ni som bor i Örebro kanske vet vart det ligger... Ut mot hjälmaren i alla fall.

Nehe, om man skulle sätta sig med sjukdomsläran nu. Jag ska bara borsta tänderna först. Läsa ett kapitel till i boken, bädda sängen osv. osv... Nej jag bara skoja! Sjukdomsläran - här kommer jag!


Matlagning utan vidbränt

Jag har lagat mat och jag blev nöjd. Jag. Jag blev nöjd! Läste ni? JAG blev nöjd med min mat. Det är sensation. Faktiskt.

Det tråkigaste som finns, enligt mig, är just alla laga mat. Speciellt sen att få det att smaka gott. Det är kanske det största kruxet. Jag har ingen fantasi när det gäller matlagning så det blir bara klassiska saker som är lätta. Jag kan liksom inte tänka ut  "det är passar med det, gör jag så så smakar det så där, lite mer krydda av den smaken lyfter fram...osv osv"

Men nu har jag gjort det! Jag lagade chili con carne, och det blev fan gott! Precis som jag ville ha det, och det var inte svårt alls. Det var det som nästan var roligast. Det gick fort och var enkelt. Så det kommer det bli mer av  (:

Receptet om ni blir sugna:

400 gram nötfärs
1 st gul lök
1 st orange paprika (ta färg efter behag)
1 burk krossade tomater
4 msk tomatpuré
1 st köttbuljongtärning
0,5 msk chilipeppar (krydda gärna mer än så)
1 st vitlöksklyfta
salt och peppar efter behag (tänk dock inte som farbror melker!!)
En skvätt paprikapulver
1 burk vita bönor

Koka lite ris och gör en god sallad till. Voilá, en god middag (och matlådor för en fattig student)


Träningsnarkomanen kryper fram

Då har man varit på gymmet för första gången detta år. Det gick ganska bra eftersom jag tog det lugnt. De flesta maskinerna gick som vanligt, medan andra var rena döden! Tog schemat om gruppträningarna i vår och det såg ut att vara många roliga aktiviteter. Nu vet man inte riktigt vad man ska gå på och vilka dagar. Det är nämligen flera saker som låter intressant som ligger på samma tider... Tråk.

Men det lutar åt:

Måndagar: Vattengympa
Tisdagar: Gym
Onsdagar: Vilodag alt. boxning
Torsdagar: Aerobics styrka (istället för core)
Fredagar: Vilodag alt. gym
Lördagar: Lördagspasset (spinning, aerobics, boxning, gympa, dans mm)
Söndagar: Vilodag alt. gym

- Vattengympan var riktigt rolig de få gånger jag hann gå i höst, så det blir definitivt det.
- Boxningen lockar och det är samma tjej som har haft Coren i höst som har det, och hon är en riktigt bra instruktör!
- Aerobics styrka låter underbart,  jag får äntligen ett konditionspass igen!! Och styrka till det är inte heller fel. Plus att det är samma tjej som har vattengympan, och hon är underbar!
- Sen är det något nytt på lördagar "lördagspasset" som är klockan 09.00 på morgonen, lite tidigt, men beroende på vad det är för aktivitet för veckan kan det vara värt det! De sk tydligen ha ett rullande schema med olika träningsformer och olika instruktörer. Jag tror det kan vara riktigt roligt.

Det var allt från mitt träningssinne!


Godmorgon

Godmorgon allihopa! Hoppas ni sovit gott, för det har jag gjort. Dock var natten alldeles för kort och ensam. Snart ska jag gå till universitetet och träffa gruppen och göra lite arbete. Efteråt ska jag faktiskt försöka ta mig till gymmet, men där (om jag kommer dit) så blir det ett lugnt pass. Har varit och är fortfarande lite förkyld. Men det hade varit så skönt att komma igång lite igen innan alla roliga aktiviteter startar nästa vecka! Resten av dagen bjuder på mathandling, matlagning, plugg och en tidig kväll. Vad gör ni?

Ha en trevlig dag!


30 dagar kvar

Nu är jag lite gladare, jag har nämligen köpt biljett till mig, hem från Malmö den 9:e mars. Japp du läste rätt! Ingen biljett till Malmö, bara ifrån. Jag vet nämligen inte vilken dag jag kan åka ner, eller om jag ens kan åka ner. Men  vi tyckte att det var lika bra att köpa biljetten nu när den nu var så pass billig. Bara 195 kronor. Om jag inte kan så är det som det är. Men nu har vi i alla fall något att se fram emot. Det är något som är väldigt viktigt i ett distansförhållande. Jag skulle inte klara av det annars, om jag inte visste när vi träffades nästa gång.

Det är exakt 30 dagar kvar tills vi nästa gång. Jag längtar!


Signature

Av en slump när jag var på Marieberg igår med älsklingen, svärmor och hans syster för att äta, hittade jag denna underbara parfym som jag har förälskat mig i. Victoria Beckham Signature for Her. En alldeles underbar fräsh doft och en väldigt söt flaska, det kan inte bli bättre! Nu inväntas bara tillfället då den ska bli min, bara min! ... När nu det ska ske.




En riktig liten läckerbit...


Trettondedag jul

Nu har älsklingen åkt hem. Det har varit underbara dagar tillsammans med dig och jag längtar redan efter dig. Jag trodde att det hade blivit lättare att se dig åka/åka ifrån dig nu, men idag var det fan inte lätt. Kanske för att du har varit här en sådan lång stund och att det är en månad exakt tills vi ses nästa gång!? Men det är bara att hålla hoppet uppe! Det är mycket som ska hinnas med tiden emellan!

Annars idag har jag varit nere en sväng på universitetet och pluggat till vårat litteraturseminarie. Inte alltför roligt, men snart börjar vi T5, man måste tänka framåt! Jag har också tagit mig i kragen och mailat massor av folk, adressändrat, pluggat lite och lagat mat. Nu är det bara storstädning av lägenheten som är kvar. Har börjat lite smått i köket. Men nu ska jag släppa loss min pedantiska sida tänkte jag, och städa ALLT. Sen ikväll ska jag sätta mig ner och koppla av, plocka ögonbrynen och fixa i ordning mina förvildade naglar. Kanske hinner kolla lite på julens bilder och fixa lite med dem.

- Jag väntar på ditt samtal sen honey!


Tankar och tänker

Idag när jag satt och kollade mitt schema så insåg jag för första gången att jag har läst halva mitt program.  Jag har läst 3 av 6 terminer. Redan! Tiden har gått så oerhört fort. Jag vet inte vart all tid har tagit vägen. Studenten var ju alldeles nyss och det känns som om det var igår vi läste om arbetsterapins historia. Men så är det inte. Det är ett och ett halvt år sedan studenten och jag är fan 20 år numer. Har haft körkort i två år och ska snart börjar termin 4. Det känns som om att det är i vår som bitarna börjar falla på plats inom utbildningen. Hittills har det bara varit strökurser och annat tjafs som anatomi och fysiologi/sjukdomslära etc etc. Snart kommer äntligen det roliga!!

Jag insåg just att jag har bott hemifrån i ett år nu. Det är några dagar kvar till den exakta dagen, men inte alltför långt. Och precis på årsdagen jag flyttade hemifrån ska jag flytta till min egen lya. Min alldeles egen! Yey! Jag har precis insett att jag faktiskt är vuxen nu, allt sådant där tjafs som man inte har sättit sig in i tvingas man in i nu. Det är elbolag som ska fixas, rätt pris och rörligt - inte rörligt osv. Försäkringar ska ordnas, vilket är billigast och vad täcker mest för mist pris? Allt sådant har liksom flytit på hitills när hyresvärden har ordnat allt sådant, men nu. Nu måste man fixa allt själv. Jag blir bara tokig på alla skillnader och likheter som man ska jämföra och utvärdera. Vore inte baby här och tog tag i allt så skulle jag gå under. Han har redan fått höra på min gnälliga stämma tillräckligt nu och jag är enormt tacksam över att du är här!!

Även om det är massor av vuxengrejer som ska fixas känner jag mig inte ett dugg vuxen. Mest utsliten och trött. Men det tillhör väl det vuxna livet i dagens samhällen, de symptomen alltså. Så jag får väl se mig som besegrad... Här med erkänner jag mig vuxen.

Nu klagar min älskling över att jag skrivit ett förlångt inlägg så jag får väl avsluta för idag och gå ut i köket och visa honom min kvinnliga list, genom att vinna i spelet Othello, för andra gången ;)


Vi provar igen...

Blogg.se ignorerar mina desperata försök till att publicera mina inlägg. De vägrar visa det jag skriver... I och för sig har jag inte skrivit något vettigt, det är kanske därför de inte vill visa dem. Men ändå! Yttrandefrihetsgrundlagen, något ni missat kanske?

Idag har jag och min kärlek startat om våra nya liv, så här efter julhelgerna. 2 timmars promenad i snö och kalluft. Det var mysigt i början men övergick i blöta händer och kalla fötter. Burr! Till kvällen blir det fruktsallad som gottis. Mums! Sen blir det en lång och varm dusch, måste värma upp min nu mer frusna kropp. ÖBO har dessutom missat att det blivit kallare ute och har inte höjt värmen på elementen än, vilket innebär: kall lägenhet!! Tummen ner till dem!

Nej nu ska jag umgås med min älskling.


Snabbt

Tänkte bara slänga in några snabba ord. Det är bra med mig, förutom att jag börjar bli sjuk. Nyår var kul och inga nyårslöften har utlovats (det är väl ungefär det som folk pratar om på sina bloggar). Så mycket mer finns inte att säga för tillfället. Älsklingen är här och vi har fullt upp med att umgås med varandra, så bloggen och allt annat blir lidande tills tisdag nästa vecka (kanske hinner slänga in ett inlägg någon dag innan).

Ha en trevlig fortsättning på det nya året gott folk!!