Nu börjar snart Morden i Midsomer...

... och jag ska bege mig ut till köket och skära upp min kära honungsmelon jag har köpt till mig själv. Så nu säger jag väl godnatt och ha en bra kväll.


Shopping till liten budget

Eftersom jag inte har så mycket pengar kvar men ändå måste köpa kläder har jag kollat in lite budgetkläder. På min lista står det: gladiatorsandaler (mina ballerina i skinn är på tok för varma!), ett par shorts och helst en tubtopp.


Alla kläderna kommer från Cubus, eftersom de har bra priser när plånboken är tom. I och för sig är det inget av det jag skulle ha, förutom shortsen. Men jag är ute efter ett par lite längre. Men de här kläderna är inget jag skulle tacka nej till om man säger så!

Dagens outfit - sol och bad




Cykelturer i mängder

Jag har varit på biblioteket och lånat två böcker av Marian Keyes. Sista chansen och Å andra sidan. Jag har lämnat in syrrans mobil som var trasig. Jag har handlat mat. Jag har gjort en tonfiskpaj som jag har ätit en bit av. Druckit cider till det och ätit coctailtomater i mängder. Nu är jag mätt och nöjd. Ska ta mig till sängen och lägga mig och läsa en stund. Vi har inget varmvatten, så den där duschen jag längtar efter, den lär dröja.


Det är varmt

Och svetten rinner... Jag behöver inte säga så mycket mer va? Har legat och solat tillsammans med Johanna vid Alnängsbadet. Nektariner, araxbollar, vatten och en glass lyckades jag trycka i mig. Det var otroligt varmt! Svetten rann, och det gör den fortfarande. Ska dricka det sista ur vattenflaskan nu och sen ta på mig kläder igen. Ska ta mig till biblioteket medan jag orkar.

Midsommarafton 2009

Tisdag och jag är ledig

Vaknade klockan 8, pigg som få. Men va fan, jag är ju ledig. Så jag tvingade mig att ligga kvar. Lyckades somna om till 09.10. Klockan 10 drog jag iväg till gymmet, superskönt att träna igen! Avskyr att Eyrabadet är stängt till 19:e juli. För då måste jag ta mig upp till brickebacken för att träna. Hur segt är inte det? Men nu är det i alla fall gjort, och lätt gick det också. Det var nog bra att musklerna fick vila lite sen senast.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ta mig till coop. Inhandla något ätbart och ta mig till Alnängsbadet tillsammans med Johanna.


Fotograf: jag

Köksdetalj


Fotograf: Jag

Nu är jag på dåligt humör

Jag lyckades dammsuga och dammtorka lägenheten. Så nu är det bara toaletten kvar att städa. I morgon. Samt halva disken att diska. I morgon. I morgon är jag ledig och ska städa toaletten, kul va? Jag ska också upp till stan och lämna in böckerna på bibblan, och förhoppningsvis hitta något bra att låna. Sen vet jag inte vad jag ska göra.

Pappsen var här och fixade mitt trasiga däck på cykeln. Så nu är den åter levande. Nu får vi se hur länge det håller tills den går sönder igen! Cyklade till statoil och pumpade däcken och så svängde jag in på Willys för att handla. När jag väl var framme i kassan funkar inte mitt kort! Kul jul. Det var bara att cykla hem tomhänt. Det var den middagen det och dem jordgubbarna.

Inget mer jobbsnack

Känns som om jag bara tjatar om jobbet för tillfället. Men det är ju ungefär bara det som händer i mitt liv. Och att jag tillbringar tid i solen med näsan i en bok. Ständigt. På tal om det så måste jag gå till biblioteket snart. Imorgon kanske. Har hunnit läsa ut si så där 8 böcker på ungefär en vecka. Ja jag läser fort. Men vad ska man annars göra när man ligger i solen, sitter på balkongen och är ledig?

ja för nu är jag ledig. I en och en halv dag. Tjoho! Imorgon, eller ikväll, ska jag städa lägenheten och diska. Samt handla. Sen vet jag inte mer. Är det någon som är ledig eller så kan ni ju höra av er!

Nej nu ska jag plocka upp kläderna från golvet. Pappa ska komma hit med lite grejer.

Gästspel



5 dagar kvar tills jag får njuta av solen tillsammans med dig.

Då var rasten slut då

Tyvärr. Har suttit ute i solen och läst i över en timma. Hur skönt är det inte? Men det är väldigt varmt, nästan för varmt, när det inte blåser. Råkade få med mig lite glass ut i solen också. Sommarkänslorna flödar. Har också gjort hemmagjord potatissallad. Den blev supergod, och jag mitt matvrak kan knappt stå upp nu. Är så mätt att magen håller på att sprängas. Äter alltid för fort så att jag bara mår dåligt efteråt. Speciellt när jag är själv. Därför älskling, är det på tiden att du flyttar hem så att jag kan äta i lugn och ro!


Foto: Jag
Potatissallad som jag och farmor gjort, och serverade på Siris student

Jobbar, idag igen

Ja... Tråkigt nog när det är så fint väder som det är ute! Men nu har jag rast i fyra timmar och ska tillbaka vid 16-tiden. Har egentligen inget vettigt att skriva känner jag. Så jag ska nog återgå till min bok nu.

Sov gott igelkott

Jag är så himmlans trött nu. Och det är inte av ansträngning, utan av att jag inte gjort något på hela dagen. Kom till jobbet, serverade lunch, väntade i fyra timmar på att servera middagen, sen var det bara att lägga allihopa. I stort sett. Så nu är jag trött som få. Och genomsvettig. Så jag ska hoppa in i duschen innan jag ska sova. För att sedan gå upp klockan 06.00 imorgon. Det ser jag fram emot! Not!


Foto: Jag

Äntligen helg

Och jag ska jobba. Men innan dess ska jag ut och få lite färg på baksidan av benen!

Hörs ikväll!

Min älskling, han är allt bra han!

Alldeles underbar till på köpet. Jag förstår inte hur jag lyckats fånga denna man. Inte kan det vara min dåvarande klädstil som lockade i alla fall (kollade genom gammla kort igår, det var inte en vacker syn! Förstår inte varför ingen sa något!). Men till saken. Jag känner mig bortskämd. För ett litet tag sedan fick jag en klocka och nu idag i brevlådan dök denna bok upp. I en annan del av Bromma - Martina Haag. Min älskling har gett mig en bok. Den sista i serien också. Så nu är jag glad, för nu har jag allihopa. Och tacksam förstås. Vet inte vad jag har gjort för att förtjäna detta. Men jag är väldigt glad över att ha honom.



- Älskar dig!

Dagen har varit den bästa på länge

En underbar dag har gått och jag vill knappt gå och lägga mig. Är på bra humör och det känns som om jag kan klara alla motgångar för tillfället. Det började med en god frukost, fil och flingor med ett glas jouice. Det fortsatte ut på balkongen, ut till solen. När solen sen började försvinna gick jag ut på gräset och lade mig och läste. Vid tolvsnåret smsade Bitta om att det bara var att dyka förbi. Sagt och gjort. Ombyte och en sväng till ICA där jordgubbar och ballerinakex inhandlades. Vi hamnade på hennes balkong en bra stund. Vilket resulterade i solbränna för min del och en mer röd bränna för Bitta.

När vi sen blev hungriga sökte vi oss in till stan. Café Java fick ta emot oss. Underbar mat i en underbar miljö. Det är vårat nya stammcafé. En tripp till Finrummet hann vi med också. Suktanden efter massor av fina saker. Det är en av de bästa butikerna som finns! En sväng på H&M där jag kom över en ny bikiniöverdel. Så jäkla snygg. (Bilder kommer någon annan dag). Sen, sen kom vi till det vi egentligen skulle göra. Gå på bio. The porposal skulle ses. Och vilken bra film! Se den om ni får chansen. En rolig och sevärd film. Ta gärna med tjejkompisen och gå, men det går lika bra med pojkvännen.


Han är snygg. Hon är snygg. Kolla in hennes snygga skor. Filmen är bra. Vad mer kan man egentligen begära? Se den!

Ni har väl hört om Michael Jackson?

Ja jag antar det i alla fall, det är väl ungefär den stora nyheten som cirkulerar överallt. Ett hjärtstillestånd i hemmet. Nog om det, ni får väl läsa om nyheterna på någon nyhetssida.

Det är åter en solig och underbar dag här i Örebro. Så jag funderar på att gå ut och sola en stund innan jag ska göra mig i ordning för daten jag har med Bitta. Måste ju underhålla den lilla bränna jag har fått. I helgen ska jag ju jobba båda dagar, vilket gör att jag inte kommer vara ute speciellt mycket. Men jag hoppas att det är lika fint nästa vecka också!

Nej nu borde jag göra mig i ordning.

Det är inte riktigt min dag idag

Det hela börjar med att min tag till jobbet inte fungerar, så jag måste stå och vänta till någon annan i personalen kommer och kan öppna dörren till mig. Jag stod där i cirka fem minuter, och det resulterade i att jag blev sen. Jag gick sen in i förrådet för att hämta kläder. Yes! Ett par byxor i storlek small fanns kvar. Ryckte åt mig en tröja i samma storlek. När jag väl bytt om så inser jag att byxorna är väldigt mycket förstora. Det är nämligen large. Så det var bara att klä av sig, sätta på sig de vanliga kläderna igen och gå tillbaka till förrådet. Ännu mera försenad! När jag väl hittade byxor i medium kunde jag gå upp till avdelningen. Iförd i en tältliknande outfit!

Tack och lov var det Lina jag jobbade med i dag och hon skrattade lika mycket som jag åt mitt missöde och visade sina tältläder, i samma storlek som jag hade! Då ska ni veta att hon är en av de kortaste människorna jag känner. Och var kläderna stora som tält på mig, så var det som ett cirkustält på henne. Men lika söt för det var hon.

Ikväll känner jag mig liten och väldigt ensam


Foto: jag

- I'm so lonely

Några ord om dagen som är

Har inte så mycket att säga egentligen. Är inte riktigt på humör för stunden. Men jag har i alla fall jobbat fem timmar tillsammans med en trevlig vikarie. Varför har man så mycket roligare på jobbet med vikarier, än med odrinarie personal? Samt att jag har legat ute och solat idag igen. Har lyckats plöja mig igenom en och en halv bok samt blivit lite brunare. Har fått lite uppmuntrande ord från Bitta, och vi har bokat in en fika imorgon samt att vi ska gå på bio. The porposal. Jag ser fram emot morgondagen.

Ikväll är det tvätt som gäller.

Kyckling och boktips

Jag köpte tillslut en grillad kyckling och åt den tillsammans med avocado, tomat och keso. En otroligt god och enkel middag. Det bästa av allt är att det då finns kyckling kvar att göra kycklingsallad av i morgon. Mums!

Det bränner lite i nacken nu. Så jag måste helt enkelt fått färg efter dagens soltur. Nej nu ska jag återgå till min bok Tusen strålande solar. Det känns som om jag bara plöjer igenom bok efter bok. Snart vet jag inte riktigt vad jag ska läsa, så om ni har några bra boktips. Tell me!

Steg idag:
18 865

Stadsparken tillsammans med Johanna

Ja nu är jag hemma. Har tillbringat tre svettiga timmar i solen i stadsparken tillsammans med Johanna. Och det var verkligen svettigt! Hur varmt som helst, och så fort det blåste lite tog man verkligen vara på den vinden och njöt. Och de timmarna har gett resultat. Det svider lite lätt på armarna och en brun ton börjar ta vid på min kropp. Lovely! Ska se om jag kan bättra på den något imorgon efter jobbet. Annars blir det förbättring på fredag!

Nej nu ska jag nog göra mig i ordning och ta mig till affären. Är sugen på grillad kyckling, avocado och keso. Annars så lockar ju disken som står på bänken... Eller inte.

Hoppas ni har haft en bra dag!? :)

Uppe med tuppen

Hade ställt klockan på 07.30. Tror ni jag kom upp? Nej, klockan ringde igen klockan 08.00. Då lyckades jag släpa mig upp ur sängen. Käkade lite frukost och tog sedan på mmig träningskläderna och begav mig upp till skogen. Väl där tog jag mig en springtur och begav mig sedan hemåt. Riktigt skönt måste jag få lov att säga, efteråt i alla fall. Så, så här på morgonkvisten har jag redan avverkat 7800 steg.

I går gick jag 17 695 steg. Mina steg är bara promenader jag tagit under dagen. Jag har inte på mig stegräknaren när jag är hemma eller jobbar. Därför har jag inte heller räknat in den promenad jag tog på jobbet. Om ni är intresserade.


Nej nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta av mig. Ska alldeles strax bege mig mot stadsparken där jag ska sola tillsammans med Johanna. Funderar på om jag ska stanna till på Coop på vägen och köpa en dricka. Det kan ju vara gott med något kallt om man ska sola några timmar.

Säsongstart för Morden i Midsommer

Mitt sommarfavoritprogram har säsongstart idag. När detta börjar, då, då är det sommar!


Bokrecension

Så här i sommarvärmen vill man helst bara ligga i hängmattan, dricka lite kallt vatten med några hallonbitar i samtidigt som man läser en bra bok. Gärna ute på landet, där fåglarna kvittrar och lugnet infaller sig. Håller du inte med? Men hur svårt är det inte att hitta den där perfekta, lättlästa boken som man inte behöver anstränga sig för att läsa? Det är då det är bra om man kan hitta bokrecensioner eller om man har en kompis som ar lite böcker att låna ut. Då blir det dessutom billigare. Eller varför inte ta en sväng till det bibliotek som ligger närmast? Det är ju det billigaste alternativet.

Så här kommer en recension av mig på boken Bara en gång blommar hjärtat skriven av Lavyrle Spencer. Detta är en underbar lättläst bok som man inte kan lägga ifrån sig. Det är en riktigt kärlekssaga där man inte vet om de får varandra eller inte. Perfekt att läsa i hängmattan!

Den handlar om Tess som är en berömd countrysångerska, hon har missunnat sin familj framför sin karriär. Men när hennes mamma ska höftoperera sig för andra gången tvingas hon, av sina systrar, att åka hem till mamman och ta hand om henne. Väl där träffar hon den gammla klasskamraten Kenny, som hon, när de var små tyckt varit töntig. Hon mobbade honom samtidigt som han var förtjust i henne. Nu träffas de på nytt och en ny relation växer fram tack vare Kennys dotter Casy.


Foto: jag 2009

En oerhört läsvärd bok! Se så, ut i hängmattan och läs nu.

Hej på er allihopa!

Nu har jag kommit in. Efter en stund i solen har jag nu gått in för att göra i ordning lite mat. Har råkat slarva idag. Ajja bajja! Så för att kompensera det ska jag laga en utomordentlig måltid bestående av köttfärsås och spagetti. Fast jag ska utöka köttfärsåsen med oliver, hela champingioner en smaksatt créme fraice och lite sånt. Det blir nog smasken.

Har fått lite färg efter min solstund ute och min promenad jag tog tidigare. Ska även gå ut och gå en stund till lite senare, när det blivit lite kyligare. Om det finns något sådant läge. Just nu är det bara väldigt varmt. Men nu ska jag inte klaga. Jag har saknat den här värmen och vill inte att den ska försvinna!



Boken som ligger på filten var för övrigt väldigt bra!

Hemma från jobbet

Nu är jag äntligen hemma från jobbet. Några ynka timmar är gjorda och några kronor till kommer finnas på mitt konto nästa månad. Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan sova. Ska upp klockan 6 i morgon. Undrar hur det ska gå! Till råga på allt så har jag planerat så bra att jag inte har någon lunch i morgon... Ibland blir jag så trött på mig själv!

Steg i dag:
12 272

Måndag morgon = soligt väder

Solen strålar verkligen. Det är underbart väder och jag hoppas att det håller i sig hela dagen. Jag jobbar ju kväll så lite sol nu på dagen skadar verkligen inte. Jag ska alldeles strax göra mig i ordning. Sen ska jag ta mig till biblioteket och lämna tillbaka och låna några böcker. Sen ska jag fortsätta till stadsparken där jag ska njuta av alla fina blommor tillsammans med min kamera.

Hoppas ni får en lika fin och solig dag.

Har ni kollat vädret i veckan som kommer?



Woho säger jag! Solen - här kommer jag!

Drömmar om mitt framtida liv

I dag, precis som alltid när vi varit tillsammans dyker massor av drömmar och planer upp i mitt huvud. Alla drömmar är trevliga och bra drömmar. Om än lite väldigt framtida drömmar. Saker som jag vill nu men som passar bättre om några år. Tillsammans med dig.

Överallt där jag befinner mig dyker drömmarna upp. När jag promenerar, när jag lagar mat, när jag sitter här och skriver. Tankarna bara flödar. Och jag är glad för det. Tänk vad livet skulle vara tråkigt utan drömmar.

Jag funderar på att släppa det osäkra som finns där någonstans och försöka. Fungerar det inte är det bara att låta det vara ett minne. Ta ett steg och pröva mina vingar. Jag hoppas bara att det blir verklighet.

I have a (many) dream(s)!

Helgsummering

Torsdagnatt: Älsklingen kom hem klockan 23.45.

Fredag: jobb, midsommarfirande med pensionererna. Det var Örebros folkdansgille som dansade, det serverades färskpotatis och sill, och alla pensionerer var på dåligt humör. Kvällen bjöd på grillfest här hemma i lägenheten. Männen i sällskapet skötte grillen och alla verkar tycka att kvällen var rolig. Det åts mat och cupcakes, det skrattades och stojjades, den sjöngs och det dansades. En lyckad kväll helt enkelt. Och den avslutades med en promenad hem (barfota för min del, då fötterna värkte) och ett obligatorsikt besök på MAX.

Lördag: en mysdag med älsklingen. Vad mer behövs? Vi tog en promenad, käkade pizza och hyrde film. Vi såg Allt flyter, se den om ni inte redan gjort det. Den var rolig.

Söndag: ytterligare en dag med mys. Vi har suttit och solat på balkongen i nån timme, tagit en tvåtimmars promenad, lagat mat och så vidare. Nu på kvällskvisten har jag tagit ytterligare en promenad, i väntan på att Privileged ska börja klockan 19.00.



Hoppas eran helg har varit lika bra som min. I så fall har ni haft en toppenhelg :)

Hemkommen från en promenad

Nu har jag varit ute och gått i det fina vädret, i över en timme. Det var riktigt skönt. Nu ska jag verkligen ta tag i det där med att gå en promenad varje dag. Jag börjar imorgon. Banne mig att jag ska bli hurtig. Nu när gymmet är stängt en månad, och man måste gå enda till Brickebacken för att gymma. Ska jag börja motionera hemma. Gratis och frisk luft, det kan inte bli bättre. Det tar ju en stund att gå dit. Och då lär man ha lite tid på sig för att man ska hinna gå dit, gymma och gå hem utan att behöva stressa.

Mer promenader och frukt åt folket! Det behövs.


Lonely I'm so lonely

Älsklingen har åkt och är på väg ner till Malmö, och jag är ensam. Ska ta en till promenad alldeles strax, det är ju både varmt och hyfsat väder. Innan jag borde ta itu med disken och diverse annat.

Nu får en bättre uppdatering om helgens bestyr ikväll!

Kvällen i går var mer än lyckad!

Det var en underbar kväll med vänner och bekanta. I dagsläget har jag inte så mycket mer att säga än att jag återkommer med ord och kanske även bilder. Nu ska jag umgås med min pojkvän medan han är här. Han åker ju till Malmö redan i morgon igen.

Nu, duschen!


Grillfest ikväll med vännerna!

Det kommer bli så jävla gott!

Johanna har vigt in mig i denna underbara musikens värld



Godkväll och här kommer tv 4 nyheterna

Eller inte... Men godkväll på er. Jag har nu slitit några timmar på jobbet. Eller vadå slita? Det är så lugnt så jag vet inte vad. Är uttråkad och vill ha ett mer stimulerande jobb! Men jag ska vara glad att jag har ett jobb över huvud taget. Just nu sitter jag här, ska strax diska upp middagen, plocka i ordning det sista och skriva en lapp till älsklingen. Som för övrigt kommer hit vid midnatt. Men då sover jag och vill inte gå upp och greja. Ska ju för sjutton jobba i morgon med!

Åh, morgonkvällen kommer bli underbar. Grillning med alla härliga vänner och kamrater! Det kan inte bli bättre. Undrar vad jag ska ha på mig, hur jag ska ha håret, hur jag ska sminka mig, när jag ska göra i ordning maten, fixa med allt annat... Det kommer inte bli en lugnt natt i natt. Jag kommer fundera på vad jag ska göra i vilken ordning och hur.

Men sov så gott ni andra. Nu ska jag fixa det sista, sen dyker jag ner i sängen för att inhämta lite skönhetssömn!

Åh vad dagen går sakta!

Då var det dags att ta sig till jobbet. Ska ta en sväng förbi ICA och inhandla någon frukt och hämta ut paket. Spännande spännande.

Hoppas ni har det bra i regnvädret!

Och så var det dags igen

Regnet utanför vräker ner. Jag känner mig inte alls pepp till att ta mig till gymmet alls idag. Dock vet jag inte riktigt vad jag ska göra istället. I kväll ska jag jobba, och jag hoppas att det slutat regna innan dess. Så länge får jag väl dammsuga och tvätta golven. Om och om igen, så att jag har något att göra...

Åh vad jag vill shoppa klänningar

Flower Dress SEK 599, Rare Fashion - NELLY.COM Ditte Ex Party Dress SEK 459, Only - NELLY.COM

Sleeve Silk Dress SEK 995, Lipsy - NELLY.COM Sequin Cup Dress SEK 599, Rare Fashion - NELLY.COM

Är de inte fina?

Paus!

Nu känns det att jag varit igång hela dagen. Jag börjar bli trött, men inte trött på ett jobbigt sätt. Eller att det är för att man har tråkigt. Utan jag är trött på ett positivt sätt. Jag känner att jag kan lägga mig och sova utan att känna att det är något jag måste göra. Det som är kvar att göra är att dammsuga och tvätta golven. Sen är lägenheten ren som jag vet inte vad. Okej, kanske plocka ordning lite i sovrummet igen. Alla andra rum är i ordningplockade och ser hur fräsha ut som helst.

Snark.

En sådan där dag som jag tycker om

I dag har jag gjort det jag gillar. Jag har umgåtts med en vän. Vi har bakat och haft en bra stund tillsammans. Vi har skrattat och talat om olika erfarenheter. Jag har läst. Kopplat av. Jag har också stökat runt i lägenheten. Gardinfix och uppnålning. Planering av inredning, inköp och utseende. Placerat ut de nya blommorna jag köpt. Vita rosor.

Med ens när jag går runt här och betraktar lägenheten inser jag att det är väldigt vitt. Färgerna här inne är vitt, vitt och åter vitt. Lite inslag av svart och grönt. Men annars är det vitt som dominerar här. Men vad gör det? Lägenheten har blivit underbart fin och jag trivs verkligen. Nu är det bara det att Kenneth ska komma hem, och godkänna mitt resultat. Helt plötsligt börjar jag känna att det kanske är för flickaktigt...


Fotograf: jag


Effektiva dagen

Uppe med tuppen tack vare ett sms jag fick klockan 08.00. Precis då jag sov som skönast. Vägrade gå upp utan låg i stället kvar och fortsatte läsa boken En oväntad semester - Marian Keyes. Gud vad skönt det är! Det var väldigt länge sedan jag vaknade upp och kunde ligga kvar i sängen och läsa. Det är lyx!

Har tagit en tripp till ICA Maxi med Bitta där midsommarmaten inhandlades och ingredienser till bak. Så nu är min kyl full. Cupcakes har bakats så nu är det bara frostingen som ska på, vilket gör på fredag. Hoppas bara att de blir goda. Det luktade gott om inte annat. Och tack vare bakningen blev det lite hallon kvar. Så jag gjorde mig en tallrik fil med hallon i. Mumma!

Nehe, om jag ska börja städa... Eller kanske läsa lite till...

Första kvällen på jobbet

Woho, jag hann ligga ute i solen i två timmar. Två sköna timmar. Men ännu bättre hade varit om man hade haft typ baden baden att sitta i. Nu får man ju kräla runt på en filt. Och det är inte så kul när man är själv. Kanske det inte är med solstolar heller, men det känns som en annan sak då.

Timmarna på jobbet gick bra. Det känns bra att få in rutiner igen, håller på att gå under här hemma av tristess!! Nej nu måste jag hoppa in i duschen, vill krypa ner i sängen snarast och fortsätta på min bok!

Imorrn beger vi oss (Bitta och jag) mot affären och inhandlar maten för midsommarafton.


Sol underbara sol och värme

Nu ska jag ta med mig filten och vattenflaskan och gå ut och lägga mig på gräsmattan. Har suttit på balkongen en halvtimme nu, men känner att det är bätttre på gräsmattan!


Jag ser solen

Tror ni inte att solen skiner idag, bara för att jag börjar jobba. Det är väl typiskt? Men jag har tur, börjar inte förens 14.30. Så jag ska skynda mig iväg till gymmet nu. Sen hittar ni mig på balkongen!!

Ha en trevlig dag allihopa!

Home sweet home

Nu har jag städat nästan hela lägenheten. Det är bara badrummet kvar. Jag drar mig för att städa där igen, efter förra städdagen. Vet att jag borde städa om duschen bland annat då jag hittat massor av spännande på väggarna. Jag har gått lös på köksdelen idag. Och man kan inte tro att de städade innan vi flyttade in. Så skitigt är det.

Men nog om det. Första gardinerna i sovrummet är uppe. Ska bara ta ner dem, fixa längden och stryka till dem. Så är det perfekt. Mina vuxenpoäng, pelargonerna står och ser fina ut i fönstret. Kunde inte ha köpt bättre blommor dit! Jag känner mig som hemma. Det kan inte bli finare, okej, när gardinerna i vardagsrummet har kommit upp! Sen är det klart. Och en ny soffa. Men det kommer. Och en säng. Men det kommer snart också!



Åh, vilken kaotsik dag!

Det börjar med att jag sitter och kollar bussar på morgonen och inser att det går en om en halvtimme. Jag byter om i all hast och powerwalkar i stormen hela vägen till Stan. När jag väl är där ska bussen inte komma förens om en kvart. Okej, det kan jag leva med. När vi åker förbi ser jag öppettiderna för IKEA 10-20. Fan, det hade jag inte tänkt på men att vänta i 20 minuter går ju ändå bra. När jag stigit av bussen vid IKEA tänkte jag kolla direkt när bussarna går tillbaka. Första bussen gick inte förens 17.12. Suck! Hur gör jag nu? In på IKEA och upptäcker att de gör om i HELA varuhuset. Allt är i princip oreda eller slut. Men jag hittade lite av det jag tänkt.

Ut från IKEA och vandrar vidare till Calltex, väl där irrar jag säkert runt i en timme och letar efter bra tyg till gardinerna. Och det slutar med att jag tog det jag såg först. Typiskt mig. Sen är det bara att börja gå mot stan. När jag stannar vid nästa busshållsplats är det lika illa där. Nästa buss går vid 17. Det blir vidare promenad i småregn och storm. När jag äntligen kommer fram till en annan busshållsplats där det visar sig att bussen ska komma om 1 min. Kan man ha mer tur i oturen? Så jag tog bussen in till stan, promenerade vidare till en blomaffär där jag inhandlade tre stycken vita pelargoner. Två vanliga och en rospelargon. (Tack Ingela för presentcheckarna som jag fick i inflyttningspresent till förra lägenheten, nu har jag tänligen användt dem). I alla fall, vuxenpoäng till mig för dessa illaluktande men fina inköp!

Hoppas eran dag har varit bra, om inte lugnare.


Garanterat jag om några år!!


Busstur till IKEA

Jag är på väg till IKEA och marieberg. Snart. Ska bara kolla en lite senare buss, så jag hinner mäta fönster och så vidare. Måste ju veta hur mycket tyg jag behöver till mina gardiner. Men snart så är det dags, och så klart så regnar det. Vad vore en dag utan regn?



Att göra i veckan

Det är lite som ska fixas i veckan. Men jag har en del hålrum att slå död på tiden. Vet inte riktigt vad jag ska göra då. Men jag har i alla fall kommit på mig själv med att jag måste gå ut. Promenad minst en gång om dagen! Banne mig. Det är bara att gå. Upp och hoppa latmask!

Måndag: Ikea+Mariebergstripp, stadstripp, mataffärstripp och en tripp till gymmet
Tisdag: Städa, jobba
Onsdag: Tvätta, gymma?
Torsdag: Jobba
Fredag: Jobba, grillkväll här hemma med vännerna
Lördag: Hemmavarande med älsklingen
Söndag: <3

Har ni hålrum vet ni mitt mobilnr!


Graviditet och bebisar

Just nu känns det som alla är gravida, planerar barn eller precis har fått. Jag känner mig omgiven av graviditeter och bebisar. På gymmet är det mammor med sina nyfödda, vi disskuterar det i umgängeskretsen, en gammal vän har precis fått sin söta flicka, jag läste ut - en shopaholic får en syster - där det slutar med att hon förmodligen är gravid, jag började läsa boken Vattenmelonen av Marian Keyes idag där Claire precis fått sin första dotter och så går Stina ut med att hon är gravid. Graviditetsvibbarna flödar från alla håll och kanter tror jag närmare bestämt! Och hur mysigt är inte det? Alla fina magar, söta bebiskläder och fina barnvagnar. Det är nästan så att man vill bli gravid bara för att ta del av den underbara världen!! Haha. Tänk, då kan jag äntligen ha alla de där tunikorna som jag ser gravid ut i. Då behöver jag inte skylla på något annat än graviditeten. När jag blir gravid ska jag bo i alla de där fina tunikorna och leggings. Det kan väl inte bli bättre?

Och nej! Jag är inte gravid. Och har inte tänkt att bli det inom de närmsta åren. Men oh vad sött det är!


Where have all the flowers gone?

Nu har jag två nya blommor. Jag utmanar Bittas "gröna fingrar" genom att skaffa mig två fikusar. Exakt samma som hon redan har (tagit död på). Så nu ska vi se om jag lyckas hålla dem vid liv eller om de sakta men säkert dör ut. Det blev riktigt snyggt i fönstret. Men det saknas fortfarande lite blommor i ett fönster till och en blomma jag vill ha på bordet. En ros skulle jag vilja ha, en rosa ros i guldig kruka.


Foto: jag



Regnigt och grått ute, vart fan är solen?

Tänkte ta mig en promenad idag. Först till stan för att kolla upp, ja vad var det jag skulle kolla? Det har jag redan glömt. Men går jag dit kanske jag kommer på det. Sen ska jag fortsätta promenera till blomsterlandet. Då jag är på jakt efter grönska till vår lägenhet. Och tyger. Men det antar jag att de inte har där. Ska försöka ta mig ut till Mariebergs köpcentrum i morgon. Vill besöka tygaffären och IKEA. Är det någon som vill följa med är det bara att ni säger till. Jag tar bussen, eftersom jag inte har någon bil.




Och så var det över... igen

Jag har inga bra ord. Sophie Kinsella äger! Nu måste jag köpa nästa bok snarast!

Godnatt.



Fredagkväll blev lördag dag

Gårkvällen var lovely. Vi lagade mat, pratade, skrattade, åt, mådde illa, fick ont i magen, kollade på bitar ur första säsongen och fortsatte sedan på andra, i Sex and the Cityboxen. Dagen bjöd på knäckemackor med messmör (vad länge sedan det var!!), The City, fortsättning på andra säsongen och kikande i kokböcker. Allt utan min mobiltelefon. Åh, vad skönt det var. Vi kollade också på alla möjliga recept på Cupcake. Och de såg ju inte lite goda ut!! M M M.

Nu mår jag illa igen och har fruktansvärt ont i magen. Ska ta och gå ut och gå en sväng. Något nyttigt kan man ju försöka göra den här dagen också. Sen ska jag byta om till pyjamas, tända ljus, koka te och krypa ner i soffan tillsammans med massor av kuddar och en filt. Och läsa min bok. En shopaholic får en syster.



Han är min pojkvän

Han är allt bra han. Världens gulligaste, underbaraste och finaste. Samt att han världens tokigaste. Nu har han köpt en klocka till mig. En Casio!! Den är sjukt fin och jag kan inte sluta att titta på den. Nu när jag gick hem från stan kollade jag säkert på den 10 gånger. Jag är kär på nytt!



Det var svårt att fota den när det är så pissigt ljus här hemma. Så bilden gör den inte rättvisa. Den är fullkomligt underbar.

♥ Älskar dig Kenneth!



Så har vi gjort stan

En liten visit på stan. Inköp av ett paraply. Många suktande blickar på alla otroligt fina kläder som finns nu!! Varm choklad med en bulle på Espresso house. Gott sällskap, mycket prat och liten verkstad. Kort och gott: det har varit bra!

Nu är jag hemma. Ska torka lite och sen göra mig i ordning till kvällen. Det blir säsong ett av Sex and the City.
Dresscode: Mysbyxor!
Tilltugg: Sallad med fetaost och diverse gottigt, samt en efterrätt på dippade grönsaker. + En vinare.
Det kan inte bli annat är bra kan jag tycka. Lite som pyjamasparty som man hade när man var liten, fast med en vinflaska och utan disneyfilmer. Och att det där med pyjamas går bort och ersätts med myskläder.

Hoppas ni får en bra fredagskväll.



Några snabba ord

Jag har fått presenten av älsklingen nu. Den är underbar!! Jag har precis duschat och gör mig i ordning för fullt för tillfället. Stackars Bitta får vänta på mig. Jag skriver mer utförligt senare!



Planerna för morgondagen:

Jag ska gå upp. Äta frukost, göra mig i ordning, ta mig till gymmet, hem och fräsha till mig. Sen kommer Bitta hit klockan 12. Vi ska ta oss till stan. Kolla runt (hålla hårt i visakortet), fika och ta en sväng in på systemet. På kvällen, om vi orkar, vilket vi förmodligen gör, ska vi ta oss an första säsongen av Sex and the City. - Girlsnight, me like!

En flaska girlsnight skulle kanske passa?


(tradera är farligt för visakortet!)


Bibliotek är en ganska bra grej egentligen

Hon vaknade till slut och vi gick en promenad. I bostadsområdet, till stan, och jag hittade underkläder på rea. Hämtade ut våra biljetter till Falsterbo horse show. Lånade en bok på biblioteket och gick hem. Själv.

Jag kom en bra sak. Man kan ju faktiskt låna böcker på biblioteket. Så slipper man köpa alla. Om det inte är några speciella som man vill ha. Jag har i alla fall börjat låna böcker, men jag beställer också hem. Till exempel, Sophie Kinsellas böcker har jag, och dem ska jag ha alla av! Så fort alla finns i pocketformat. Nu har jag fyra stycken. Men mer kommer det bli. Det är så fint med böcker. En hel bokhylla fylld med böcker, hur snyggt är inte det? Böcker och dvdboxar! M M M!

Och så klart när vi var på stan, så var vi inne på H&M och letade kläder till henne. Ni vet ju hur det är, när man inte är ute efter något hittar man massor av fina kläder - när man väl är ute för att shoppa hittar man aldrig något! Och jag hittade massor av fint som jag vill ha. Underbara klänningar på rea. Kavajer. Blusar mm. Jag vill också!! Det blir shopping i Malmö tror jag bestämt!



Good morning sleepyhead!

Min syster sover fortfarande! Nu har jag varit vaken i två timmar och väntat på henne. Jag har öppnat sovrumsdörren och diskat. Bara för att hon ska vakna och gå upp... Tror ni hon gör det? - Nej, hon sover fortfarande!



Godmorgon, sammanfattning av gårdagen

Ursäkta den sena uppdateringen. Har en av lillsyrrorna här på övernattningsbesök.

Gårdagen innehöll som sagt utbildning i vivalla hela dagen. Vi fick två oerhört vackra diplom av dem också, för att kunna bevisa våran medverkan. Jag har nog inte fått diplom sen jag gick på mulle eller något sådant. Men det var i alla fall en rolig dag, då jag hamnade i en bra grupp. Fyra tjejer. Det säger väl allt? Och inte nog med det. Våra namn var Elin, Elina, Lina och Linnea. Jag tycker vi lyckades bra med det valet, eftersom vi valde grupperna alldeles själv dessutom.

Sen fick jag besök av syrran. Vi har kollat studentfoton, ätit mat, tittat på sista avsnittet av Grey's anathomy och spelat monopol. Men nu sitter jag här. I min ensamhet. Hon ligger och sover, fortfarande! Den sömntutan!!



Godnatt, sov gott och dröm sött allihopa!

Nu ska jag hoppa i säng. Ska upp klockan 05.45. Jag ser inte fram emot det. Bussen jag och Lina ska ta går 07.12 från Universitetet. Och eftersom min cykel vägrar laga sig själv, måste jag gå dit. Jag hatar trasiga cyklar!! Har börjat styra midsommarplaner också... Nu vill jag bara ha lite värme!

Ha en trevlig kväll och morgondag!



Fotografi



Foto: Jag



Stadsbiblioteket är fruktansvärt rörigt!

Nu ligger jag här avsvimmad i soffan. Har hämtat ut böckerna, hunnit titta igenom pärlboken (nu vill jag snart börja pyssla), varit på information och förflyttningsteknik, varit på stan och besökt stadsbiblioteket och tittat runt lite samt lagat mat.

Förflyttningstekniken var tråkig, precis samma sak som vi gått igenom på utbildningen. Samt att det var exakt samma lärare som höll i det. Men jag träffade i alla fall min blivande arbetskamrat, och vi bestämde att vi skulle ta samma buss i morgon. Till lyftkörkortsutbildningen (samma sak som vi har lärt oss på utbildningen, garanterat!). För ingen av oss hittar men bägge ska dit. Så vi tänkte att det är lika bra att vi åker vilse själv. (Vi ska ju ut mot Vivalla!!)

Nu ska jag fylla i min nyinköpta kalender. Alla som känner mig vet att min värld går under om jag inte har min kalender i närheten. Hela mitt liv står skrivet i den. Försvinner den, blir min tillvaro kaotisk!



Jag vaknade av att solen lös utanför mitt fönster

I natt har jag sovit riktigt bra. Vaknade pigg klockan 8 dessutom. Men nu börjar jag känna mig trött igen. Och botemedlet för det är en promenad. Så jag ska strax göra mig i ordning, sen ska jag gå till statoil och hämta ut mina böcker. Innan informationen på jobbet. Sen hoppas jag att min överaskning har kommit. Jag är så otroligt nyfiken nu!



DOCit utbildning i stan

Nu har jag varit på utbildning. En ganska intressant utbildning ändå, jag kände igen allt från min utbildning. En snabb repetition om lite allt möjligt. En bra lärare var det också. Det kanske gjorde utbildningen bättre än vad den egentligen var.

Har hunnit laga mat till morgondagen, men smart ass som det här jobbet är har jag fått fel information. Och utbildningen jag skulle på imorrn var på onsdag. Detta betyder att jag bara ska på info i morgon. Detta i sin tur betyder att jag kan gå till panduro imorgon, och spana in mina pärlor och läderband. Samt ta en sväng på entré. Hämta ut mina böcker som har kommit. Och ta långa promenader. Wopideedo!

Har hunnit spåna planer inför helgen... Grillad kyckling, avocado, keso, sallad med fetaos och soltorkade tomater. Sex and the City marathon (somliga har alla sex säsonger, gissa vem som är avundsjuk!?). Garderobsrensning. En flaska vin. Underbart sällskap.





Mitt ha begär växer så det knakar

Jag har tädat badrummet. Det var äckligt! Jag som ändå brukar tycka att det är helt okej med badrum. Men denna gång var det verkligen äckligt. Tänker inte ta upp några detaljer, men... Ja. Jag ska köpa svampar och starkt medel i helgen!!

Jag fick hem ELLE idag. Lovely magazin! De hade ett unikt undervattensbildreportage med Drew Barrimore! Det var både häftiga bilder och underbara kreaktioner hon hade på sig. På tal om det. Vad jag verkligen vill ha en stor väska. Typ bag i skinn. Och jag var så nära att köpa en igår. 25 % rea på accent. Men nej, jag håller mig. Plånboken är för tunn för sådana hastiga inköp. Men oh vad jag vill ha! Jag känner att ha begäret växer och växer, ju mer jag tänker på det. Ju fler tidningar jag läser, ju fler bloggar jag besöker. Men nej! Inga sådana inköp. Istället får jag vänta på en present som ska dyka upp i min brevlåda vilken dag som helst. Älsklingen har tydligen köpt något som ska komma :) Gull. Sen ska jag ju få mina böcker vilken dag som helst, och mina små inköp på tradera. Och tv:n älskling har beställt.

Nej jag får sitta här i min soffa och fortsätta sukta efter alla gudomliga saker som finns. Oj vilket rörigt inlägg. Håll till godo gott folk!



Godmorgon

Det där med att städa badrummet i går. Det blev inte som jag tänkt. Därför tänkte jag nog städa den nu på morgonen. Innan jag ska ner till tvättstugan vid 11. Annars är det väldigt mycket att göra innan kvällsutbildningen börjar. Cykeln har fortfarande punka, eller hela däcker är trasigt. Så allt tar dubbelt så lång tid. Jag måste gå till gymmet, gå till affären, gå till kvällsutbildningen... Det tar sin lilla tid. Plus att jag gärna ska laga mat och lunchlåda tills morgondagen.

Nej det är väl bara att börja antar jag.



Traderanörd

Woho, jag har vunnit tre auktioner på tradera idag. Nu är jag i full gång kan man säga. Jag budar på massor av pärltillbehör, då jag ska börja pärla. Göra halsband/armband osv. Så jag håller på att spara ihop till ett lager. Ska nog köpa en lite låda där jag kan ha alla mina tillbehör. Eller så får jag väl ta skolådan jag har i städskåpet... Eller om jag slängde den nyss... Pysslig ska jag i alla fall bli i sommar.



Veckan som börjar i morgon bli ganska lugn. Vad jag vet i alla fall.

Måndag: tvätt, träning, städning, kvällsutbildning i DOCit
Tisdag: kurs om förflyttningsteknik osv
Onsdag: träning, info på jobbet, syrran sover över
Torsdag: ?
Fredag: ?
Lördag: ?
Söndag: ?



Älsklingen min

Jag måste bara tala om att jag har världens underbaraste och bäste pojkvän! Det finns ingen bättre. Jag älskar dig jätte mycket.




Jag borde städa badrummet...



Foto: jag - Juni 2009



Solresor och Johanna

Nu har jag varit på stan. Där var alla affärer stängda, förutom de två gallerior vi har här. Detta resulterade i att inget av det jag ville köpa blev köpt. Istället blev jag ett par solglasögon, leggings och tre strumpor rikare. Så därför har jag nu gått lös på tradera igen. Och jag har massor av budgivningar som väntar på att vinnas. Åh, vad jag älskar det här. Spänningen över om man vinner eller inte. Detta är väldigt farligt, då jag gärna budar på onödiga saker.

Jag har hunnit att träffa Johanna en sväng också. En underbar vän det där! Hon har fått spana in lägenheten, komma med tips och idéer. Vi har ätit honungsmelon och suktat efter solresor. Åh, vad jag vill åka utomlands nu. Men har jag otur blir det inget förens om något/några år. Beroende på plugg och jobb.

Hoppas eran söndag varit bra!



Älskling pälskling

Nu har jag pratat med min sambo. Vi har diskuterat inredningen i lägenheten. Och som vanligt så är vi precis överens med vad vi ska ha, eller inte. Jag har i alla fall fått ihop en lång lista över saker jag ska kolla på stan. Med eller utan hans medgivande så kanske vissa saker kommer in i lägenheten idag ;)

- Pärlor (till mig)
- Gardiner
- Duk
- Blommor
- Inredningsdetaljer

Vissa av de här sakerna var inte avdragsgiltiga enligt honom. Det betyder att jag inte kan dra av det på det jag redan är skyldig honom. Men vi får väl se. Jag säger väl älskling pälskling och blinkar lite sött med ögonen, så har det löst sig.  Önska kan man ju alltid göra, hehe.



Godmorgon

Godmorgon allihopa. Åter en lång och skön natt, 10 timmar av sömn. Känner att kroppen börjar återställa sig nu. Hoppas ni har sovit minst lika gott.

Dagen bjuder på en sväng upp på stan. Hade jag tänkt i alla fall. Ska in på panduro och kolla lite på pärlor och lite smått och gott. Jag måste ju ha något att göra under sommarlovet. Sen ska jag träffa Johanna en sväng också. Behöver lite sällskap känner jag.



Miffo!

Nu ligger jag i soffan och halvsover, medan tv:n skrålar. Det är filmen Miffo på kanal 3. En härlig film som ger många skratt faktiskt. Härlig musik. Ett bra kvällsnöjje.



Bland annat så är den här låten med. Annars säger jag godnatt!



Sjung om studentens lyckliga dag

Min syster tog studenten igår. Jag fotade, jag sprang till och med i kapp med traktorn i pumps! Mina fötter mår inte så bra i dag. Men vad gör man inte för att få några bra bilder?



Foto: jag

Glad i hågen var hon i alla fall. Grattis än en gång syrran!

Det hela blev i alla fall lyckat och jag är 400 bilder rikare. Min dator är omöjligt ännu segare. Nu håller jag tummarna för att den inte ska avlida innan jag hunnit få över alla bilder på den externa hårddisken.



Gnällspik

Nu är jag äntligen hemma. Är trött som få, fast jag sov i ungefär 11 timmar. Ensam är jag också, i en relativt tom lägenhet. Riktigt tråkigt. Och så regnar det, så det är inte så lockande att gå ut. Men jag är hungrig och har ingen mat hemma, så jag måste gå snart. Haha, gnäll, gnäll och gnäll... Men det är faktiskt tomt, och ensamt och tråkigt...



Grattis till dig syster yster

Syrran har tagit studenten. Jag har varit uppe sen klockan fem. Grattis till dig. Nu ska jag gå i sömnen till sängen!



Tiden går verkligen långsamt när man väntar

Är det inte ganska typiskt? När man har massor av saker att göra, som är lite tråkiga. Då kommer man på hur mycket grejer som helst, som man vill göra istället. Men när man väl har all tid i världen, då kommer man inte på något alls. Så har det varit för mig nu. Har städat garderoberna och lägenheten, det gick på ett kick. Och efter det har jag bara vankat runt här i lägenheten. Vet inte riktigt vad jag ska göra eller ta mig till...

Men nu börjar klockan i alla fall närma sig 17.30, då mamma ska komma och hämta mig. Tills dess ska jag packa väskan med allt som ska med. Får nog ta med mig fyra par skor eftersom vädret är som det är. Två ombyten av kläder, kameror, smink, hårgrejer osv. Allt för att syrran ska få en så perfekt student som möjligt!


Vår balla kökslampa!!



Sommarlov

Nu är det offeciellt sommarlov för min del. Detta ska jag börja med att fira genom att dona i lägenheten. Det behövs städa och fixa. Ska nog börja med garderoberna och så. Sen får jag inte glömma att ladda kamerorna tills morgondagen. Då tar syrran studenten och jag ska leka fotograf. Hoppas på fint väder bara!


Jag tog också studenten en gång i tiden. Okej för två år sedan... Men tiden har i alla fall gått fort!


Se vad fint och långt hår jag hade då!!

Nej, nu ska jag sätta på lite sjungvänlig musik och riva i alla garderober!



Planer, tentaplugg, sömn

Det där med att plugga till tenta är inte min grej. Absolut inte när jag är trött och inte har lust. Det där med om jag bara lagar mat så sätter jag mig sen, om jag bara duschar så sätter jag mig sen, om jag bara gör det där så pluggar jag sen... Det fungerar inget bra. Jag pluggar inte alls. Det är så troligt tråkigt, och det är så mycket annat som lockar. Men jag har inte gjort något av dem. Jag har bara inte gjort någonting, utövet att inte plugga.

Så i morgon ska jag göra allt som lockar, efter tentan. Jag ska rensa garderoberna, plocka i lägenheten, tänka ut inredning, städa lägenheten, fixa med kamerorna och utrustning, jag ska packa väskor osv. Det kommer bli en skön dag. Men först, tenta.

Nej nu ska jag se klart Grey's, sen ska jag krypa ner i sängen, måla naglarna och plugga.



Ähum, älskling...?

Fick ett samtal från min oroliga sambo.
"- Jag såg på bloggen att du möblerat om i bokhyllan... Vad har du gjort??"

Är det då jag ska skippa att nämna att jag rev bort alla hans saker och att de nu snällt ligger i en hög mitt på golvet? Eller är det då jag ska säga med sockersöt röst "nej älskling, alla dina dåliga böcker, whiskeytavlor, avbildning av pistol (?) osv. är fint plaserade i bokhyllan. Precis där jag vill ha dem". Jag vet inte ja...

I morgon blir det i alla fall rensning av garderoberna.



En dag kvar till sommarlooooov

Åh jag sitter och kämpar med tentafrågorna. Men det går inge bra. Kan inte koncentrera mig, ovanligt va? Det hela har resulterat i ett uppätet paket körsbärstomater, två kiwis och en omsorterad bokhylla. Börjar fundera på att gå lös på alla garderober och sortera och röjja upp. Men det får jag göra imorgon.

När jag gick igenom bokhyllan hittade jag mina dvdfilmer. Måste köpa de två sista boxarna av Desperate housewives. Och så skulle jag vilja köpa Sex and the city-boxen. Har ju bara filmen, men jag älskar verkligen serien! Den är så klockren och skön att sjunka in i. Böcker och dvdfilmer. Det är något som står på min inköpslista. Pärlor och träningskläder kommer inte långt därefter. Åhh... Jag vill shoppa.

Nej, neurologi var det ja.



Godnatt mina läsare

Jag har beställt två böcker nu. Tänkte att jag skulle ha något att göra på sommarlovet, samt att jag vill fylla våran bokhylla med massor av fina böcker. Just nu ser det mer eller mindre ut som en orkan har dragit fram över den. Fortsättningen på Sophie Kinsellas serie en shoppaholic, samt en pärlbok. Jag tänkte ju börja pyssla lite. Så när jag åker till Malmö ska jag gå på outlet och shoppa massor av fina pärlor!!

Nehe, nu ska jag sova. Först ska jag läsa igenom dementa Gunnar och hoppas att jag kan svara på frågorna i morgon vid opponeringen. Sen ska jag sova, ensam. Kanske lika bra det. I natt hade älsklingen vaknat av att jag låg och visslade. Vadå? Jag drömde ju om fåglar ju... Fast vad jag vet såg jag bara på dem, jag var ingen fågel. Men vem vet, jag kanske är en liten sångfågel!? Nej nu är det sömnen som talar. Bäst att avsulta innan jag säger något pinsamt.

Godnatt!


Min underbara tunika från H&M jag köpte i dag.



Kvällsnöje

Ops! Jag råkade visst beställa två biljetter till Falsterbo horseshow den 18:e juli. Vad tråkigt! Det är bara att hoppas på fint väder så kommer det bli fantastiskt! Hoppas det är fint väder hela veckan när jag är i Malmö. Då kan jag ligga på ribban och sola hela dagarna. M M M. Det vore ju tråkigt!


Malmö horseshow 2008.


Förhandstitt på lägenheten

Bilder på lägenheten kommer här. Ni får ha överseende med att det inte är färdigmöblerat, och har ingen mysfaktor än. Men det kommer. Och då ska ni banne mig få se fina bilder. Här är bara en förhandstitt.


Bit av sovrum


Bit av köket


Andra biten av köket. Kontorsstol saknas dock...


Bit av vardagsrummet


Bit av vardagsrummet (behöver jag säga att tv:n ska bytas ut?)



Pyjamas

Åh gissa vad jag hittade nu när jag städade upp i sovrummet? Älskling har lämnat kvar sin flanellpyjamas till mig! Så nu sitter jag här iförd i pyjamas och myser. Ska bara börja plugga också. Sen är allt bra.

Puss på dig honey! Saknar dig.



Rörigt inlägg...

Oj vad tiden går fort när man har roligt. Nu är det redan tisdag kväll och älsklingen har åkt tillbaka till Malmö. Det känns lite konstigt, det var som om han kom hit i går. Det har varit så himmla mycket med flytt, anhöriga på besök osv osv. Att det inte känns som om vi har hunnit med varandra. Men det har varit roligt.

Så nu sitter jag i en stor och ganska tom lägenhet. Inte alltför kul faktiskt. När man äntligen har något tillsammans med någon, vill i alla fall jag dela allt med den då. Jag vill inte sitta här ensam. Men så är fallet. Jag får vänta till augusti, då kommer han äntligen finnas här på heltid.

När jag lämnade Kenneth på tåget gick jag tillbaka till stan. Införskaffade studentpresent till syrran, en underbart fin blus och armbad/halsband till mig. Lite tröstshopping. Men nu är jag åter hemma.

Nehe, om man ska ta och plugga lite... Jag har ju ändå tenta på torsdag och opponering i morgon. Ja just det ja! Bilder på placet kommer senare ikväll tror jag.



Värme

Det är verkligen hett ute! Sitter på balkongen i bara bikini, men svetten rinner ändå som i floder! Vill inte veta hur varmt det är, för då blir det bara ännu jobbigare att sitta där. Ska pressa mig i 30 minuter till. Sen måste jag göra mig i ordning. Ska till ju på shoppingtur till IKEA och lite fler affärer. B ska få agera chaufför.

Nej tillbaka till solen och papprena och läsa ytterligare om subaraknoidalblödningar.