Happy

Första väggdekorationen är uppsatt. En hylla över skrivbordet. Det går alltså framåt med inredningen. Och i morgon ska ännu mera saker införskaffas. En biltur till IKEA och en till marieberg. Det ska bli så kul. Nu är det mera roliga saker som ska införskaffas, nån blomma, hylla, tallriksunderlägg, dekorationer osv.

Nej nu borde jag plugga... Om inte annat ska jag mysa med älsklingen, ursäkta... Min sambo! :D



Nya lägenheten

Så där då! Nu är hela min (gamla) lägenhet färdigstädad. Våran nya lägenhet är "okejfixad" (läs möblerna står på plats). Nu är det bara pyssel och pynt, småfix som behövs. IKEA imorrn blir det i alla fall. Då ska bland annat en sexvåningsskohylla inköpas, eller om det var fyra. Kommer inte ihåg. Men bor det två personer som älskar skor under samma tak behövs det verkligen!!

Nehe, nu ska jag gå runt och inspektera lägenheten och klura ut fina idéer. Samt att jag borde plugga... Men, hur kul är det?



Grattis till oss

Jag är här med sambo! I en underbar lägenhet. Rapport om det kommer senare någon gång. Så länge vill jag bara säga, ha det så bra!  Nu ska jag äta frukost på balkongen, sen ska jag städa min gamla lägenhet. Vilken lycka. Hoppas jag hinner ut i solen också!!



Lördag den 30:e maj

Vädret är underbart. Strålande sol och massor av värme. Det kommer resultera i en solbränna. Men för tillfället sitter jag och försöker plugga. Det är inte lätt kan jag säga när det enda jag vill är att plocka iordning alla saker som ska över till nya lägenheten. Det ser nämligen ur som ett bombnedslag här. Det är saker överallt och vi har fått göra små gångar vi kan gå i för att ta oss runt. Hur som helst. Kenneth är och klipper sig, jag sitter här och väntar på att få gå ut. Sen någon gång ska vi få nyckeln till lägenheten. De är redan här och plockar ut det sista så det kan inte dröja så länge ändå.

Ne, om jag ska fortsätta med det jag höll på med...



Fredag

Demena Gunnar är färdig och över, äntligen!! Nu ska vi bara vänta på opponeringen och inse vilka komplettringar vi kommer få tampas med. Men än är det långt kvar dit.

Dagen har annars bjudit på sol i stadsparken tillsammans med Kenneth och Johanna. Det var underbart och resulterade i en rödbränd rygg. Men vad gör väl det? Det hinner gå ner och försvinna tills nästa solglimt. Eller, ja imorrn ska jag sola framsidan av kroppen. Sen får vi äntligen nycklarna till lägenheten! Vi kan knappt gå här inne i min lägenhet längre, det är grejer över allt!

Over and out!


IKEA

Insåg nu att mitt tidigare inlägg är efterredigerat. Det är alltså inte jag som gjort de fina inläggen i fet stil. Utan det är min underbara pojkvän som lyckats klura ut lösenordet!

Nu har jag precis kommit hem från en billig tur på IKEA, samt en sväng på ICA maxi. Så nu har vi möbler till lägenheten och är några kronor fattigare. Så mycket mer har jag inte att säga. Ska sätta mig och plugga nu, ska läsa lite Gunnar och plugga lite neurologi. Det ska ju bli underbart väder imorrn, så rapporten ska bli snabbt avklarad, sen ska jag och K spendera tiden i stadsparken. Tillsammans med Johanna! Nice.



Karln är fantastisk

Vilken aktiv dag det här är. Gick upp, själv, och tvättade klockan 07.00. Somliga är lite lata och orkar inte engagera sig.Annat blir det sen. Banne mig!! Han drömde något underbartberättade han, jag förstår :) Efter det har jag ätit frukost och nu sitter jag och pluggar. Älsklingen har lyckats släpa sig upp och fixat routern vi köpt. Bara det gynnar honom så kan man släpa sig upp, jädra latmask! Så nu är det trådlöst som gäller. Det menas att jag kan ta min dator och springa runt i hela lägenheten! Jag är jättenöjd över att min pojkvän diskat och fixat routern.

Nehe, om man ska återgå till pluggandet. Dock är det svårt när det varvas med musik från Sabaton och Svenne banan här hemma. Vart hittade jag den där karln egentligen? Himmelriket



Nu närmar det sig

Nu har älsklingen kommit hem och vi har varit över och mätt i nya lägenheten! Det kommer bli underbart fint sen!! I morgon kväll blir det IKEA visit. Ska bara ringa pappa också så han kommer hit med köksbordet! Nehe, nu ska vi tydligen gå ut och gå, så här på kvällskvisten. Oj vad jag kommer bli hurtig när han flyttar hit på heltid!



Plugga bör man annars dör man... eller får underkänt på tentan

Nu är jag något snurrig i huvudet. Har suttit och pluggat till och från sen 09.40. Har endast haft några småpauser här och där. Men nu gör sig hungern påmind och diskberget är inte litet det heller. Så nu ska jag övergå till att diska, laga mat och kanske fixa till lite i lägenheten nu innan man får sällskap.

Och du Johanna, grattis till allt igen!!



Fototillbehör

Åh jag sitter och kollar på fototillbehör. Jag måste köpa en reflexskärm snart känner jag. Den kan komma att behövas. Har hittat en sida med hyggliga priser till bra saker. Så vi får väl se när jag råkar trycka på knappen "köp". Något annat som jag också vill köpa är mer pärlor, och tillbehör till det så jag kan börja pärla snart! Det får väl bli på min semester antagar jag.

Förutom det råder det full storm utanför fönstret, och jag hoppas det har lugnat sig tills jag ska träffa syrran!



Grönt är skönt!

För några dagar sen beställde jag två sett påslakan och örngott till nya lägenheten. När vi skaffat dubbelsäng vill vi ju ha nya fina sängkläder att krypa ner i. Och vad blir inte bättre än gröna sängkläder? Det är nämligen så här att i vårat förhållande får man kompremissa varandra, konstant! (Jag älskar dig fortfarande, honey). Vi har då inte alls samma värderingar eller smaker. Så när jag vill ha lila så vill älsklingen ha blått, osv. Och då kom vi fram till att grönt blev bra, då vi båda kunde tänka oss det. För grönt är ju skönt. Den gröna färgen symboliserar harmoni, och vad passar inte bättre i sovrummet? Men för att jag skulle kunna beställa dem (då de var på rean på Ellos), fick jag tråkigt nog slänga ner en vit virkad klänning i kundkorgen. Såå tråkigt!!

Så nu väntar jag med spänning på paket!




Blomman anfaller

Jag har världens huvudvärk och ansiktet brinner. Termometern visar på högre kroppstemperatur än vad jag vanligtvis har. Men jag vägrar! Jag har inte tid med att bli sjuk nu. No way! Jag måste plugga, och fixa massor tills nästa fredag.

Har dessutom hittat ett nytt pluggställe i min lägenhet. Vid mitt lilla bord. Man sitter inträngd i hörnet, men det var otroligt mysigt. Och när jag väl sitter där och betraktar lägenheten så spanar jag in min inflyttningsblomma som jag fått av svärfar. Den jäveln (blomman alltså) har växt över en halv meter på några månader. Plus att jag inser att en till gren har växt ut och brakat rakt in i väggen. Så blomman är nu gigantisk och behöver snabbare än snabbast planteras om. Blomjävel. Får väl ta det som ett betyg att de trivs. Det är nästan synd att man ska tvinga dem att flytta.

Nehe, om man ska gå ut och lägga sig på balkongen en stund. Här inne är det rena rama Bahamas tror jag.





Tre meter från mållinjen

Åter en dag på universitetet. Vi har i stort sett skrivit klart hela våran rapport. Det är bara en referens som ska skrivas in och en till mening. Vi har 46 ord att röra oss med så det blir inte så långt. Kort och koncist. Otroligt skönt, nu kan jag fokusera på tentan istället. Eller ja, K kommer imorrn och då blir det väl inte så mycket koncentration i alla fall... Om jag inte kan få lite hjälp med pluggandet? Älskling, det är din tur nu!

Nehe, om man ska plugga lite. Roligare inlägg kommer. Jag lovar. Ska försöka knåpa ihop ett ikväll.



Veckans att göra

→ Tisdag: skriva klart rapporten (ett stort önsketänkande), plugga till tenta
→ Onsdag: plugga till tenta, köpa studentpresent, träffa syrran, simma, älsklingen kommer hit, kolla på lägenheten
→ Torsdag: tvätta, plugga, åka till IKEA?
→ Fredag: plugga... tänk om vi kunde göra något mysigt, typ gå på bio?
→ Lördag: plugga, flytta möbler
→ Söndag: flyttstäda

Ja just, dementa Gunnar var det ja. Åh, så är det Project runway på tv också! (Mitt nya favoritprogram). Nej, dementa Gunnar nästa.



Middag - chicken tikka

Haha, jag får be om ursäkt för det tidigare innlägget. Var stressad och kollade inte igenom det som jag brukar. Vilket resulterade i massor av stavfel, konstiga ord och meningsbyggnader. Fy på mig!

Middagen var trevlig. Vi besökte en indisk restaurang som heter Karishma. Det var en helt underbar personal som förklarade allt, och tackade för allt. Hela tiden. Ja dit vill jag gå igen. Ytterligare en restaurang som jag kan skriva upp på min besökarlista. Nu när K flyttar upp, kanske man kan få besöka alla restauranger och äta ute lite mer. Det är ett av mina mål tror jag.

Nehe, om jag ska läsa rapporten och dementa Gunnar... Inte lika kul, men behövligt. Något annat som är behövligt är att diska. Men om jag blundar riktigt hårt kanske den försvinner!?



Soooooooooool

Så, nu har jag hunnit sitta ute i solen en timme och få lite färg på mig. Är helt röd på bröstet och har lite rödfläckiga partier i ansiktet också. Lovely!! Imorrn ska det regna också, så det är lika bra att passa på! Håller nu på att göra mig i ordning på ett möte jag ska på om 40 minuter. Vi ska ut och äta, så det kan inte bli bättre. Gratis mat, ute!

Vi hörs senare!


Woho!

Metrologerna på tv4 hade rätt för en gångs skull. Molnen börjar vika och solen lyser över stan. Härligt! Nu ska jag käka lunch och göra det sista i ordning. Sen ska jag till bibblan!



Gymmet nästa

I morse var det en sådan dag, då man aldrig vill gå upp ur sängen. Den var så otroligt varm och skön. Men jag har faktiskt lovat mig själv att ta mig till gymmet idag. Har inte alls lust, men nu har jag inte gymmat på en vecka. Och på nyhetsmorgon lovade dem strålande sol på eftermiddagen! Vilken miss att jag och B ska träffas klockan 13.00 och skriva på våran rapport.

Så, det är med blandade känslor jag nu välkomnar dagen!



Dränkt katt på hopptävling

I helgen har det varit Malmö City Horse Show, och jag kunde inte åka dit. Var ju där förra året och tittade, och det var en otroligt härlig dag. Speciellt när man får dela ens intresse med den man gillar. Det var strålande sol och värme hela dagen. Ja det var otroligt kul. Och jag kunde fota lite också. Men som sagt, i år kunde jag inte ta mig dit. I stället bad jag min pojkvän gå ner och ta några kort åt mig. Vilket han gjorde efter en stunds övertalan (tror dock att han gjorde det gladeligen, eftersom han gillade det förra året. Han vill bara inte erkänna det). Sak samma, han var nere med en av sina vänner. Det blev några bilder... Jag kan inte säga att de blev så bra. Men som han sa att jag skulle skriva "så har han offrat sig"... Det började tydligen spöregna, och han såg ut som en dränkt katt.



Eller? Gillar dig ändå!

Älsklingens bild  Min bild


Söndagmorgon med headache!

Den dunkande huvudvärken har inte övergett mig. Jag tog till och med sovmorgon idag, för att slippa den. Men icke! Klockan 09.00 när älsklingen ringde, befann sig huvudvärken på sin plats. What a lovely day, not! För övrigt ska jag plugga i massor, och hinna med en promenad också.

Yes, what a lovely day!


Fotografier

Nu är det snart dags att sova känner jag. Har en fruktansvärd huvudvärk.

Det har varit en underbar dag. Johanna och jag tog oss ut till hästhagen och försvann in i skogen och kom aldrig mer ut. Nej men nästan. Ett så otrolgit mysigt ställe. Gångväg efter gångväg åt alla möjliga håll, avlöste varandra. Och vi bara gick/cyklade och njöt av naturen. Det är inte klokt vad man kan sakna naturen ibland. I dag var en sådan dag. Vi hittade diverse mysiga platser, en hästhage med underbara hästar, X antal änder och vattendrag. Tillslut kom vi fram till Karlslunds herrgård. Lovely! Sen tog vi oss hem på cykel, si så där 100 meter från herrgården. Sen pangar mitt däck och blir helt platt. Jepp! Punka för 3:e gången på väldigt kort tid. Så idag har jag gått från ena sidan av stan till andra, släpandes på cykel, kamera och väska. Jippie!!

Nej men dagen var helt underbar!











Cykeltur med kamera och en vän

Godmorgon gott folk! Ute skiner, nästan solen. Ser i alla fall stora glimtar av en bli himmel, så dagen kan inte bara bli regnig! Jag har precis gjort mig i ordning. Ska snart ta kameran och cykla till våghustorget, och möta Johanna. Vi ska ut och fota, och jag ska försöka lära mig nya kameran. Om inte annat, så har jag ju då en "lärare" med mig, så det går nog bra. Allt är bättre än de fotolärare jag haft. Någon som kommer ihåg Sivan och Patrick (engelskt uttal)?? De är svåra att glömma.

Well well. Ha en bra dag!



Booring

I brist på annat sitter jag och kladdar i mitt nya bildredigeringsprogram. Påminner mycket om photoshop, dock har jag glömt alla dessa funktioner. Så det lär ta ett tag innan det blir något bra (se bild). Funderar på om jag ska ta mig till affären ióch inhandla något gott. Men efter kvällens regnoväder med hagel, lockar det inte så mycket. Kanske kan ta cykeln... Sitter jag här tillräckligt länge kommer jag till slut hamna framför Xbox:et, det känner jag på mig.



(orginal)




Oredigerade






Hast du etwas Zeit für mich
Dann singe ich ein Lied für dich
Von 99 Luftballons



Ändrade planer

Jag hade massor av planera för dagen, men vädret ute gör att jag gärna lägger om planerna. Hade tänkt att jag skulle ta mig upp på stan och låna lite böcker och kika efter en studentpresent. Men icke. Det spöregnar ute, och jag tänker inte gå ut i onödan. Lite lat kanske, men det regnar faktiskt! Istället ska jag roa mig med att tvätta (som jag gjort sen 07.00), städa hela lägenheten och sitta och plugga.

Har på Tyra Banks TVshow för tillfället. Snyggingarna från filmen Twilight, Robert Pattinson (som spelar vapyren Edward Cullen) och Taylor Lautner (Jacob Black i filmen) var med. Eye-candy! De påminde mig om att jag vill se filmen igen. Undra om det är så att man ska inföskaffa den...







Luftballonger och yrsel

Godnatt säger jag nu. Är helt yr i huvudet nu. Har varit det hela kvällen och jag vet inte vad det beror på. I alla fall så har jag pluggat i några timmar nu. Och invigt kameran ännu mer, himmelen var helt full av luftballonger tidigare i kväll. Som jag övade mig på. Riktigt fina att se på, dock har jag upptäckt att min ballkong befinner sig väldigt högt upp. Så när höjdrädslan grep tag i mig blidde det inga mer kort. Men men. Imorgon ska jag upp och tvätta klockan 7. På min lediga dag. Jippie!

Dags att sova.


Testbilder från min kamera

Nu har jag pluggat lite, och provat kameran igen. Det är så mycket inställningar osm jag måste lära mig. Men nu är jag en bit på väg. Åt rätt håll i alla fall.







Inga speciella bilder då det bara är testbilder. Och de är inte redigerade. Men glad ändå är jag, för jag har en alldeles egen systemkamera!! Nehe, dags att återgå till pluggandet. Ska laga lite mat också.


Röd dag och vi ska plugga...

Nyduschad och fräsh. Nu ska jag bege mig hem till B och sätta mig med dementa Gunnar. Hoppas att vi kommer långt, för imorgon tänkte vi vara lediga. Det hade varit skönt. Eller då ska jag städa och plugga hela dagen lång... Inte så roligt, men det behövs verkligen!

Hörs senare.


KAMERA!!

Gissa vem som var hemma 16.07 från ICA, med ett stort paket under armen? Min bebis är lovely!! Batteriet sitter på laddning, och jag har plöjt igenom användarhandboken. Har precis skrivit en inköpslista också. Ska till ICA maxi med B och hennes karl. Kan säga att den blev lång. Det är tur att vi ska åka bil kan jag säga!! Nehe, om man ska plugga lite innan de ringer?





Blandade känslor!

Vi som lyckades så bra idag. Vi har jobbat effektivt den stund vi har suttit, och vi har kommit ganska långt nu. Faktiskt. Men nu är jag irriterad igen. Artikeln som jag var tvungen att beställa ur magasineringen på Biblioteket, för att den inte fanns i hyllan enligt deras databas, fick jag inte idag heller. Kom hem nu och läste ett mail om att den finns i hyllan och inte magasinerad! WTF! Jag ger snart upp Örebro Universitets bibliotek! Vad är det som är fel på stället egentligen? Inget fungerar som det ska.

Jag blev i alla fall glad igen när jag fick brev hem om att kameran finns på ICA och kan nu hämtas. Sen att jag fått mina fina pärlor gjorde inte det hela sämre. Men sen fick jag bekräftelsen på försäkringen jag tecknat. Och då sjönk humöret igen. De har inte fört över de pengar som är över sen min tidigare försäkring, till denna. Så nu måste jag kontakta dem igen. Jag blir så trött! Varför kan ingenting fungera som det ska i den här världen? Så nu ska jag skriva ett mail till dem, sen ska jag hämta ut min kamera. Den skulle hämtas efter klockan 16.00. Undrar vem som kommer stå där prick 16.00?



Något är fel

Igår tog jag fram matlådan, bestick och allt där till. Men glömde den hemma. På kvällen värmde jag vetekudden, men gick och la mig utan den. I morse hällde jag flingor i jouicen... Ja jag vet inte, en tillfällig förvirring kanske.

Solen lyser i alla fall utanför fönstret, som vanligt när man ska sitta hela dagen inomhus. Får hoppas att det går bra i dag i alla fall, och att vi kommer långt. Så kompenserar det solen.



Tralalaa

Fasen! Nu är jag där igen. Expert på att hitta på annat när det ska pluggas. Nu sitter jag istället och letar resor till Grekland. Det är ju så oerhört fint och det är ju en hel djungel bland alla öar! Så det gäller ju att börja i tid liksom! Eller? Jag längtar efter sol och vita stränder i alla fall, lummiga öar och allt där till!



Mallorca 2008



Plugg

Jag är så bra på att plugga! Eller inte. Det gick bra första timmen. Då var jag väldigt effektiv och gick igenom alla mina punkter jag skrivit upp på pappret, angående rapporten. Sen skulle jag plugga sjukdomslära, det tråkigaste ämnet som finns. Då gick det helt plötsligt sämre... Undrar varför? Tv:n lockar otroligt, och jag kommer bara på andra saker att göra. As usual!

Känner att jag borde skriva ett roligt och intressant inlägg... Men jag vet inte riktigt om vad... Idé?



Woho

Jaha, äntligen hemma efter en halv dag på universitetet. Vi har kommit igång med rapporten, och det gick riktigt bra en stund. Sen fastnade vi ordentligt och hungern gjorde sig påmind. Nu ska jag leta efter en ny artikel, läsa på lite om CMOP och beta av listan som jag har skrivit att jag ska fixa. Till rapporten. Sen ska jag också plugga till sjukdomsläran. Känner att det blir mycket plugg. Inte nog med det. Har haft den där jävla låten - Svenne banan - på hjärnan hela dagen!

Dagen har vägts upp i och med mailen jag fick idag. Pärlorna är skickade och kommer förhoppningsvis imorgon, och kameran är också skickad!! Woho!

Nehe... vetenskapliga artiklar var det ja...


Lista

Humör: Trött och lite irriterad
Gjort: Ätit frukost och gjort mig i ordning för en ny dag
Planer: Plugga med B, plugga ytterligare, handla mat, se på desperate housewives!
Ser på: Datorn och Tv:n
Lyssnar på: Tv:n
Läser: Den lilla boken om demens
Dricker: Jouice
Äter: Frukost
Bästa: Att det är Desperate ikväll
Sämsta: Att jag var tvungen att gå upp
Väder: Molnigt, kommer förmodligen regna sen

♥ 

Lycka!

Åh, jag är lycklig för stunden. Det går i vågor här hemma nu. Mensvärken gör sig på mind om vart annat. Men just nu är det på topp. Har kollat runt och suktat efter inredningsdetaljer, som det finns en chans att man någon kanske köper. Men för att stilla mitt shoppingbegär lite, beställde jag hem massor av fina pärlor. Så nu ska jag äntligen låta kreativiteten flöda här hemma, och tillverka mina egna smycken. För tillfället. Tills jag tröttnat. Jag kan knappt vänta tills de kommit.



En effektiv dag trots allt

En dag, förmiddag på biblioteket är avklarad. Det blev, som vanligt, massor av prat om ditten och datten. Men vi hann med att börja leta artiklar till rapporten också. Otroligt roligt. Imorrn börjar i alla fall allvaret, och vi ska bli klara! Någon gång. B hade dessutom varit duktig och bakat muffins som hon hade med sig. Det var otroligt gott.

Resten av eftermiddagen har bestått av cykeltur i regn, och shopping till mamma. Det finns hur mycket fina tunikor som helst. Och jag vill bara ha allihop. Men det går ju inte. Och så är det som vanligt sen, att när jag väl ska handla, finns det inga. Men men. Måste i alla fall handla något till syrrans student, att ha på mig alltså. Undrar bara vad...



Syrrorna i helgen.

Nehe, om man ska ta och plugga lite. Eller äta lite först kanske. Jag är hungrig, men inte sugen på något alls.



Måndag morgon = trötthet

Jag har drömt världens hemskaste mardröm i natt tror jag. Vaknade upp helt svettig med ångest och nära till gråt. Usch, det är så hemskt tycker jag när man vaknar så. Tack och lov att pappas väckarklocka ringde och väckte mig. Kanske inte lika skönt att klockan då stod på 05.15 och att jag skulle upp en kvart senare. Har redan hunnit med massor idag, och klockan är då bara 07.30. Dock kommer jag vara trött som jag vet inte vad om någon timme. Stackars B som ska dras med mig hela veckan.

Försten, när jag skulle göra mig i ordning i morse möttes jag av röda kinder i spegeln... Min solning i går har gett resultat. Ett lite väl rött resultat men skit samma. Jag hinner inte vara ute i solen i veckan, och föresten är det mulet ute. Det lägger sig alltid!

Nehe, om man ska ta och fixa i ordning sig... och dra på lite extra puder på kinderna. Igen.



Kort summering

Oj vad jag kände att inlägget igår var tråkigt! Och här kommer ett lika tråkigt till. Målade som en tok i går, så nu är det bara fönsterkarmarna som ska målas vita. Sen är lusthuset klart på utsidan. Lyckades få färg på blompidelstalen också, som vi ska ha i nya lägenheten. Det kommer bli så fint. Får inte glömma bort att beställa de där väggdekorationerna vi ska ha också!

Såg, som så många andra, på Eurovision igår, tänker inte kommentera så mycket runt det. Men rätt bidrag vann, tycker jag bestämt.

Nu fes kattjäkeln som ligger här brevid. Fy! Bäst att jag går och lägger mig i solen istället!


Efter en lång natt

Igår ökade statistiken markant med 16 nya besökare. Det var lite roligt. Hoppas ni gillar det ni både ser och läser, troligen gör ni det om man kikar på kommentarerna jag fått.

TIll slut cyklade jag till pappas jobb igår. Måste berätta något intressant. Den korta stund jag var där, ungefär en halvtimme, träffade jag två män var av ena jag tydligen borde känna igen. Första gubben (som för övrigt är pappas arbetskamrat, fast på en annan adress) var på jobbet när jag kom, jag hälsade och gick in till pappa på kontoret. Efter ett tag ska gubben och pappas arbetskamrat (som är hans son) åka hem, och kommer in de med. Då pappa presenterade mig kläcker gubben ur sig att vi har träffats tidigare. Jaså tänker jag och försöker hålla god min och fundera på vart jag har träffat honom någon stans, kanske tar han fel på mig och min syster. Det har ju hänt några gånger. - Ja, det var jag på motorcykeln, säger han. Jaha? Det säger inte mig något. När de sen gått frågar jag pappa och han berättar att han tydligen hälsade på när vi var nyinflyttade i nora. För si sådär 10 år sedan. Inte konstigt att jag inte kände igen honom!!

För övrigt så började den andra mannen disskutera att jag var lika gammal som hans dotter och blaha blaha. Spännande! Jag har ingen aning om vem du var heller! Tydligen en bilförsäljare som ska öppna ny firma och sälja fyrhjulingar. Också en intressant människa.

Nehe, nog om det. Nu kurrar min mage, så jag ska äta lite frukost och sen sätta på mig målarkläderna och gå ut och fortsätta måla!

Ha en bra solig dag!



Bye bye Örebro

Svängen på gymmet gick bra. Musklerna var lite väl trötta bara. Har kommit på att det inte får vara så kort tid mellan träningarna, så att musklerna hinner vila upp sig ordentligt. Jag vill ju inte bryta ner dem, det är ju inte därför jag tränar. I alla fall, nu sitter jag här, redo att cykla till pappas jobb. Är klar lite tidigt, men funderar på att cykla redan nu. Kan stanna och köpa något ätbart på vägen. Har inte ätit sen frukost.

Nej ni får ha det så bra!





Sweet dreams

I natt har jag lyckats sova riktigt bra. Har drömt drömmar om nya lägenheten, inflyttningsfester med massor av fina klänningar, och min kamera. Det kan inte bli bättre. Vaknade till och med själv vid åtta-tiden, så det var bara att ta sig upp.

Nu ska jag fixa lite i lägenheten, skriva lite papper, iväg och träna en snabbis. Sen ska jag ta mig ut till pappas jobb och åka gratis till Nora.

Förrgårs outfit:





Home sweet home!

Äntligen hemma! Några extra kronor intjänade. Och de behövs verkligen! I sommar bli det knappt något jobb alls. Skit schema!!

Nej nu ska jag göra mig i ordning. Är riktigt trött. Och hungrig, men jag har ingen mat. Så det blir inget att äta!



Work

Happ, nu harj ag hunnit ringa alla viktiga samtal, tvättat och pluggat lite. Nu är det bara en sak kvar att göra. Jobba. Jag ser inte fram emot det, men det kommer i alla fall kännas bättre när lönespecen kommer. Nehe, dags att göra sig i ordning.





Godmorgon allihopa!

Efter en god natts sömns sitter man åter här då. Ska börja med att plugga lite i dag tänkte jag. Klockan 11 ska jag börja tvätta. Ett oerhört roligt projekt. Plugga, ringa lite samtal, fixa lite saker innan jag ska börja jobba vid halv fyratiden. Det kommer bli en dag där man bara fixar nödvändiga och behövliga grejer.

Hoppas eran dag ser roligare ut!



Lycka, glädje - underbara!

Jag är stolt ägare till en Nikon D60! (När den levererats)



Min nya bebis!! My love. Fotopromenad snarast Johanna!


Hemkommen

Nu är jag hemma. Från Johanna. Vi har haft en mycket trevlig stund tillsammans. Det började med att vi möttes vid en cykelpump för att pumpa hennes cykeldäck. Sen begav vi oss till affären där mat inhandlades, och ägg. Vi tog oss hem till Johanna, lagade mat - kyckling i currysås och ris. Sen tog vi oss ann det vi hade tänkt från början. Ommöblering av lägenheten! Det slutade med ett helt nytt rum, och bra blev det också! Nu ska bara en blompidestal inhämtas, längre antennkabel inköpas och en större matta fixas. Sen är det perfekt! Efter vårat omflyttande gjorde vi en kladdkaka, och tog två parti yatzy och sen övergick vi till monopolspelande. Grattis till vinsten Johanna!

Nu får det inte dröja så länge tills vi ses igen!



Fotografi

Jag hann vara ute i en timme och tjugo minuter. Sen gick solen i moln igen. Det är väl typiskt. Kan det inte få vara fint väder istället för molningt? Jag lyckades i alla fall plugga i en halvtimme. Ska fortsätta med det alldeles strax. Jag lyckades ta några bilder mendan jag låg på gräsmattan. Saknar verkligen att fota, men det har varit så tråkigt väder de senaste dagarna, och framförallt blåsigt. Så jag har inte kommit mig för, fast jag varit sugen på att fota. Men jag hoppas att jag kan ta lite bilder i helgen när jag ska till Nora.



Fotografi: jag
2009-05-13


Plugg

Solen strålar, men jag ser molnen komma närmare och närmare. Undrar om man ska ta boken och gå ut och sätta sig och läsa? Den stund som solen lyser....

Ja nu börjar en ny delkurs, rapportskrivande som håller på tills den 1:a juni, då det ska lämnas in för första gången. Detta betyder att jag har nästa lektion den 3:e juni. Avundsjuka? Inte jag, skulle jag slippa ha omtentan, så hade det här varit underbart. Men nu ska jag skriva rapporten samt plugga annat samtidigt. Suck!

Nehe, dags att gå ut tror jag.


Pumpat musklerna

Äntligen hemma! Har varit en sväng på gymmet. Bästa tiden på dagen tror jag, om man tänker folkmässigt. Inte alls många människor och luften var fräsh. Kommer man lite senare när alla precis slutat jobbet, är det massor av folk och luften är helt kvav. Det gäller att anpassa sig.

Nehe, nu ska jag äta upp min knäckemacka och sen börja diska. Efter det ska jag nog gå ut och gå tror jag!



Pust!

Ätnligen, jag är färdig. Done. Finito! Och jag hoppas att jag aldrig ser dig mer igen! Så... vad ska jag göra nu? Nej jag ska inte planera massor, jag ska bara ta det lugnt, träna och kanske börja plugga till nästa tenta. Men om inte annat så är min officiella startdag imorgon.

Nehe, undrar om man ska äta lite innan man tränar. Och det är inte bra att träna direkt efter maten, så jag tar nog och spelar lite Spyro innan jag beger mig iväg. Jag har faktiskt förtjänat det! Älskling, varför tog du upp Xboxet?



Spyro, the dragon

Jag har suttit med tentan hela dagen och jag är så gott som klar. Det är två frågor som inte riktigt är klara, men annars är det bara finjusteringar som är kvar. Hur gott känns inte det då? Skönt om inte annat! Tentan är fasen inte lätt, trots att jag gillar ämnet.

Åh, jag klarade nyss bossen på Spyro! Är jag inte duktig? För er som inte är informerade tog älsklingen upp sitt gammla Xbox förra gången han var uppe, och nu sist när han var här hade han med sig Spyro! Och dum som jag är kan jag inte slita mig från det här spelet. Eller något spel över huvudtaget!
Men är han inte söt?



Hemtenta

Jaha, då är det åter hemtenta som gäller. Ämnet denna gång är psykiatri. Ett väldigt intressant ämne om ni frågar mig. Dock är det drygt att skriva tenta.



Veckan som kommer



∞ Måndag: hemtenta, träning
∞ Tisdag: hemtenta
∞ Onsdag: plugga till nästa tenta, umgås med Johanna (?), simma
∞ Torsdag: tvätta, plugga, jobba
∞ Fredag: måla lusthus, plugga
∞ Lördag: måla lusthus, plugga
∞ Söndag: plugga

En otroligt rolig vecka ser jag... Eller inte. Fram till den 4 juni så är det hårdplugg till salstentan i sjukdomslära. Fy vad tråkigt säger jag. Hoppas att eran vecka ser roligare ut än min!



Ha, där fick jag er! (Bildbevis)

Igår när jag kom hem, eller rättare sagt inatt. När jag mötit upp älsklingen och fått höra om kvällen, tänkte jag kolla igenom bilderna på kameran som jag hade liggandes framme på bordet. Där upptäckte jag att jag hade haft sällskap i lägenheten utan att veta om det. Fem grabbar hade tydligen varit på besök.



Städade gjorde de inte heller, utan diskbänken var full av ölburkar. Jag vet vart ni bor! Angående bilderna, ja ni får skylla er själva att ni ställer upp på bild inför min kamera. Bilder i min kamera hamnar lätt här i slutändan. Got ya'!



Ragg på krogen

B, kallar du min pojkvän omanlig? (Internt skämt från gårdagen, vill ni förstå får ni läsa hennes blogg om gårdagen). Älskling, sorry för bilden.





Maaaat

Nu står potatisgratängen i ugnen. Blev så sugen på det när jag var ute och gick förut, att jag var tvungen att laga det till middag. En bra söndagsmaträtt. Annars så ska jag väl plugga lite kanske... Jag har kollat på böckerna i alla fall. Det är ett steg i rätt riktning.



Helgens bravader

Så... då har älsklingen precis åkt tillbaka till Malmö med sina vänner. Fredagen bjöd som sagt på en systerkväll. På natten kom K hem igen för att sova. En livs levande isbit kan jag bara säga. Somliga tycker att det är roligare att gå från stan än att ta bussen. Lördagsförmiddagen innebar god frukost och mys, innan han träffade sina vänner igen. Själv hamnade jag i soffan och värmde upp inför kvällen. VId tjugoifyratiden, efter nån timme i ren panik, begav sig jag och M mot B. Där blev det 7 sortes klädval till henne och en fördrink. Vi tog oss mot Vivalla där vi hamnade med ett gäng galna arvikabor och kvällen blev lyckad. (Om man räknar bort sista timmen på Pitchers då jag satt och halvsov).

Ja, så nu sitter jag här, ensam. Tänker nog sitta här ett litet tag till, sen ska jag faktiskt gå ut och gå. Banne mig! Nästa gång han kommer hit, har vi en gemensam lägenhet. Myys!



Regn och åter regn

Så, nu ligger jag åter här i soffan helt själv. Besöket av syrran slutade med tacos och tvspel. Både Crash och Spyro påbörjades, och min syrra vet nu vart hon ska spendera sina kommande helger. Hmm... Älsklingen kontrade med att vi skulle ju få hem Xbox360 också. Det kan inte sluta i något annat är katastrof, eller väldigt mycket tvspel.

Men nu ligger jag i alla fall här, och har faktiskt inte spelat något alls. Funderar istället på att hoppa in i duschen. Duschade förut idag, ute i regnet. Syrran ringer och säger att hon missade bussen, så hon skulle gå hit i duggregnet. Jag tänkte vara snäll och möta henne, så jag tog på mig regnkläder och begav mig iväg på cykeln. Mitt i allt började det spöregna, så jag trampade på fort som fan till stan. Hämtade en dygnsur syrra, upp med henne på pakethållaren (okej, det där lät som hon är liten men hon är 15 och längre än mig) och sen trampa i motvind hem. Kan säga att benen som innan cykelturen var som gelé, nu inte gick att stå på. Men en, motion har jag fått och tränat musklerna extra.

Nej nu ska jag hoppa in i duschen, inatt kommer älsklingen över och sover här.



Lill´systeryster påväg

Jag är helt trött i kroppen, tog ett extra hårt pass på gymmet idag. Det känns kan jag säga, speciellt i benen. De är nästan som gelé. Fick sms medan jag var där av lill-lillsyrran, hon undrade om jag ville gå på stan. Men eftersom jag precis kom därifrån, och blåst mer pengar än vad jag tänkt tackade jag nej. Istället bjöd jag in till en tacoskväll. Så nu sitter hon på bussen påväg in till stan. Så jag har kutat runt här i lägenheten och städat som en galning nu, och ska bege mig till ICA och handla mat och hämta ut mitt paket.


Ursäkta bildkvalitén. Vi båda har intressanta hudtoner. Men kortet är tagen av en mobil om jag inte missminner mig, annars är det min skitkamera!



Dangerous

Jag kom på det! Jag får ju tillbaka pengar på skatten, de kan jag ju köpa en kamera för!! Snacka om att jag är glad. Nu ska jag bara lyckas övertala mig själv att jag verkligen behöver ytterligare en kamera! Egentligen så är det lite mer jag behöver än en kamera... Dubbelsäng, (tvbänk+skrivbord, inte lika kul), ny mobil och en resa till Grekland. Okej, resan kanske inte var så nödvändig. Men jag har blivit helt fast för Grekland för tillfället, och älsklingen tar tillfället i akt och tjatar om både kamera och resa hela tiden. Och jag vet hur jag är, snart kan jag inte låta något av de vara. Utan bokar första bästa resa och köper en kamera.



Jag ser solsken

Godmorgon. Snart ska jag iväg på stan en snabbis, ska införskaffa järntabletter, hörlurar och en tröja till lördagens bravader. På vägen hem ska jag in på gymmet en sväng. Annars består dagen i matinköp, plugg, städning och hämtning  av paket på ICA. Ganska mycket att göra alltså. Men ska försöka sätta mig i solen och plugga sen. Hoppas solen håller i sig.

Ha en bra dag allihopa!



Västerås

"Det bidde ingen tröja, det bidde en halsduk". Ungefär så slutade våran shoppingdag. Inget i klädväg inhandlat. Dock massor av saker, eller massor av saker var det inte heller. Men saker till bland annat köket och badrummet. Jag har köpt en pajform till bärpajer, 4 fina glasunderlägg, en badrumsmatta och några fina påsar. Jag tror det var allt? Det är inte så lite det heller, men inte något av det jag hade tänkt.

Men det var skönt med miljöombyte för ett litet slag, och umgänge med trevliga människor är inte heller helt fel. Tog en lunch på Ikea också, men det var något lurt med maten banne mig. Både jag och B fick ont i magen efter det, eller efter cheesecaken tror vi. Hur som helst. Dagen i Västerås var trevlig, även om det inte blev några klädinköp.


Mot västerås

Smink, frukost och fix. Jag är i full gång med att göra iordning mig för dagens äventyr. Ska hinna kolla internetbanken också, och se hur mycket pengar jag ska göra av med. Egentligen ingenting, men jag kanske hittar en mysig kofta som jag behöver köpa. Men jag vet hur det brukar vara när man inte ska köpa något alls, det är då allt är så fint att man vill köpa det. Det är typiskt!

Nej vi hörs ikväll!


Träningsnarkoman

Puh! Nu har jag hunnit få i mig en tallrik fil och ett äpple. Har varit och simmat nu på kvällskvisten. Hela 60 längder á 25 meter, alltså (alla mattegenier), 1500 meter = 1,5 km. Jag är lite stolt över mig själv måste jag säga. Har kommit fram till att jag ska gymma två gånger i veckan och simma en. Jag tror det kommer bli toppen.

Imorgon står Västerås på schemat. Bilen kommer cirka 10.30, sen blir det med skräckblandad förtjusning jag överlåter mig till B:s bilkörande. Jag har hört lite exempel av henne förut, och jag är glad så länge jag kommer hem med livet i behåll.

Nej, nu börjar Grey´s!





Fotopromenad blev fikastund

Det här med att tvätta är inte kul Och det där med att plugga samtidigt som man tvättar, det går bara inte. Jag och Johanna tog ingen fotopromenad som vi tänkt. Det började nämligen regna när vi kom till stan. Vi gick till expert och provhöll kameror och vart nästan påprackade en. Nu lutar det i alla fall åt en Nikon d60. Efter det gick vill till ett café, som jag glömt namnet på, och beställde en varsin hallonsmoothie. En trevlig stund fick vi i alla fall. Och planer om en bättre kondition och ett bättre bollsinne smides. Nästa vecka blir det av!

Nehe, dags att återgå ner till tvättstugan.



När ska man egentligen plugga?

Godmorgon världen! Efter en god natts sömn sitter jag här nu och funderar på hur jag ska lägga upp dagen. Jag borde plugga, men hur motiverande är det? Jag ska träffa Johanna klockan 12, tvätta klockan 15, träna någon gång efter det. Sen är det väl kväll igen, utan att jag har hunnit plugga. I-landsproblem nr 2! Nej jag får plugga på fredag! Då är det en plugg-städ-handling-träningsdag! Så får det bli! Absolut. Nu ska jag bara göra det också.

Ha en bra dag allihopa!


Beslutsångest!

Jag har beslutsångest. Jag har nämligen bestämt mig för att köpa en digital systemkamera. Gärna nu i sommar. Men kanske redan innan. Men jag kan verkligen inte bestämma mig för modell eller märke. Först valde jag mellan Nikon D40 och D60, men nu har Canon EOS 1000D dykt upp inför mina ögon. jag blir tokig! Hur ska jag veta vilken som passar mig bäst, eller vilken som är bättre? Vilka funktioner jag behöver ha, och inte ha på kameran. Räcker det med den billigare D40:n eller ska jag köpa någon av de lite dyrare?

               

D40                                                                            D60


EOS 1000D

Usch. Vilket problem jag har!! ;D


Ny layout

Nu börjar jag äntligen (så gott som) bli nöjd med layouten på den här sidan. Uppdatera en extra gång, så ser ni den sista uppdateringen. Nu är det bara profilbilden som ska bytas ut. Dock har jag ingen nyare, som passar in bra. Så den kanske får vänta ett tag till. Vad tror ni om hela layouten?

Tänkte precis gå till gymmet, men då började det åska och blixtra. Så jag stannade hemma istället! Men nu tror jag att det börjar bli bättre. Det är svart över stan, och regnet ser ut att komma hitåt... Men jag borde verkligen gå och träna. Men det tar emot fortfarande. Nja, jag väntar ett tag till. Ser att det kommer ytterligare ett stort svart oväder hitåt.

Glöm föresten inte Desperate Housewives ikväll!



OBS!

Omredigering pågår. (Uppdatera)



Sista litteraturseminariet

Har sovit 10 och en halv timme inatt. Väl behövligt!  Vädret gör en inte piggare, så nu vill jag krypa tillbaks under täcket och sova hela dagen, men det går inte. Ska läsa klart läsloggarna nu på förmiddagen, och sen ha sista seminariet klockan 13. Och det är sista "skoldagen" tills den 3:e juni. Efter idag är det tenta och arbete som gäller. Hoppas vi blir klara med arbetet snabbt, och att det blir smärtfritt.

Annars ska jag handla och träna idag. Hoppas på att regnet håller dig borta från  mig. Har tydligen regnat inatt... Det är lite blött här!



Veckan ser ut som följer:

Imorgon: litteraturseminarium, gym, handla
Onsdag: träffa Johanna, plugga, tvätt
Torsdag: V-ås med B
Fredag: ?, plugga, gym
Lördag: Party hos E.N
Söndag: uppvakning i min säng tillsammans med älsklingen

Inte sådär jätte intressant vecka... Men, hoppas den blir nog bra vilket fall som helst.

(Har kollat upp hemförsäkringar också, så nu får älsklingen pallra sig hem från grannen och kolla in mina fina sökningar)



Kort helgsummering

Helgen som varit har varit underbar! Som alltid när vi är tillsammans. Fredagen blev en mysdag på stan och hos en av våra familjer. Lördagen bjöd på biltur till, och fika i Nora. Sedan vidare till Arboga, där det en middag hos mormor. Tillsammans med en hel familj, moster, två kusiner och syrrans pojkvän. Fullt hus (lägenhet) med andra ord. Söndagen tillbringades till stor del i bil och olika sängar. Vi var runt på alla sortes affärer och kollade möbler och hoppade i sängar. Hittade drömsängen, 11 000. Som hittat, för en student. Ska tilläggas att den var utan gavel, alltså bara madrasser inräknade i priset. Men den var underbart skön. Vi får se om vi tar fram stora plånboken. Man måste ju få sova skönt, eller hur ;)

Men så tog helgen slut, och i morse åkte han tillbaka till Malmö. Men vi syns på fredagkväll/natt och lördagnatt igen. Sen är det inte långt kvar tills flyttlasset går!



Snark

Godmorgon. Nu har jag ätit frukost och ska börja göra mig iordning. Har hunnit vara vaken i 2 och en halv timme redan, tagit en promenad till resecentrum och lämnat älsklingen vid tåget och gått hem i regnet. Jag kan säga att jag är ordentligt trött redan nu. Och så väntar en heldag på universitetet och sen möte direkt efter det. Kommer väl komma hem vid 18-tiden i kväll. Då ska jag laga mat och plugga. Sen kommer jag stupa i säng, om jag inte gjort det innan redan.

Berättar om helgen senare, men kan nämna att den varit underbar, redan nu!!

1:a maj välkommen!

Godmorgon allihopa! Ytterligare en härlig dag ser jag att det blir. Solen lyser och himmelen är alldeles blå. Jag måste säga att jag har blivit väldigt morgonpigg. Kom in i säng förens vid 12 i natt, sen  vaknade jag klarvaken vid 7, men tvingade mig att somna om (efter att ha legat och vridit och vändit på mig länge). Men nu börjar jag känna att tröttheten kommer smygande igen. Så vi får väl se hur dagen kommer sluta.

Jag ska i alla fall dammsuga lägenheten och diska, hoppa in i duschen och göra mig iordning. Sen ska jag gå ut och stanna där hela dagen. Älsklingen kommer hit i dag också, eller tåget rullar in på stationen vid 12. Hoppas han tar bussen hit, annars har jag väldigt bråttom nu.

Nehe, hur ser 1:a maj ut för er?