Nu får det vara nog

Har skrivit på arbetet åtskilliga (heter det så?) timmar. Så nu ger jag upp. Eller rättare sagt ska jag släpa fram skrivaren och skriva ut skiten, och sen sätta mig och läsa igenom det ytterligare några gånger. Men först ska jag laga lite middag. Börjar bli hungrig nu såhär på kvällskvisten.

Inte orkade jag släpa mig ut i spöregnet för att träna. Så det blev en kvart om dagen med Paulo Roberto. Effektivt och bra!

Foto




Att skriva arbete...

Är fan inte kul!

Idag är det en ganska skön dag

Hade sovmorgon, gick upp vid 08.30. Heaven! Sen åkte jag till CFH (Centrum för hjälpmedel), var med på en rullstolsutprovning på 40 minuter. Och nu är jag åter hemma. Ska sitta och plugga hela dagen hade jag tänkt. Så jag blir klar med det där nedrans arbetet någon gång.

Abstract




Helgen har varit bra


I lördags var det glöggkväll hemma hos ett par vänner. Och igår var det julmarknad på slottet och i Wadköping. Dock hittade jag inget att köpa, men jag sög in alla julkänslor som var.

Nu kan vi också checka av första advent från komihåglistan. Har städat och plockat fram adventljusstaken. Älsklingen kom hem i fredags med en stor röd julstjärna som nu pryder vardagsrumsbordet (blomman alltså). Så nu är det myskänslor här på hög nivå!

Godmorgon allihopa

Äntligen fredag morgon. Och det innebär sovmorgon till 08.30 och sen plugg med Bitta. Så det är dit jag är påväg nu, hem till Bitta. Vi ska lyckas plugga, något sånär i alla fall. Vi har ju lyckats förr.

Ikväll är det bio som gäller, tillsammans med älsklingen.

A play with the shadows




Ibland överträffar jag mig själv!

Idag tog jag fram USB:t för att se vad som låg där i. Och då hittade jag flera "skivor" som jag hade förut men inte har kvar nu. Trodde jag, för där låg de så fint. Underbart!! Så nu är jag glad.

Jag stickade klart pannbandet




Idag är det en sådan där orkeslös dag

Hade knappt några bar idéer på jobbet (till skillnad från igår). Orkade knappt göra något och känner mig allmänt låg. Var iväg och sprang på gymmet en sväng tidigare. Något vettigt måste man ju trots allt göra. Men nu är jag åter hemma utan att göra något smart. Som att skriva på arbetet, sticka klart pannbandet, läsa, diska, städa osv. Istället sitter jag här och stirrar in i dumburken, utan att ens göra något.

Pigg


Är jag inte så trött som jag trodde? 00.30 släckte jag lampan och lade mig för att sova. Har sovit riktigt dåligt hela natten, men ändå vaknar jag pigg redan klockan 08.00. Är det inte typiskt så säg? När det väl är helg och man vill sova ut, då lyckas man inte. Men det måste ju betyda att jag är pigg? Fast jag känner mig väldigt trött...

Det är väl bäst att man käkar lite frukost, sen ska jag ta en promenad i det fina, men blåsiga vädret. Ska utföra lite ärenden tänkte jag.

Ha en bra dag allihopa

Då tänkte jag säga godnatt

Nu har jag varit väldigt effektiv såhär sent på fredagskvällen. Jag har plockat iordning i hela lägenheten. Vattnat blommorna, pluggat, diskat och donat. Så nu är det snyggt och prydligt igen.

Ibland skulle man faktiskt kunna tro att det bodde ett helt regemente här!

Godnatt

Några snygga festblåsor, något för nyår kanske?








Lite effektiva var vi i alla fall

Det blev ingen träning ikväll. Träningsvärk och skoskav är ingen kombination som lockar till att träna. Istället sitter jag här och pysslar lite istället. Fixar lite med pärlor på det pannband jag har stickat. Har strykt lite skjortor och nu tänkte jag sätta mig ner och spåna lite i rapport numer 2 denna termin. Måste bara säga att jag klarade den första ;D

Så idag har jag och Bitta tagit upp det där med pluggandet igen (eftersom kombinationen av oss två när vi pluggar, var lyckat). Och för att hålla humöret uppe bakade vi kladdkaka, drack te och småpratade. Tror hennes fästman blev trött på vårat pladder tillslut, för vi blev kommenderade in i teknikrummet.

GRATTIS på födelsedagen siss'!!



Hoppas du får en suverän födelsedag och många fina presenter. Det bästa får du imorgon ;)

Fredag :D

Ytterligare en morgon. Men denna innebar sovmorgon. Riktigt skönt faktiskt, har drömt så konstiga drömmar den här natten. Det är säkert stressen.

Idag ska jag hem till Bitta. Vi ska sitta och plugga. Eftersom vi var så duktiga förra gången tänkte vi göra om proceduren även denna gång. Ska passa på att ta en sväng förbi bibblan också. Sen ikväll ska jag nog iväg och träna igen. Det är lika bra att komma igång ordentligt nu!

Säg vad ni vill!

Förut: konditionsträning på gymmet. Nu: stickning och mammas pojkar.
Imorgon: plugga tillsammans med Bitta.

Vackra skapelser från H&M



Nu ska jag iväg till praktiken. Hoppas det vlir lite mer spännande och roligt idag. Har tröttnat på att sitta vid datorn och gå på möten. Efter det ska jag in till stan och käka med Kenneth. Spana på lite presenter och sen ska jag iväg och träna. Ikväll är det konditionen som ska få sig ett lyft.

Men först - praktik!

Idag har jag köpt årets första julklapp


I år är jag banne mig tidig. Hoppas få till allt snabbt och smidigt :)

Jag köpte faktiskt årets första julprydnad i fredags





Den är otroligt fin och har hög mysfaktor

Nu är den beställd


En ny mobiltelefon kommer snart trilla ner i min brevlåda. Min (läs Kenneths) gammla tegelsten har gjort sitt nu! Det ska bli ett nöje att stänga av den sen. Haha! Min nya lilla röda hoppas jag blir bra. Jag är till och med så miljömedveten att jag beställde en miljövänlig mobil :) Eller så var det egentligen för att den var hyffsad billig. Är man student så är man.

En stor kopp te


Mitt favorit chai-te

Det vore inte helt tokigt just nu. Sitter här och småfryser lite. Det är inte för att det är kallt, utan för att jag tränade förut och har fortfarande på mig träningströjan. Så det är väl att kroppstemperaturen sjunker och att kläderna är något fuktiga... Men snart ska jag ta en lång och varm dusch.

Men först ska jag gå tillbaks till soffan och fortsätta stickningen en liten stund. Förenar nytta med umgänge (Kenneth spelar tv-spel).

Och så var det dålig uppdatering igen!

Men helgen har gått så snabbt. Har knappt hunnit med känns det som. I fredags pluggade jag och fikade med Bitta. På kvällen var jag och ett par tjejer ute och käkade på restaurang. I lördags var jag på stan med Bitta. Vilket resulterade i lite mer än vad jag tänkt mig... I går var vi och storhandlade, storstädade lägenheten och tvättade. Spännande va?

Nu sitter jag och väntar på att åka till praktiken. Har fått lite sovmorgon pga alla de där mötena som finns. Efter praktiken ska jag träna. Sen hem och laga mat.

Mer uppdatering hoppas jag kommer snart!

Insåg just att klockan var mycket!

Ska träffa Bitta på stan om en timme, och här sitter jag i pyjamas! Bråttom bråttom nu!

Nu är det äntligen fredag

Tanken är nu att jag ska plugga hela dagen. Därför ska jag snart sätta mig ner och börja skriva. Men först kanske jag ska hoppa in i duschen... Ska till universitetet senare och hämta ut lite böcker jag har lånat. Eller så börjar jag plugga, och tar en paus senare och uträttar mina ärenden.

Föresten, en rolig sak. Inatt vaknade jag av att jag låg väldigt konstigt. Jag låg på rygg, med vänster arm under ryggen (vilket resulterade i en fruktansvärd smärta, som sitter kvar än!) och så hade jag lyckats slänga över fötterna i fönstret... Så de låg på fönsterbrädan. En skön sovställning... not.

Idag cyklade jag för första gången med en supporter på min pakethållare


Nu är jag verkligen DAT (disktriktsarbetsterapeut) på riktigt!

Jag fryser!

Det är svinkallt i lägenheten! Och inte blir det bättre av att man är trött och uttråkad. Då tänker man bara ännu mera på det. Sitter här i tjocktröja, snowboardstrumpor och mysbyxor. Hutter hutter. Och inte kan man värma sig på Kenneth heller. Nej för han är sjuk och ligger utslagen på vardagsrumsgolvet. Vart han än placerar sig somnar han. Han sov när jag kom hem, jag gjorde iordning middag. Han förflyttade sig till vardagsrummet, åt lite grann och somnade. Jag tittade lite på tv och han somnade på en madrass på golvet. Det är roligt sällskap man har! :P

Fick nys om ett otroligt bra inlägg på en blogg

Som jag bara inte kan låta bli att länka till. Inlägget handlar om dagens modeller. En jämförelse på H&M:s modeller år 2004 och nu, år 2009. Det är skrämmande bilder den här tjejen har lagt upp.

Och det är en viktig debatt som fortgår. Läs själva och bedöm. Själv blir jag mörkrädd inför framtiden!

Jag börjar bli stressad

Det är så himmlans mycket som ska göras fram till och lite efter jul. Alla helger framöver, så är det alltid någon dag som är uppbokad. Veckorna lika så. Man ska plugga och praktisera samtidigt. Man ska leva och sköta lägenheten. Man ska helt enkelt överleva de här (cirka) två månaderna som är kvar. Hur det ska gå till vet jag inte. Det enda jag vet är att jag är fruktansvärt skoltrött nu och inte orkar plugga överhuvud taget!

Jag hoppas att det går ändå!

Jag är utbytt, mot ett par skidor...



Igår kväll, i sängen, hittade jag honom nerbäddad med sina skidor... Från att springa runt med sina nya pjäxor hela eftermiddagen, i lägenheten. Till att ligga nerbäddad i sängen tillsammans med skidorna.

Borde jag vara orolig?

Fredagskvällen


Bestod utav bullbak. Älsklingen ville promt göra något annat tillsammans, så vi gick och handlade lite av de ingredienser som behövdes. Sen blev det bullbak för hela slanten. Lite mysigt, och brandvarnaren tjöt bara en gång faktiskt. Helt fantastiskt.

Idag har vi hämtat ut Kenneths skidor och lite tapetprover, varit på IKEA och Bra och Begagnat. Där fyndade vi ett skitsnyggt vinställ! Lite väl tomt dock. Men det ska väl snabbt kunna ordnas!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kenneth sitter vid tv-spelet och alla andra är upptagna... I värsta fall får jag väl städa ut köksskåpen, eller kanske städa badrummet? Eller nja... inte en lördagskväll. Något annat ska man väl kunna hitta på!

Laga mat eller inte laga mat... Det är den stora frågan, för stunden!

Tror jag hörde något om att "då har du middagen klar när jag kommer hem", imorse. Kan dock inte säga om det var i min dröm eller om min sambo sa det...

Skogspromenad


Det blev en lång promenad i skogen. Riktigt skönt att komma ut. Att jag frös, var dygnsur om fötterna och att det duggade är inget att tala om. Jag fick till och med mig kameran, dock så var inte minneskortet i (av någon anledning). Så det blev ändå inga bilder. Hittade för övrigt mitt minneskort i Kenneths kamera...!!? Så så var det med det. Plockade (från marken, natruligtvis!) lite rönnbär som jag tog in och dekorerade mitt ljusfat med. Så nu är det lite mer färg och myskänsla i vardagsrummet. Det ser annars ganska kalt och tråkigt ut där. Men nu duger det väl för stunden.

Plugga plugga plugga bort din sura min?


Det går inte sådär jätte bra med pluggandet... Har kommit fem rader hittills. Och inte orkar jag gå och träna heller. Funderar på att ta en lång promenad istället. Dock ser inte vädret alltför roligt ut. Men en promenad i skogen får det nog bli i alla fall. Kanske följer kameran med också. Det vore trevligt!

Nehe, om man kanske ska komma några rader till i arbetet? Kommer ju bara på massor av andra saker att göra istället! Antar att det är några som känner igen sig!?

Spotify

Har precis gjort en ny spellista på spotify. Så nu är jag redo inför dagens bestyr, bestående av plugg.... Eller försök till plugg. Vi får se hur det går. Är ledig från praktiken idag, vilket gav mig sovmorgon. Eller en stund i alla fall, tills Kenneth ringde och väckte mig. Surt sa räven, men men. Tar igen det imorgon.

Nej, jag har inget vettigt att skriva. Och ingen vettig är inne på msn. Så nu ska jag vattna mina blommor!

De första snöflingorna kom idag

Precis när vi var ute på ett hembesök. Som förövrigt  var mitt första.

Det är isande kallt och blåsigt. Därför stannar jag hemma ikväll. Imorgon tänkte jag nog försöka ta mig till gymmet. Och så borde jag handla och planera mat. Avskyr att inte veta vad man ska äta när man kommer hem. Utan att istället när man väl är hemma, trött och hungrig, försöka komponera ihop något gott. Då blir det oftast bara äckligt. Ta bara idag. Riktig husmanskost: stekt bacon, kokt potatisk och ett stekt ägg... Imorrn får det bli något bättre!

I am happy


Spelar Amanda Jenssens nya skiva Happyland på högsta volym och dansar runt i lägenheten. Varför? För att jag är glad. Jag är glad över att ha en sådan fantastisk pojkvän som jag har! Bättre kan det inte bli. Mysig, underbar och fantastisk! Det är härligt att dela ens liv och upplevelser tillsammans med någon som man tycker om!

Tack för allt älskling. Med dig blir jag bortskämd! ♥

Helgen borde ha en extra dag!

Helgen har gått alldeles för fort! Fredagen vet jag inte vart den tog vägen, inte mindre lördagen eller söndagen! Hela lördagen gick åt till gym och förberedelser för halloweenfesten. Söndagen var en allmänt lugn dag, förutom på kvällen då jag fick ett ryck och städade hela lägenheten och tvättade.

Dagen har bestått av praktik, och mitt första möte med en toalettförhöjning. Jippie! Har även hunnit ta en sväng på gymmet och käkat middag. Nu ska jag snart hoppa in i duschen sen ska jag banne mig sova!

Halloween party