Totally alone...


... Är jag ikväll. Älsklingen har åkt upp till stockholm för att gå på julbord med jobbet. Själv sitter jag här helt ensam och väntar på att han ska komma tillbaka... Eller nej, ikväll är en sådan där kväll då man kan gotta sig och göra exakt vad man vill. Lyssna på vilken musik man vill, äta vad man vill, slippa slåss om vem som ska se på tv/spela tv-spel... Nu lät jag nästan som en trotsig tonåring. Men ikväll så är det faktiskt min kväll. Detta ska jag fira med att gå på stan och inhandla de sista julklapparna, eller gå på stan, jag ska slåss för min överlevnad i denna juljungel, för jag antar att jag inte är ensam om att vara i julklappsköpet. Tyvärr.

Sen väntar ett varmt bad och något gott att äta ♥

Grattis mamma!

Igår firade vi mammas födelsedag som i år var ett jämt tal. Detta firades med överraskningsmiddag här hemma i Örebro med systrar, pojkvänner, moster, mormor och kusiner. En riktigt trevlig tillställning.

 


Requiescat in pace

Livet är som en berg- och dalbana för tillfället. Det har hänt/händer så sjukt mycket på så kort tid.

Tidigt i morse gick min ♥ farfar ♥ bort, efter nästan två veckor på sjukhus. Det har varit en jobbig period då han har pendlat från att vara bättre till att plötsligt bli sämre igen. Varje dag har man fått vara inställd på att det kommer att ta slut. Men det värsta är att det inte går att förbereda sig på det som kommer att hända, det är först nu när jag skriver det här, 17 timmar efter att han gått bort som jag inser att han faktiskt inte längre finns i livet. En konstig känsla...