Bloggen ligger på is

Nu är det sommar och det känns verkligen! Så mycket har hänt på så lite tid. Jag har tagit min examen, fått mitt examensbevis, jobbar som arbetsterapeut, har förlorat vänner från orten (ni är saknade!) osv.

För stunden njuter jag av vädret i fulla drag! Igår var jag hemma hos mamma och solade och hade härligt sällskap. Vi badade och bara njöt av värmen. Idag grillade jag och min sambo, hade picknick i gräset med nygrillat och rosé. Vi har dessutom precis kommit in från en härlig tur på tennisbanan. Imorgon är det istället ett jympapass med syrran som gäller! Till helgen väntas sol och ännu mera värme kombinerat med en tripp till Kolmården och norrköping. Glömde jag nämna hotellfrukosten? ;)

Ja det är fullt upp i livet. Samtidigt som det är sommar och känslorna flödar så börjar också kreativiteten leta sig fram. Ja, livet är helt enkelt på topp!! ♥

Life

Livet rullar på. Första veckan på jobbet är avklarad, betyget i sista kursen kom igår och det är sommar! Det kan inte bli bättre!

Första dagen på jobbet


Å-promenaden

Vad konstigt det känns att komma hem och inte behöva tänka på något som har med skola och plugg att göra. Nu är det måndag-fredag, 07.30-16.00 som gäller. Inga helger och inga kvällspass! Inget utöver det. Hur ska det här gå?

Är det nu man ska ha så mycket tid över till annat? Träffa vänner, träna, gå på stan, pyssla hemma och greja. Jag är inte riktigt van, hur gör man? Nu sitter jag här hemma och undrar hur jag ska spendera kvällen... Help!

Grattis

Vill bara säga Grattis igen till min fina vän Bitte och hennes man som äntligen har fått sin efterlängtade bebis. En söt liten pojk blev det tillslut! :)

Examen

Nu är de tre åren jag spenderat på Universitetet över. Jag har gått färdigt arbetsterapeututbildningen. Nu är jag ingen student längre. 16 år i skolbänken är nu över. Hur gör man nu? Jag har ju alltid gått i skolan, till hösten har det alltid varit dags att sätta sig i skolbänken igen. Men nu är det över... Är det nu livet börjar på riktigt?