The pearl

Igår hämtade vi ut Pärlan ♥ Väl inne på bilfirman hittar vi vår skönhet tillsammans med en skyllt, ställd framför bilen, där det står Välkommen (sambons namn), lycka till mer er nya Renault Clio. Lite coolt. Ut från bilfirman kom vi med en helt sprillans ny bil som enbart gått 17 km, en bukett med blommor samt den obligatoriska isskrapan. Det hela firade vi med att åka en premiärtur till Nora samt tankade full tank. Fan vad dyrt att ha bil ;)

Imorse när vi vaknade och kollade ut på räcern ser vi en lapp på framrutan. En p-bot á la 600. Vi kan ju glädjas åt att hela Örebro blev p-botade under natten. De har nämligen satt upp skyltarna om parkeringsförbud för vintern. Och vi var inte de enda som missade den lilla detaljen om man säger så... Så nu är det bara att memorera, förbud att parkera på vänster sida natten till tisdag och höger sida natten till torsdag. Något säger mig att vi kommer åka på yttrligare p-bot innan vi fått parkeringsplatsen......

I can do it even better in broken heels


Kväll i Jönköping

Helgen spenderades i Jönköping hos sambons syster som nu har flytt boet och hamnat där pga studier. En trevlig om än lite väl kall helg. Fick köpa mig en ryssmössa och ny halsduk för att överleva min vistelse där.

Nu är det ny vecka och nya tag. På onsdag åker jag till Stockholm för att gå min tre-dagars utbildning. Sen är jag fit for fight att börja nya jobbet. Ska jag nämna att jag är nervös? Men för att lugna mina nerver ska jag ta till bästa lösningen, shopping! Sen i eftermiddag ska vi även hämta hem nya bilen. En dyr dag det här!

Stackars mig


Sovrummet

Här sitter jag och häckar, energilös och lat. Det är egentligen massor jag skulle kunna göra och pyssla med, men jag tror jag tappat min initiativförmåga och kreativitet.

Jag försöker för tillfället att planera lite inköp som bör göras i klädväg. Det är inte varje dag man är tvingad till att köpa kläder. Men nu är läget så att jag börjar ett jobb där det krävs att man ser bra ut samt att ett par av mina jeans gick sönder igår. Därför måste jag investera lite till garderoben. Skulle för övrigt behöva en ny weekendväska (eftersom jag aldrig har haft någon och nu har behov av det), en vanlig handväska samt några enkla örhängen (eftersom jag har förmågan att alltid tappa ena hänget av ett par).

Ibland är livet allt svårt ;)