Kreativitet


Jag i Strömstad år 2006

De senaste dagarna har jag smått börjat jobba för att få igång kreativiteten. Därför har jag sorterat ut framkallade foton och satt in dem i ett album. Hittade kort jag tagit från 2002 och framåt. Kan ju säga att jag satt där och skrattade för mig själv :)

Där satte jag gubben på plats

Idag ringde jag till vår fastighetsskötare, efter att tillbringat några nätter i 17 plusgrader. Det gradantalet är lite väl litet, jag vill helst ha typ 24 plusgrader eftesom jag oftast fryser. Men även om jag fryser så är det helt galet om till och med min sambo fryser, värmeelementet Number One!

Därför ringde jag Johny och klagade på våra kalla element. Det han frågar då är om jag har kollat att de är påslagna. HA, jag har till och med luftat dem. Känn på den du! Han blev faktiskt lite paff och glad och tyckte att det var strålande. Jag vet inte om frågan kom för att det är några inkompetenta hyresgäster som brukar ringa eller om det var för att jag var tjej... Skit samma. Han var världens trevligaste och var här på en timme, kollade ellementen och konstaterade att det var lite klent med värme. Han kollade värmegrejen i källaren och vet ni vad som var "felet"? En av våra grannar hade klagat i tidigt i våras över att ellementen lät så mycket att de var tvugna att sänka värmen. Vet ni vad den grannen sa till oss när vi flyttade in? "Det är så himmla kallt i de här lägenheterna på vinter och vårsnåret".....

Ibland blir man irriterad!

Den här veckan är verkligen omtumlande

Om allt går som det ska idag kanske vi blir med bebis i veckan. En limegrön, eller grön intensive som det står i våra papper...

ÄNTLIGEN fredag!!

Nu är det äntligen fredag! Hela den här veckan har varit som en ren berg och dalbana. Den har gått upp och ner och sedan lite fram och tillbaka. Jag kan säga att mina mobilräkning steg lavinartat den här veckan, efter alla samtal hit och dit. Huvudvärken har har legat på topp och kroppen har varit på språng hela veckan så nu är jag helt slut.

Det stora som har hänt är att jag har blivit erbjuden ett jobb om jag idag har tackat ja till. Ett privat bolag och min inriktning där är ergonomiprodukter. Precis som min dröm, and I know att somliga kan vara lite avundsjuka ;) Detta innebär att jag äntligen kan se slutet på den här härvan inom hemtjänsten. Fast jag kommer så klart sakna vissa goa tanter och gubbar. Men TES och viss personal kommer jag absolut inte sakna.

I alla fall, i och med att jag tackat ja till jobbet är det massor som ska fixas. Exempelvis så ska en ny bil inköpas, försäkringar och grejer ska gås igenom osv. Men vet ni det bästa utav allt, det här jobbet innebär att jag inte behöver gå med ryggsäck, fotriktiga skor och fleecetröja (lite hårddraget kanske, men det stämmer i många fall som arbetsterapeut). Nej nu måste jag ha snygga kläder och jag kan faktiskt ha högklackat!! Alltså, garderoben behöver fyllas på, så synd! :)