Att tänka på sig själv


Ibland behöver man unna sig lite extra. Därför tog jag en dag ledigt. Huvudvärken gav inte med sig igår utan blev snarare värre under gårdagens träningspass. Därför så kände jag att jag behövde vara ledig idag och vila upp mig. Och tänk vilken tur jag hade med vädret, det är strålande solsken ute. Därför ska jag nu sätta på mig varma kläder (det blåser lite) och sedan gå och sätta mig i en park.

Headache!!


Jobbet ger mig huvudvärk! Fick jobba 3 ½ timme extra idag då det fattades folk. Det är så härligt när man dyker upp klockan 07.00, är inställd på att jobba till 11 och sedan få beskedet om att jag behöver jobba till 14.00. Efter den positiva nyheten har jag sprungit emellan alla brukare. Det har varit totalt kaotiskt! Behöver jag nämna lunchtiden på 15 minuter?

Den där förbannade TES-dosan, det är som de säger crap!

En fixardag

Idag är det en sådan där fixar dag. Kontakter hit och papper dit, telefonsamtal dit osv. Ska försöka skriva lite jobbansökningar igen, jippie! Det är så roligt att vara arbetslös, oj nu sa jag fel! Jag är mellan två jobb, of course.

Kontaktade arbetsförmedlingen idag också eftersom när jag var där förra gången blev tillsagd att ringa och berätta om jag jobbar något så att de kan skriva in det (var något om 90 dagars arbetslöshet och pengar). Ja duktig som jag är ringer jag dem, och vad får jag för svar? "Ja vad bra att du jobbat lite, då kommer det säkert igång mer nu". Jaha, och? Varför skulle jag ringa till er? För att få en kommentar som keep up the good work och få en dyrare telefonräkning?

Boooring

Ja på söndag är det den stora dagen, det är dags att gå och rösta. Och eftersom jag inte är så insatt i vad alla partier står för, tänkte jag ge alla en ärlig chans och läsa igenom deras åsikter och tänk (på hemsidorna). Jag har kommit igenom 4 partier och känner nu att jag inte orkar mer. Vad är det jag egentligen letar efter? Alla säger i stort sätt samma om samma ämnesområde. Det är fan inte lätt. Så därför går jag och angriper disken nu. Mycket roligare!

Redigering


Sitter här och redigerar bilder. Men inte några bilder till mig, utan det är beställningar från farmor och sambons far. Det är ganska rofyllt att sitta och pyssla med bilderna och samtidigt lyssna på bra musik. Tänk om jag kunde göra det även åt mig själv. Jag orkar nu mer aldrig redigera mina bilder utan de förblir oredigerade, om de inte ska framkallas eller användas till något annat.

Tänk om jag skulle finna inspiration till att börja att göra mitt eget fotoalbum. Har mängder av foton som väntar på att få sättas in i album.

Trött

Det är inte klokt vad trött jag är, eller snarare seg i kroppen och skallen. Kom hem från jobbet vid 14-tiden, satte mig i sedan i soffan vilket jag inte borde ha gjort för nu sitter jag fast. Orkar inte ta mig upp och jag som hade så mycket att fixa och ska laga middag tills älsklingen kommer hem. Hur ska det här gå? My god!

Måndag igen

Och så var helgen över igen. Det är sjukt vad fort tiden går! Det är knappt så att man hinner med. Inrigd blev man imorse också, så nu har jag gjort första ensama passet inom hemtjänsten. Det var inte så hemskt som jag trodde. I och för sig var jag ju hos "lättare" patienter. Men ändå ;)

I helgen har jag spenderat kvalitetstid med syrran och sen har jag och sambon varit ute och plockat svamp. Hela min helg har varit i skog och på landet kan man väl säga. Ingen svamp blev det heller. Men det blev i alla fall en mysig stund och fika i skogen :)

Hösten är härOch kylan lika så. Måste införskaffa mig några varma och sköna tröjor som man kan mysa i nu när kylan har kommit. Dock tycker jag att det är svårt att hitta några fina till bra pris. Just nu sitter jag i en tröja jag ärvt av lillsyrran. Det är praktiskt att vara minst i familjen ;)

Livet är väl bra underbart ibland?

Det spritter i kroppen och jag har svårt att sitta still. Tankarna dras konstant till en speciell person och jag har fått en sådan där fånig känsla i kroppen. Solen strålar och världen färgas sakta men säkert till varma färger.


Its love in the air baby!


Förutom det har jag spenderat några timmar på jobbet, och jag funderar starkt på att införskaffa ett par nya promenadskor. Jag är inte van att promenera så mycket och aldrig få sitta still.

Idag kommer älsklingen hem

Äntligen ♥

En fin dag

Den här dagen ser ut att bli en fin dag. Solen strålar och det är klarblå himmel. Därför ska jag nu ta på mig träningsoverallen och ta en promenix, kanske rent av ta med mig kameran? Det är ju i så fall sensationellt!

För övrigt känner jag av träningsvärken i magen, rumpan och i axlarna efter gårdagens träningspass. Ingen träning idag, däremot ska jag gå på första körlektionen för denna termin. Alltid något att se fram emot!

Over and out.

Grattis på födelsedagen Älskling!
Core

Gick på ett core-pass på gymmet nu på eftermiddagen, och jag trodde helt ärligt att jag skulle dö! Tränaren som hade passet är förövrigt min sambos PT och jag vet att han ringer till honom och hör varför han inte är på gymmet, i stort sett hela tiden. Därför vet jag att han är hård, men inte att han var så här!

Han måste ha haft ögon i nacken för så fort man satte ner ett ben eller vilade två sekunder så var det "upp igen, kämpa på! Det ska kännas." Och då var han ändå vänd så att han inte riktigt såg ut över salen. Nej fy vad tungt det var, men skönt efteråt!

Det hela firades med att träffa underbaraste Sandra över en fika i hennes lägenhet. Ser fram emot att träffas snart igen <3

Zumba fitness

Igår var jag tränade jag Zumba fitness. Den nya träningsformen som är inne, you know? Inte det... Okej, det gjorde inte jag heller från början. Det är känt från TV-shop... Ringer det några klockor nu? I alla fall, en slags dans som ska göra under med kroppen...

Inte vet jag om jag över sommaren fick starka muskler och en tipptopp kondition, men jag blev varken anfådd eller trött i musklerna... och så mycket har jag faktiskt inte tränat i sommar. Så det var en besvikelse, och ett uppvaknande, man ska inte tro på tv-shopp ;) Den där drömkroppen brudarna har på tv, de måste ha kommit fram genom en personlig tränare och lite mat.

Nej så nu får jag fortsätta prova olika träningsformer som de har på gymmet. Det finns mycket spännande att välja på, men nu är det bara att hoppas på att de behåller alla pass hela terminen och inte som i våras då det inte var någonting tillslut!

Hur kul låter inte box, core pilates, core, pump styrka, discospinning och power yoga? I will die!