Nu är det helg, äntligen


Hemkommen från praktiken sitter jag nu här och går igenom de senaste uppdateringarna inom bloggvärlden. Det är lite att gå igenom varje dag. Vissa intressanta inlägg och vissa mer tråkiga.

Egentligen sitter jag och väntar på att Pappsen, Kenneth och Per ska komma hit så vi kan försöka bära upp våran nya soffa. En tre-sits som inte gick in i hissen när jag och pappa tänkte bära upp den. Så det får bli trapporna... 6 våningar att ta sig upp för med en pisstung och klumpig soffa! Det förvånar mig inte alls om den inte kommer upp över huvudtaget!

Sen ikväll så kommer syrran förbi med en eller två vänner. De har fått för sig att jag är någon slags make-up artist som det bara är att ringa och boka. Men det ska bli kul i alla fall. De ska iväg på något utklädningsparty, och den här gången tror jag att jag ska låsa min garderob. Den är vanligtvis väl genomgången när jag får besök av mina systrar... Konstigt egentligen, jag har ju inte många nya plagg. Så jag vet inte vad de förväntar sig att hitta där...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ingen reklam, tack! Annars, skriv vad ni vill

Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback