Nu ska jag till jobbet


Ha en bra fredagskväll!

Skoinspiration




Jag har blivit skotokig på sistonde. Eller det har jag alltid varit. Men nu är det illa. Dock har jag inte handlat något. Och i höst ska jag vara ekonomisk och bara köpa ett par skor. Host!

Makeup

(Bilden är en länk till Isadoras hemsida)

Jag måste köpa nytt sminkt nu till hösten. Min maskara är slut och jag har bara gammalt smink kvar känns det som. Isadora brukar ha mycket bra saker, och min önskelista består av saker därifrån. Maskara, läppglans och foundation står högst upp. Och några snygga nagellack såklart. Nu när jag äntligen jobbat klart, kan jag spara ut dem (alt. skaffa lösnaglar) och börja måla naglarna igen. Vi får ju inte ha nagellack på jobbet. Men nu är det snart fritt fram!

Woho!!

Här sitter jag i soffan


Bild: jag 2008

Har precis stigit ur duschen. Råkade vara där i en halvtimme. Men oj så skönt det var! Hade ju varit och tränat innan, och så cyklade jag hem i regnet. Så det var som en liten terapistund där inne. Lite avslappnande och varmt. Men nu sitter jag här uppkrupen i soffan, under min gosiga filt och äter knäckemackor med färsk gurka på. Riktigt mummsigt. Till det har jag tagit ett glas joucie. Det är ju viktigt att äta efter träning. Och det här kändes både nyttigt och var gott.

Har kikat runt på massor hemsidor och bloggar om foto. Riktigt intressant och lärorikt framförallt. Jag måste ta tag i det snart och börja experimentera med min kamera. Så jag får ut något av det. Den var ju inte gratis inte. Annars så kollar jag runt på allt fint jag vill köpa, och planerar en födelsedagspresent.

Köpte den här underbara kreationen i Malmö



Har bara glömt att visa den för er. Men bilden gör den ingen rättvisa. Den är hundra gånger snyggare i verkligheten. Och jag hoppas att jag kan inviga den på semestern! Eller kanske redan i helgen, beroende på väder och vind.

Nu ska jag iväg och träna. Gymmet ropar efter mig.

Nu har jag städat... och diskat


Så nu är det rent här inne igen. Har bokat tvättid också. Otroligt roligt. Men det är inte förens om över en vecka. Tänkte ha lite rena kläder när vi åker på semester.

Idag är jag ledig


Bild:
jag

Sen är det bara två kvällar kvar på jobbet. Fredag och söndag. Sen är jag helt ledig resten av sommaren. Har lite som ska fixas i och för sig. Bland annat en tenta. Som jag verkligen borde plugga till. Men det tar emot något fruktansvärt. Sen ska jag ju på en tre-nätters semestertripp. Sen vill jag göra massor av annat i sommar också. Vill inte bara ha jobbat och suttit här i Örebro. Nej något kul måste jag ha i bagaget i höst.

Men åter till nutiden. I dag ska jag plugga, ta mig till gymmet, städa och diska. Tänkte gå ut en sväng också, men så började det regna nu. Hur motiverad känner man sig då? Får se om det hinner sluta. Vilken kul dag va? Känner att jag borde göra något roligt. Men alla andra jobbar ju!

Tooodelo kära läsare

Hur står det till med er? Med mig är det bara fint. Har haft en tuff dag på jobbet med många irritationsmoment. Men watta häck! Nu är jag ledig en dag.

Har träffat Sandra idag. Trevligt att komma ut lite och civilisera sig. Blev en tur på stan och sedan hamnade vi, tillsammans med Ronny, på O'Learys. Där åt jag en ceasarsallad. Otroligt gott måste jag få säga. Trots mina funderingar. Men helt klart något man kan fortsätta äta. Nu hoppas jag att det inte dröjer lika länge tills vi träffas nästa gång (vi bor bara 4 mil ifrån varandra faktiskt!!). Senast vi träffades var i April, tre månader sedan... Det var ett tag sen och mycket uppdaterades. Snart är min babe faster!! Så roligt! ♥


Inspirationen dalar


Men jag kan berätta om gårkvällen i alla fall. Jag lyckades laga till lite mat tills Bitta kom. Något innehållande "green curry" kyckling. Det blev gott i alla fall. Sen är det som vanligt när vi umgås. Mycket prat och lite verkstad. Vi pratade oavbrutet i några timmar. Vi började i köket och förflyttade oss in till tvn. Så aktiva var vi. Men himmla trevligt var det. Vi gick igenom H&M-katalogen (farligt farligt!!), spelade bingolotto, pratade om jobbet, framtiden och irriterade oss på Johan Palm. En lovely kväll om inte annat!

Undran sa flundran om man ska hoppa i säng redan nu. Imorgon får jag veta om jag måste jobba delad tur. Annars jobbar jag "bara" till 16. Sen efter det ska jag i så fall träffa Sandra (vilket är på tiden). Men det beror helt på den där vikarien som ingen vet vem det är. Känns tryggt!!

Hemma från jobbet för tillfället

Går delad tur idag. 7-12, 16-21. Det är massor av personal som är sjuka för tillfället, så det resulterar i ett smärre kaos på avdelningen. Så nu är jag helt slut i huvud och kropp. Ligger i soffan helt utslagen. Egentligen skulle jag ha gymmat idag hade jag tänkt, men det orkar jag verkligen inte. Är det bara tillräckligt med uppehåll så ska jag gå ut och gå en sväng. Måste rensa skallen lite. Och har jag otur så får jag jobba delat imorgon också.

Typiskt!

Hemma från jobbet, äntligen!

Nu vänar bingolottokväll med Bitta. Vi ska laga lite god mat, prata om massa spännande ting och bara ha det bra! Kan behövas om man ska orka med resten av veckan!! Dagen har varit väldigt rörig, lite jobb, mycket gnäll... Hoppas på att kvällen blir bättre. Men jag vet ju hur det brukar bli när vi umgås. Så jag har mycket att se fram emot :)

Bye so long!

Nu har jag tänt ljusen på bordet och häll upp en tallrik yoghurt

Ska se filmen på kanal 3. Huset vid sjön. Den sägs vara bra och sorglig.

Jag säger godnatt, för idag!

Inspiration





Me wanteee!! Skorna kommer från Asos.

Nu har jag precis ätit tacos

Riktigt gott kan jag säga er! Precis vad jag var sugen på. Men tråkigt att äta själv. Tacos tycker jag är en sådan maträtt som man äter tillsammans med någon/några. Därför äter jag den så sällan nu när jag bor själv. Men det hoppas jag att det blir ändring på när darling flyttar hem.


För att inte känna mig alltför ensam så har jag tv:n påslagen. Där går programmet "Leila bakar". Ett program jag inte sett förut, utan bara hört talas om. Och jag kan säga det. Jag är fast! Vill ha alla hennes kokböcker med detsamma! Give it to me baby! Så himla mycket gottigt som hon lyckas åstadkomma. Och allt ser ju så enkelt ut. Så nu tillkommer två böcker till villha-listan!

Besök och matinköp


Bild:
Johanna

Fick besök av Johanna. Vi spelade yatzy, tvättade min kläder och pratade i mängder. Bullbak och blåbärsplockning planerades. Semesterdrömmar utbyttes. Spaabehandlingar och kläder/skor suktades det efter. Ja massor av trevligt. Precis som vanligt tillsammans med den tjejen!! Hon pratade också om ett par skor hon råkat få hem, som var förstora för henne. Så nu hoppas jag att jag kanske kan ha dem. En strl större än vad jag brukar ha. Men ibland har man tur att de kanske är lite små i storlekarna. För visst var de fina? Helt underbara. Så nu håller vi alla tummar vi kan!


Bild: Jag

Gooooodmorning Sverige!


Bild: Jag - breakfast

Hoppas ni har sovit gott. Själv har jag endast drömt en mardröm i natt, alltså inte hela natten som de senaste nätterna. Woho, det kanske vänder nu!

Snart ska jag hoppa in i duschen. Ska tvätta från 11-tiden och sen dyker Johanna upp vid 12. Och jag ser ut som ett troll i håret. Under dagen så ska jag då tvätta, städa (?), plugga, handla och så klart umgås med Johanna. En lagom avancerad dag känner jag.

Hoppas eran dag blir bra!!

Jag skulle vilja...


Vara duktig på att baka. Och laga mat. Jag skulle vilja vara duktig på att göra fina cupcakes. Speciellt. Finns det något sötare? Det är bara låta kreativiteten flöda när man gör dem. Ja... Min kreativitet har liksom försvunnit. Lika dant med mina kunskaper i köket... Man kan väl säga att de aldrig riktigt har funnits. För jag har aldrig varit intresserad. Men som en skjuts på vägen skulle jag vilja ha Leila Lindholms bok "A Piece of Cake". Den ska jag införskaffa mig någon gång. Om inte annat önska mig den i present någon gång.

Det är något jag skulle vilja. En liten tanke. Bara sådär.

Nu har jag motionerat!


Favoritbäret


Jag hvarit ute och gått i en timme och tjugo minuter. Riktigt skönt att släppa tankarna fria och inandas frisk luft. Och om man tror att man ska få gå i skogen själv tror man fel. Så otroligt mycket folk ute. Stora som små. Samt att jag träffade på ett gulligt sällskap när jag var ute. Fyrbenta var dem. Bruna. Och otroligt söta. En rådjursmamma med TVÅ kidd. 20 meter ifrån mig. Så söta!

Var förbi affären också. Var så sugen på glass. Men jag höll mig ifrån det. Istället köpte jag en god müsliblandning och min favorit yoghurt, skogsbär. Tänkte nog ta en tallrik sen. Just nu kollar jag på sommarkrysset, i väntan på filmen 102 dalmatiner som börjar 21.15. Lagom avancerat tänkte jag, nu när jag är så trött. Haha. I väntan har jag tagit en cider. Gissa smaken! - Skogsbär. Ytterligare en favorit.

Jag borde väl skriva något kanske


Är trött efter dagens jobb. Tanterna blir bara värre och värre. I dag blev jag tokig på dem. "Vart är jag? Hur kom jag hit? Vem följde med mig? Kan du skjutsa mig dit jag ska (vart är ingenstans)" osv osv. Ibland önskar man att man kunde trycka på en pausknapp. Och grejen är ju att de frågar en sak och nästa sekund är det som bortblåst, jag lovar! En av dem fick insulin av sjuksyrran och de satt och pratade länge innan - stick i magen - och så hinner inte syrran mer än att ställa sig upp - "har jag fått insulin?"...

Ta det inte fel, utan jag tycker faktiskt om det jobb jag gör nu (kanske för att jag vet att det är sista sommaren utan en riktig utbildning). De är mysiga de där pensionärerna, men ibland blir det lite för mycket av det goda, om man säger så.

Och här ligger jag i soffan

... helt utslagen! Gymmade, cyklade hem och lagade middag. Såg att det var filmen "Brudens far" på tv. Slog på den, åt maten och lade mig sedan i soffan. Här ligger jag fortfarande. Halvsovande. Vet inte om jag orkar ta mig upp härifrån ens. Jag som hade planerat myskväll med mig själv. Tända lite ljus, ha riktigt mysiga kläder etc. Nu ligger jag här i vanliga myskläder (utan mina myssockor som jag tänkt ha), under filten, har inga tända ljus och tallriken står kvar på bordet. Mysigt va? Funderar på att lägga mig snarast, innan jag somnar här...

Men skönt är det. Även om det inte blev som jag tänkt!


Natti!

Trött!

Nu har jag jobbat ytterligare en dag! 8,5 timmar. Mysigt värre. Men nu är jag i alla fall ledig tills imorgon. Börjar klockan 07.00. Ovanligt va? Men glad blev man när man fick lönespecifikationen idag. Mer pengar än väntat. Happy!

Och fint väder har det blivit också! Ska ta mig till gymmet alldeles strax, sen ska jag hem hit och bara ta det lugnt! Jag behöver det känner jag, om jag ska orka kämpa med alla förvirrade pensionärer imorgon.


Bild: Jag

Grattis sweet på födelsedagen!

Bitta fyller idag hela 25 år. Detta firade vi med presentöppning, inköpt glass med glasstrutar och strössel. Väldigt gott och väldigt trevligt. Till det bjöd hon på Stolthet och fördom. Lovely!! Behövdes lite sällskap i ens egen ålder. Efter all tid på jobbet känner man sig som en i "gänget", det är så illa att man nästan börjar höra dåligt och bli förvirrad. Det är bara rollatorn som fattas i princip. Detta späder vi på genom att ha bingolottokväll på måndag! Pensionärsvarning? - Nehe? =P

Har hunnit med att jobba också. En hektisk kväll blev det igår, men tack och lov lugnare idag! Annars vet jag inte vad jag hade gjort faktiskt. Ska upp och jobba från klockan 07 imorgon igen. Så jag ska hoppa in i duschen nu så jag kommer i säng någon gång... Är lite trött om man säger så!

Sie ist ein Modell und sie sieht gut aus




Dags att jobba

Göra något vettigare än att sitta i solen, plugga och vänta. På något som verkar ta god tid på sig att dyka upp... Fasen! Nej, men vi hörs!

Dags att vakna!

Ytterligare en natt med mardrömmar. Vet inte vad det är med mig. Men jag börjar tröttna på det här! Men jag får härda ut. 17 dagar kvar, sen sover älsklingen här också. Då behöver jag inte känna mig ensam i alla fall. Och kanske går mardrömmarna över då också.

I dag ska jag jobba igen. Men jag börjar inte förens 13.30. Så jag ska greja lite här hemma först. Hoppas ni får en bra onsdag! =)

Nu siter jag här framför tv:n

Bild: jag

Nyduschad, iförd i myskläder och inlindad i en filt. Har precis kokat en kopp chaithé som jag värmer händerna på. Tänt lite ljus. Och tittar nu på sista avsnittet av Morden i Midsomer. Det kan inte bli bättre kvällsmys.

Natti!

Outfit för dagen



Har varit på mammas jobb och lunchat nu. Det blev en sallad. Nyttigt och gott. Passar bra nu när jag ska börja träna ordentligt igen. No candy baby! Blev blöt också, eftersom det började regna. Jag med min vanliga tur!

Nu borde jag verkligen ta tag i mig själv och plugga. Ska ju ta en tur till gymmet också. Det får bli om kanske, två timmar?

Godmorgon


Foto: jag

Nyss strålade solen. Men nu är det molnigt igen. Otroligt uppiggande väder måste jag få säga. Ska strax ta mig till duschen, sen ska jag till mammas jobb och luncha tillsammans med henne. Resten av dagen ska spenderas här hemma antar jag. Ska plugga lite och senare ska jag iväg och träna! Det var ett tag sen sist.

OPS! I did it again...

I think I did it again... Jag råkade gå in på H&M:s hemsida och kolla kläder... Fastnade för jackor och ett par skor denna gång. Varför är det alltid så? Att det är så mycket man vill ha, och att höstkläderna alltid är så fina?




Hur snygga är inte skorna? Och den kavajen längst ner??

När älsklingen var på jobbet råkade jag gå igenom hans garderob lite snabbt

Detta resulterade i ett fynd av ett par skitsnygga jeans! Man viker upp benen lite, ungefär till knäna och gör byxbenen lite pösiga upptill. Detta resulterar i lite baggystyle. Otroligt skönt och snyggt. Till det hela matchade jag en svart t-shirt, ett par pilotglasögon (älsklingens) och ett par gladiatorsandaler. Det var helt perfekt. Tyvärr har jag ingen bild på outfiten. Men jag kan ju säga så här. Den 8:e augusti flyttar älsklingen hit, det innebär att hans jeans också flyttar hit... *Host*.

Men jag lyckades i alla fall komma hem med ett par andra av hans jeans (läs mina nu), och tre par skjortor! Det kan väl inte bli bättre när man kan ha pojkvännens kläder? Tur att han har lika bra smak som jag ;D Dock vill jag inte se honom i mina kläder!!


Foto: jag

Hej allihopa

Förra inlägget var kort och konsist. Och inte skrivit av mig. Men det var i alla fall en sammanfattning på vad vi har haft för oss. Mer eller mindre.

Tågresan igår var dryg. Lång och dryg. Massor av ungar som skrek och ropade hela tiden. Inget ont om ungar, de är väldigt söta. Men inte när de skriker konstant i 3,5 timmar, och man själv är trött! Tillslut spydde en av dem. Nice. Men nu är jag i alla fall hemma. Hemma efter en dag på jobbet. Ska jag nämna att jag är trött? Går i sömnen ungefär. Har sovit dåligt i natt och alldeles för få timmar. Saknar älsklingen alldeles för mycket. Men nästa gång han kommer upp, då bor han här. Permanent!

Nu ska jag gå igenom mina sista kronor och ta mig till affären. Funderar på wookgryta med kyckling ikväll...

Sitter på tåget från Malmö

Malmö i korthet

Tis - Sallad och spel på balkongen
Ons - Plugg och Tennis
Tors - Plugg och Shopping
Fre - Plugg, sol, bad och Café
Lör - Falsterbo Horse Show och Debaser
Sön - Hamburgare och Tåg

Sminket sitter på och drickat finns i glaset

Kläderna är fixade. Lackleggings, nya linnet och lite acossiarer. I like! Nu lyssnar på på "min kära lilla ponny", ska snart ta över dj-båset här hemma och fixa lite music från Mamma mia the movie! Partystämmningen blir på topp då! Vi får snart sällskap också. Av någon kufisk typ. Som jag aldrig träffat. Har hört något om att vifta med Sverigeflagga... Men blir det kaos kan jag ju skatta mig lycklig att jag aldrig kommer träffa människan igen! Haha.

Nej. Nu: Does your mother know! Tralalalaaaa

Nu står pizzan äntligen i ugnen

Och första vinflaskan har precis korkats upp. Vad kvällen bjuder på är ovist, men ett par lackleggings och high heels är inte omöjligt, att skåda på dansgolvet. Tillsammans med mig och ett av världens bästa sällskap.

Hoppas ni får en bra kväll!


Godkväll

Dagen har spenderats på beachen. Vi har cyklat runt massor, och fikat i slottsparken. Mer romantiskt blir det nog inte. Nu så här på kvällskvisten har vi ätit kex och massa gott. Du skulle bara veta hur mycket vi har ätit idag!!

Nehe, jag ska väl fortsätta klamra mig fast i balkongräcket. Det är världens oväder här! Tydligen så illa att det blixtrar också!

Nu har jag pluggat en timme såhär på morgonkvisten

Vad har ni själva gjort? Precis vaknat, jobbar för fullt? Äsch, jag bryr mig inte. Jag ska göra mig i ordning nu så jag kan ta mig till Citygross utan att se ut som ett troll. Väl där ska jag inhandla lite smörgåsar och lite annat gott. För klockan 12 ska jag mäta upp älsklingen på stan. Sen ska vi cykla till playan och lägga oss där. M m m. Jag kommer sakna det sen.

Gårdagen bestod av några timmar på stan. Suktandes efter alla fina kläder köpte jag ett linne som jag kan ha imorgon, om vi skulle få för oss att gå ut. Samt en underbar tunika. Otroligt fin!! Så jag är ganska nöjd om man säger så :)

Nej nu borde jag börja göra mig i ordning... Hehe! Ha en fin dag.

Dagens outfit (för närvarande)



Oh yes! I'm going wild and crazy with my pyjama trousers and my appel.

Klarblå himmel och här ligger jag i sängen

Alldeles för lat för att gå upp. Men jag har väl inget val snart. Borde sätta på mig lite andra kläder och fortsätta pluggandet.

Gårdagen bestod av några timmar ensam här hemma i lägenheten. Och när älsklingen äntligen kommit hem, tog vi oss till affären och handlade lite mat. Vid halv sju-tiden bytte vi om och cyklade till Bulltofta, där vi bokat en tennisbana. Så det blev över en timmes spel. Förena nytta med nöje. Och åh vad roligt det var! Något som garanterat ska göras om. Jag ska hämta hem mitt racket från pappa, så vi kan spela ofta. Tjoho!

Nej jag borde väl släpa mig upp snart, känner att jag börjar få lite träningvärk också. Mysigt. I eftermiddag ska jag ta värstingcykeln och cykla till Entré köpcentrum. Ska handla en tröja till lördag (ifall vi ska ut) samt en annan hemlig sak (för somliga) ;) 


Foto: jag

Egentligen borde jag väl inte skriva det här...

Men här sitter jag i älsklingens pyjamasbyxor, snowboardstrumpor, mitt linne och hans (enda) hoodtröja. Klockan är nu i skrivandets stund 14.08. Så långt har jag kommit med allt jag skulle göra idag. Och det där med att gå och handla middag... nej... Så bidde det inte. Han kommer ju ändå hem snart :P Istället sitter jag här och pluggar. Lyssnar på musik och längtar efter något. Det där något vet jag inte vad det är. Kanske en lång semester utomlands.



I brist på bilder från min egen dator, får ni en gammal, en av ett antal som finns här på mottagna filer.

Godmorgon hälsar jag från soliga Malmö

Efter en alldele för lång tid spenderades på tåget kom jag äntligen fram hit. Här hemma serverades pastasallad med bröd. Riktigt gott och väl behövligt. Efter det blev det en kvällspromenad innan jag stupade i säng. De där åksjuetabletterna jag tar är lite starka och gör mig lite groggy.

Så nu efter en god natts sömn, sitter jag här. Helt ensam. Kenneth är och jobbar och jag ska plugga och roa mig själv till i eftermiddag. Somliga tror att de ska få middagen serverad när han kommer hem. Men jag vet inte det jag...


Mina fina skor, som jag köpte förra gången jag var nere. Visst är de riktigt snygga?

Dagens outfit

Nu är jag äntligen färdig. Väskorna står i hallen, klara att ta bussen till resecentrum. ja jag vet, det är inte så långt dit (2 km). Men vet ni hur mycket väskorna väger? Nej jag tänkte väl det. De är svintunga. Och egentligen är det inget vettigt som väger. Men men. Kommer jag bara på tågen så ordnar det sig nog.

 

Dagens outfit består av en lite oversize klänning från H&M. (Förra årets). Samt ett par vanliga leggings, eftersom det alltid ska vara så förbaskat kallt på tågen, och ett skärp från Åhlens.

Nej nu ska jag ut och slänga soporna. Ha en bra dag allihopa!

Nu är det äntligen färdigpackat!

Tack och lov. Ska bara ner med sminket och ett par jeans som inte har hunnit torkat. Sen är jag redo för en alldeles för lång tur på tågen och bussarna. Och som vanligt så händer inte så mycket mer på tåget än att försöka sova så mycket som möjligt. Då slipper man må illa så fruktansvärt.

Nej nu ska jag koppla av lite. Känner mig helt uppjagad och så mår jag illa. Vilken bra start!

Natti.


Fotograg: Jag

Jag älskar att packa, men just nu hatar jag det!

Hur kul är det inte att få packa ner massor av kläder och saker i väskan ♥

Klura på olika klädkombinationer ihop med acossiarer. Tänka på resan och när man ska ha användning för kläderna. I love it! Men inte just nu. Problemet denna gång är att så mycket ska med, men jag har inget att packa. Jag har fått fram basen, några t-shirtar, ett par jeans och lite underkläder... Men sen står det still, ska vi gå ut har jag inga bra kläder att ta med. Speciellt inte till skorna jag vill ha. Någon gång måste jag ju få använda dem också. Och jag kan ju inte släpa med fem par skor, då jag bara ska vara borta i dem dagar? Eller?

Jag önskar att jag hade lite mer pengar att röra mig med, så jag kunde köpa lite nya kläder. Alternativt släpa med mig hela garderoben till Malmö. Tror dock inte att SJ:s personal blir så  glad på mig då. Plus att det blir väldigt tungt. Nej vi får helt enkelt hoppas att det är kallt på dansgolvet så jag kan ha jeans. Troligt!


Äntligen vaken

Nu har jag ungefär precis vaknat. Har sovit i elva timmar idag med. Men det får de bli ändring på, kan inte sova bort hela dagarna! Men jag har sovit ganska gott. Drömde bland annat att jag hade fräknar, under foten... Ja inte vet jag.

Ska ta mig i kragen och diska nu, ska sätta på lite "städmusik" så länge. Sen - walk!

Leeedig

Imorgon ska jag sova ut. Riktigt ordentligt. Jag ska också gå ut pch gå en lång sväng. Det har jag inte gjort på länge, och det ska ju inte heller regna. Så det är fritt fram utan regnkläderna! Sen är det de vanliga som måste göras. Diska, städa lägenheten, tvätta, packa väskan och plugga. Hur upphetsande låter det inte?

Ska se klart filmen på kanal fem. Sen är det sängen som gäller.

Natti!

Natten har varit alldeles för kort enligt mig

Har sovit ganska dåligt faktiskt. Drömt massor av obehagliga drömmar, precis som de senaste dagarna. Plus att jag har legat i samma ställning hela natten ungefär, vilket resulterat i ont nacke! Men jag har i alla fall kämpat mig upp, och jag ser fortfarande ingenting, så jag borde nog ha legat kvar ett tag till. Men nu är det försent. Somnar jag om kommer jag aldrig att vakna idag. Istället ska jag duscha så att jag vaknar, sen ska jag iväg till jobbet.



Världelös kvalité, men jag vill ändå dela med mig av denna underbara låt.

En trevlig kväll börjar lida mot sitt slut

Kvällen hemma hos Bitta var trevlig, like always! Vi åkte till stan, köpte lite godis och sen besökte vi restaurangen Saigon där vi hämtade mat för kvällen. Kycklingspett med jordnötssås. Vi åkte hem, bänkade oss framför tvn med all mat och bara njöt. Det var otroligt gott kan jag lova, dessutom fick jag en god lunchlåda imorgon! Vi fortsatte med att bläddra igenom Elloskatalogen minst fyra gånger. Suktandes efter alla kläder, dregglade vi sida upp och sida ner. Åååh, vad jag vill shoppa nu! Sen gick vi igenom Spotify och all underbar musik. M M M. Nu ska jag bara få hennes playlist hade jag tänkt. Så jag vet vad för musik jag ska lyssna på sen när jag far runt med stilettklackarna i lägenheten och städar ;D

Så länge får ni hålla till godo med denna nykomling. För min del finns han redan i min playlist.




Natti natti!

Kvällens planer är ändrade

Från att låta så här "ensamhet och en godispåse" blev det hela till "tjejkväll med hämtmat och film". Vilket låter trevligast? Jag tror på tjejkvällen. Ska cykla hem nu till Bitta, iförd mysbyxor och kofta. Regnstället åker på på vägen dit, eftersom det fortfarande regnar här. Men sen, sen är det dresscode myskläder!

Ha en trevlig kväll allihopa!

Hemma från arbetet

Äntligen. Kan säga att det var svårt att gå upp imorse. Så går det när man inte kan sova på kvällen. Men men, nu har jag i alla fall gjort mina 8,5 timmar. Har roat mig med att titta på Skrållan, ruskprick & knorrhane. En mysig film (precis som alla andra "vi på saltrkråkan" filmer), som jag nog bara sett en gång. Känner inte riktigt igen den.

I går när jag låg i sängen och försökte somna, dök det bara massor av tankar upp i mitt huvud. De inspirerades nog av mina garderobstädningar. Jag gick igenom de kläder som inte riktigt är sådär 100 %. Så nu ska jag plocka fram dem, titta lite, spåna på idéer och göra om den en smula. Jag har bland annat en klänning som är lite för lång både i kjolen och i armarna, men syr jag till det och byter ut de tråkiga knapparna, kommer den bli superb! Nu måste jag bara få tag i en symaskin... Men jag får väl vänta lite och sy det när jag är hemma hos mamma någon gång. Så länge får jag planera mina krationer!


Jag säger godnatt


Fotograg: Jag

Bilden är tagen i Anette Sandh Mallalieu's rosenträdgård i Nora. Får du chansen att åka dit och titta, ta den! En underbar trädgård med hög mysfaktor och underbara blommor.

Nu kan jag i alla fall få skriva godkväll

För nu är det en godkväll. Det är både kväll och det gick bra på jobbet = godkväll. Det är lugnt som i graven, skämt å sido, på jobbet. "Ta i trä" vi vill inte ha någon cirkus imorgon när vi bara är två!

Jag är sjukt sugen på något gott. Typ en vanlijmunk, eller någon god mat, eller något annat sött och gott. M M M. Men jag har inget sådant hemma, så jag fick nöja mig med en tallrik fil. Exlusivt va?

Snart läggdags. Ska upp klockan sex imorgon. Otroligt upphetsande!

Hej och hå, några timmar kvar

Jag har lite tråkigt. Precis som igår. Så jag tog tag i mitt liv och våran lägenhet. Har lyckats rensa lite i garderoberna. Hade två kassar som var fyllda med jag vet inte vad... Så nu har jag lyckats slänga lite av var det nu var, i alla fall... Nu funderar jag på att övergå till bokhyllan och alla mina tidskriftsamlare som bara skriker "överfyllda".

Om det bolmar upp ett litet dammoln och börjar klia i näsan när man håller på, är det ett tecken på att det kan vara dammigt? - Jadå älskling, jag tar hand om lägenheten medan du är borta...!

Godmorgon, godmiddag, godkväll

Jag har sovit cirka 11 timmar i natt. Gissa om det var skönt!? Ville aldrig gå upp. Hörde regnet ösa ner utanför fönstret. I dag igen. Roligt va? Ett oerhört uppiggande väder måste jag få lov att säga att vi har! Eller inte. Men men, man kan ju inte ligga i sängen hela dagen... Så jag gick och la mig i soffan. Haha! Och här befinner jag mig fortfarande. Och kommer nog göra det resten av dagen också. Eller tills jag ska iväg och jobba. Det är lockande att ta sig dit i regnet.


Spotify

Den som är först får helt enkelt denna invite

https://www.spotify.com/invitation/77Kq4BdCLt5pqV5f

Mycket nöje

Nu har jag precis ätit, min specialare

Köpte det som jag tyckte var gott och så blev det en pastasallad. Färsk spenatpasta, soltorkade tomater, färska tomater, röd paprika, svarta bönor och  bacon (lufttorkad skinka är lite för dyrt för min plånbok för tillfället). Men det blev bra. Och det  blev gott. Har två portioner kvar.



Fotograf: Jag

Nu ska jag hämta filten, luta mig tillbaka i soffan och läsa nya numret av ELLE och äta jordgubbar. Kanske ska jag koka mig en kopp thé. En kopp chaithé, som jag köpte idag.

Nu har jag träffat Bitta och varit på stan en stund

Vi tog bilen upp. Dels för att vi hade otroligt mycket mynt med oss som vi skulle växla in, samt att det spöregnar. Vilket det gör fortfarande. Vi fikade på Café Java, of course! En ciabatta med kyckling för min del och ett glas vatten. Efter mitt lilla kolsyreintag i helgen mår inte min mage så bra, så inga kolsyrade drickor för min del på en stund.Det var i alla fall supergott och mysigt. Mycket prat och skratt. Like always! Och väl behövligt var det. Hann med en runda i några affärer, men inget inhandlades. Alla pengar ska sparas för min del. Helst. Till alla räkningar och annat gott som ska betalas snart. (Fick en så passande idag). Har lånat alldeles för mycket sparpengar av mig själv. Men i höst. Då ska jag shoppa lite. Men bara lite. Behöver bland annat ny jacka och nya skor. Bara lite...

Nu när vi var på väg hem så händer det som bara händer på film! Bitta går närmast trottoaren, vi är nästan framme vid parkeringen. Och så kommer en bil... Och det säger sig väl självt? Det vräker ner, man är blöt och så kommer det en bil. Ja, det sprutade upp massor av vatten så hon såg mer eller mindre ut som en dränkt katt. Det var dagens roligaste! (Även om Bitta inte riktigt tyckte samma sak).

- Men tack för några mysiga timmar!!


Jag har en förkärlek till knoppar, denna är rund och söt som en liten boll


Fotograf: jag
ored.

Ingen utlandssemester i år

Men där emot ska vi till Mellbystrand en sväng. Har precis bokat ett radhus där, tre nätter. 12 kilometer lång sandstrand, 150 meter till havet... Jag tror att det kommer bli kanoners! En liten bilsemester tillsammans med älsklingen. Vad kan gå fel? :)

Hemma i stan

Nu är jag hemma igen. Gick upp fruktansvärt tidigt för att vara ledig. Men får man gratis skjuts så tackar man inte nej.

Igår gjorde jag inte så mycket vettigt. Var ute och fotade en sväng, men så började det att regna och världens oväder kom. Så jag kröp upp i soffan och läste en bok för att få tankarna på annat. På kvällen åkte jag och mamma hem till en kvinna som har en av Sveriges största rosenträdgårdar. Ca 230 stycken var i blom. Vi strosade runt där ett tag. Mamma kollade in olika sorter och jag fotade. Underbara dofter, och färger fanns det gott om. Så det blev några bilder om inte annat. Smakprov kommer senare.

Nu borde jag hoppa in i duschen. Ska träffa Bitta och fika lite senare.


Fotograf: Jag

Morrn Morrn

Har sovit som en stock i natt. Tänkte gå upp och sällskapa mamma när hon åt frukost, men jag hörde inte ens när hon åkte till jobbet. Jag fick sms av älsklingen, och jag vaknade inte av det heller. Inte heller av min syster som åkte till sitt jobb. Mer än att jag hörde att moppen startades. Då släpade jag mig upp, efter ett tag. Det lät dessutom som om någon gick här utanför, samt att jag såg en bil åka härifrån. Så nu är jag vaken, fast trött! Får försöka gå och lägga mig tidigt i kväll.

Det låt en lapp på bordet "marsvinen är ute så det vore bra om du kunde kolla till dem så de har skugga hela tiden". Så nu måste jag bara komma ihåg att kolla till dem. Speciellt om det börjar regna eller något. Har en känsla av att jag lätt kommer att glömma bort dem. Hur förklarar man det sen? Dina marsvin har kilat vidare... Kolavippat... Glömts bort?


Ute i skogen

Nu sitter jag här hemma hos mamma. Det är iskallt och min rumpa får köldskador av köksstolen känns det som! Vad är det här? Vart tog sommaren och värmen vägen? Nej jag ska väl återgå och vara social med den lilla skara famlj som är samlad. Michael Jacksons minnescermoni skrålar från tv:n. Jag längtar till Morden i Midsomer!

Kommer inte på någon bra rubrik

Nu har jag ätit upp min lunch. Fick bli soppa med lite extra makaroner i. Ska besöka Nora i två dagar och därför hade jag inte lust att handla massor av mat. Har även hunnit jobba fem timmar idag. Kan ju nämna att jag är en levande sömngångare. Att jag var trött imorse! Det var inte nådigt. Men men, nu är det i alla fall gjort.

Som sagt så ska jag åka till Nora och besöka mamma under två dagar. Kommer tillbaka på torsdag. Tänkte sätta mig där ute i skogen och plugga lite. Kanske läsa något roligt. Mysa med katterna. Baka något gott och bara ta det lugnt.

Saknar dig

Snart ska jag gå och lägga mig. Helt ensam. I en stor säng. Med massor av kuddar. Men bara ett täcke. Med min vetekudde. Helt ensam. Tillsammans med min vetekudde. Det är kallt. Men först ska jag duscha. Ensam.

Nämnde jag att jag är ensam?

Åter hemma, ensam

Ja jag tänkte mest bara säga hej, nu är jag tillbaka i Örebro. Helt ensam. I en stor lägenhet. Helgen har varit alldeles underbar och har spenderats väldigt effektivt.

I fredagskväll när jag kom, gick vi och handlade ingredienser till en sallad som vi gjorde i ordning på balkongen. Vi spelade spel och hade det allmänt mysigt i solnedgången. I lördags befann vi oss vid havet hela dagen. Vi gick längs stranden och njöt av det fina vädret. Vi tog oss hem, gjorde i ordning mat, myste i solen och tillslut tog vi oss ner till stan där vi satte oss på en uteservering. Senare begav vi oss ut och dansade på Debaser. Mysigt ställe med bra musik och trevligt sällskap. Det kan inte bli bättre. Söndagen spenderades på ett köpcentrum, ett par skor rikare och så såg vi Ice age 3 i 3D. Oj vad man kan bli åksjuk av det! Vi tog oss hem, spenderade tid på balkongen där vi åt god mat, spelade spel, planerade semestern och tillslut så såg vi på film. Sunes sommar.

Och nu idag har jag spenderat äckligt många timmar på ett tåg, men nu är jag äntligen hemma. Efter en kall promenad med resväskan. Ska strax äta mat och sen bege mig till jobbet. Kul va?

Solbränna och motion

Tänkte bara hälsa från soliga Malmö. I dag har vi befunnit oss vid havet hela dagen. Superskönt!

Här springer jag runt i bara linne och trosor

Kan ni fatta hur varmt det är? Jag har städat badrummet och svetten bara rinner i ansiktet. Tog till och med upp kampen med dushen! Så nu är den clean. Har även packat klart nu. En lång lista blev det om inte annat... Frågan är när jag ska ha på mig alla kläder... Men men. Nu har jag lite att välja på om inte annat. Nu ska allt bara ner i väskan.

Nehe, om man ska ta tag i disken. Och sen sätta sig på väskan och hoppas på att man får igen dragkedjan. Ska även måla tånaglarna och naglarna i kväll. (Ska trotsa reglerna på jobbet!). Naughty me!


Ja här sitter jag

och suktar efter kläder på Nelly.se. Ska egentligen packa väskan till imorgon, men vad ska man packa med egentligen? Det blir bara mer och mer, och det är bara två dagar jag ska kläder till. Morgondagen och måndagen har jag mina reskläder. Just nu ligger ett par jeans, en tröja, en klänning, två linnen, en tunika, ett par shorts och tre par skor på sängen. Nu är frågan bara var man ska ha på sig där nere, och om jag borde packa med mina "braskor". Något tips? Någon...?

Så länge ska jag fortsätta sukta efter dessa kläder.

Fine dress SEK 360, Vila - NELLY.COM Phoebe Dress SEK 999, Smirk - NELLY.COM
Big Flower Dress SEK 449, Rare Fashion - NELLY.COM Nice Dress SEK 399, Rare Fashion - NELLY.COM
Gladiator SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COM Attack SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Snart helg!

Nu har jag jobbat. Har varit mer eller mindre stressigt idag. Faktiskt. För ungefär första gången kan jag också hålla med om det. Annars är det ett vanligt ord man får höra inom äldreomsorgen. Stress stress.

Ska ta mig till ICA nu, ska inhandla något att äta imorgon på tåget. Sen ska jag tvätta och städa i kväll + packa. Otroligt roligt.

Idag har jag

hämtat ut mina biljetter till Malmö. Så nu kan jag åka i helgen och sen en vecka efter det! Woho! Det känns riktigt bra. Snart så får vi umgås lite. Det behövs kan jag säga. Men snart flyttar han äntligen hit. Så då slipper man flänga runt över halva Sveriges bara för att få träffas. I och för sig har det varit skönt att komma hemmifrån då och då. Men det tar på krafterna, och inte minst plånboken!

Om man skulle äta en macka innan man lägger sig?

Godmorgon på er

Solen strålar i dag också. Dock är det ganska disigt ute, så jag sitter och funderar på hur jag ska lägga upp dagen. Jag måste hämta ut mina biljetter, städa toaletten och diska. Sen hur jag lägger upp det spelar inte så stor roll. Jag kanske ska gå ut och sätta mig på balkongen en stund nu på förmiddagen, och fixa resten senare innan jag börjar jobba. Ja så får det nog bli.

Ha en underbar dag allihopa!


Fotograf: jag