Jag tror att jag har en ytterligare lat syster

Nu är klockan 08.50 och hon har inte kommit upp än! Och jag tänker inte väcka henne. Hon får ta lite ansvar själv. Men jag tänker inte gå ut och gå med henne i alla fall. Dock ska jag släpa med henne och plocka blåbär sen. Känner själv att jag inte orkar så mycket mer. Har världens huvudvärk (som började igår) och ont i öron och ögon. Jippie! Ska jag bli sjuk nu när jag har semester? Roligt.

Kommentarer
Postat av: Bitta

Ja, vi kan åka när som helst efter kl 1! Tänkte om vi skulle åka upp till Malung först, jag måste ju visa dig metropolen i dagsljus.. host host. Varma kläder rekommenderas, jag tänkte inviga mina mintgröna stövlar med ett par stickade strumpor! =) En jacka eller tröja med huva är att föredra, myggorna kan vara många. Ska vi investera i myggmedel?! Och fika måste vi bara ha, en liten pick-nick kanske!? Ska jag komma förbi dig när jag slutar jobba? Så kan du hänga med hit och planera lite, så åker vi så fort vi kommit överens? ;)

2009-08-05 @ 11:11:43
URL: http://ensmulahumor.blogspot.com
Postat av: Bitta

Låter som en bra plan. Myggmedel kan vi ju köpa på macken i Nås. Ta en regnjacka med en tjockare tröja. Vi kommer ju svettas ihjäl om vi åker i den munderingen upp, så jag tänkte om vi skulle byta om hos päronen..? Då kan vi ju handla lite pick-nick innan vi åker, jag har kylväska. Finns massa fina rastplatser på vägen upp =)

2009-08-05 @ 13:37:24
URL: http://ensmulahumor.blogspot.com
Postat av: anonym ;)

Jag är inte lat! ;) jag gick ju ut själv och var nyttig! :) den du!!

2009-08-05 @ 18:02:36
URL: http://klackarnaitaken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ingen reklam, tack! Annars, skriv vad ni vill

Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback