Me wanteeDet börjar bli dags

Att ta tag i sitt liv igen. Börja träna och aktivera sig lite. Har varit alldeles för lat länge nu. Tycker nästan att jag känner igen de här raderna... Kan det vara så att alla säger samma sak, och att det står ungefär lika dant i alla tidningar? Nytt år - nya möjligheter, dags att börja träna.  Inga dumma undanflykter att komma med!

Så jag följer strömmen och börjar att träna. Nu. Ungefär. Med start nästa vecka. Den här veckan har jag ju inte tid. Hehe, det kommer att gå bra det här! Okej, med mål att jag börjar på måndag. Ny vecka, enklare att starta om på nytt. Eller kanske redan på söndag? Då är jag ju extra duktig...!?

Fånge i hundpalatset


Uppmuntranstips. Att läsa en rolig bok avbryter den tråkiga vardagen och sätter lite färg på tillvaron. Förra veckan fick jag hem Martina Haags nya bok, Fånge i hundpalatset. Min söta sambo överaskade mig den. Tack! ♥ Och den är bra, riktigt bra! Har försökt återberätta roliga delar för olika personer, men det går verkligen inte. De tror väl istället att jag inte har någon humor. Man måste läsa hela boken. Så gör det. Läs. Läs alla hennes böcker föresten. Dem får en på gott humör. Och de ger skratt. Och skratt förlänger ju livet!

Rekommenderas. Starkt!! ★★★★★ av 5.