Kort resumé av semestern

Vi åkte ner på måndagen. Stannade till på vackra platser och drömde oss bort. Vi kom fram till Mellbystrand. Tog en biltur runt området, besökte havet och inrättade oss i stugan. Gick till centrum (100 meter därifrån) och käkade mat.

Tisdagen spenderades i Laholm, älsklingen handlade badbyxor och jag köpte en lila mysdress i plysch (äntligen!). Vi åkte runt och hamnade tillslut vid havet. Älsklingen badade. Vi åkte tillbaka till stugan, gick de 150 meterna till havet. Solade, fotade och pluggade. Den kvällen åt vi hemma.

Onsdagen betydde biltur. Café utsikten, shoppingtur i Båstad och en tripp till Torekov. Vi åt middag på en fancy restaurang i Båstad. Ibland måste man ju skämma bort sig själv.

På torsdagen städade vi stugan, åkte biltur hem genom spöregn. Stannade till i Gränna (självklart stopp!) och köpte polkagrisar, samt att vi stannade i Braehus och fotade lite.

Vi hade helt enkelt några underbara dagar. Trots ett ganska tråkigt väder. Men vad gör det? Vi var tillsammans och vi var inte hemma. Tack älsklingen för fina dagar tillsammans med dig ♥











Alla bilder är oredigerade och tagna av mig (förutom näst sista, den är Kenneths).

Kommentarer
Postat av: Johanna

Åh, verkar ha varit underbart!!!



vi får ses snart, synd att jag var lite sent ute idag! ><

2009-08-17 @ 00:20:08
URL: http://ordsamling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ingen reklam, tack! Annars, skriv vad ni vill

Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback